Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
To jsou ty s porcelánovým ciferníkem?

To bys chtěl moc, safi, je jen smaltovaný a sériový číslo pod vteřinovej subciferník maluje Jorg Schauer sám. Ale i tak vypadá ciferník skvěle.

Odesláno (upraveno)
To bys chtěl moc, safi, je jen smaltovaný a sériový číslo pod vteřinovej subciferník maluje Jorg Schauer sám. Ale i tak vypadá ciferník skvěle.

Krásné, gratuluji.

Jinak na stránkách Stowa to vypadá, jako kdyby Jorg dělal všechno sám, včetně focení na web.

Však taky Flieger Original už dělá přes rok a dodnes je nikdo nemá.

Tím chci však říct, že je šikula.

Upraveno uživatelem here
Odesláno

Tak jsem se stal šťastným majitelem Seiko Samurai, což je notoricky známý model, který netřeba představovat. Co jsem netušil je, že se budu 3x za minutu fascinovaně dívat, kolik je hodin :eek:

post-2946-1206210075.jpg

Vlevo Seiko Military, uprostřed Seiko Samurai, vpravo Tissot Seastar II

post-2946-1206210185.jpg

Samurai na tlapce

Návštěvník Kamil
Odesláno
BR 01-92. Obrazok je z netu...

To jsi snad prvni na Chronomagu. Kde a za kolik, pokud to neni tajne?

Odesláno

Mám je víc jak měsíc, Samurai Titan Black, netřeba blíže představovat. Až včera jsem se dostal i k nafocení. Pár fotek je, ale pošlu jen jednu. Tento model tu každý zná :)

Kromě toho, že mi předchází o 20s/den, tak maximální spokojenost. A to i tah je vzhledem k low end výborně zpracovaný.

post-2732-1206277891.jpg

Odesláno
Ahoj všem!

Tak bych se také rád podělil o svou radost s novým přírůstkem ... Jedná se o model který není nijak vyjímečný, ale šilhal jsem po něm fak dloooooouho. :smile_anim:

Omega De Ville Prestige Ref. číslo: nemůžu zjistit ... (je tam kalibr 1108)

Mohu poprosit o podrobnosti stran ceny a místa nákupu? Aspoň orientačně :) O podobných už nějakou dobu uvažuji, většinou prohlížím ebay..

Odesláno
To jsi snad prvni na Chronomagu. Kde a za kolik, pokud to neni tajne?

Nie su moje...kupil ich kamarat, ktory predal Jakubiskovi Breitling Colt Automatic. Nie je clenom fora. Kupil ich v LBS na Parizskej v Prahe. Ale fotky budu...

Odesláno

Bílý Samuraje. Jo vím, že je to naprostá provařenost, ale chtěl jsem dnes udělat nějaký cyklistický fotky na důkaz, že 176g na levé ruce ani takového cyklistického gramhoniče, jako jsem já, nepřinutí sundat Samurajky před vyjížďkou. Fotky se nepovedly a cestou domu mě dostihla hnusná vánice. Tak alespoň jarní, velikonoční kýč :))

post-2090-1206307284.jpg

Odesláno

Tak jsem se společně s pánem na obrázku dočkal. Co k těmto hodinkám ještě říct? Snad jen: provařené - možná, legendární - jistě! Jakube díky.

post-1975-1206365927.jpg

Odesláno (upraveno)
diky moc, zatial slapu :thumbsup_anim:

Carrery jsou hezké. O tom není pochyb. Jenom se mně zdá, že jim chybí charisma. Prostě potěší, ale nezahřejí:) Mají všechno, co očekávám od standardních chronografů. Ale nic víc. Nicméně gratuluji a přeji hodně radosti s tímto kouskem...

Upraveno uživatelem Kalifx
Odesláno
Carrery jsou hezké. O tom není pochyb. Jenom se mně zdá, že jim chybí charisma. Prostě potěší, ale nezahřejí:) Mají všechno, co očekávám od standardních chronografů. Ale nic víc. Nicméně gratuluji a přeji hodně radosti s tímto kouskem...

Nechci moc polemizovat, jsou krásné a je jenom dobře, že každého zahřeje něco jiného.

Odesláno (upraveno)

presne naopak...či sú pekné, o tom može byt pochýb, no charisma im celkom určite nechýba.. ;)

inak díky.

Upraveno uživatelem tedwine

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...