rorda Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2008 (upraveno) To jsem zvědavej, až si k tomu poprvý čuchnu ... Taková pověst ... Aby to nebyla za chvíli úplná legenda ... Upraveno 11. dubna 2008 uživatelem rorda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2008 (upraveno) To jsem zvědavej, až si k tomu poprvý čuchnu ... Taková pověst ... Aby to nebyla za chvíli úplná legenda ... Uvidíme :-) Upraveno 11. dubna 2008 uživatelem ¨safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ropucháč Odesláno 12. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2008 39x40 Ale tady je komplet info: http://www.oris.ch/collections/collections...t=128&ln=en pre mna by boli asi dost male, ale ssu to vazne fesacke hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 12. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2008 Aha, tak je to jasné. Tak tenhle hřích by se mohl pojmenovat po mě. Těžko by se hledali jedinci, kteří prožrali v životě tolik hodinek jako já. Tak to máme společného koníčka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 12. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2008 (upraveno) Doufám, že paní mechanová filtruje mechanovi obrázky - tohle je přesně případ hodinek, který se nejen dají prožrat, ale kterejma se dá i přežrat ????? Když jsi to tedy nakousl, tak paní mechanová náhodou takový věci vyrábí dost často ale zase je sama sežere společně s "malými" mechaňátky. Naposledy to byli nějací beránci nebo co (asi osm kusů). Upraveno 12. dubna 2008 uživatelem mechano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 12. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2008 (upraveno) Vcera jsem odpoledne browsil po e-bayi a narazil jsem na art-deco hodinky. K tomu jsem si dal vecer neco ostrejsiho, no a nez jsem se rozkoukal, na dvoje jsem prihodil. Dopadlo to tak, ze kdyz jsem rano na osmou prisel k PC, oboje byly moje edit: mechano, kdyz Te tu mam, jak to vypada s Longiny? Nechavam si u Ondreje delat nejake reminky, tak kdyz by uz byly hotove, take bych je k nemu vzal na ostrojeni... Upraveno 12. dubna 2008 uživatelem Jakubisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 12. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2008 ????? Když jsi to tedy nakousl, tak paní mechanová náhodou takový věci vyrábí dost často ale zase je sama sežere společně s "malými" mechaňátky. Naposledy to byli nějací beránci nebo co (asi osm kusů). A že jsi nedal vědět? Hned bych nasedl na autobus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 15. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2008 GAK a Casio G-Shock DW-9000. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 15. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2008 (upraveno) Zde můj pokus o hranaté hodinky. První pocity: Dobrý - nádhernej strojek, mírňounce zahnutej safír s dokonalým antireflexem, šedej(!) aligátor, neobvyklé, dokonale zpracované pouzdro. Asi docela nápadné hodinky. Upraveno 15. dubna 2008 uživatelem New Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlos Odesláno 15. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2008 Zase jednou pořádné hodinky, gratuluju. Pokukuju po double-rotor stejné značky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ropucháč Odesláno 15. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2008 Zde můj pokus o hranaté hodinky. První pocity: Dobrý - nádhernej strojek, mírňounce zahnutej safír s dokonalým antireflexem, šedej(!) aligátor, neobvyklé, dokonale zpracované pouzdro. Asi docela nápadné hodinky. velice pjekne, kolik stoji takovej spas ak sa mozem opytat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 15. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2008 Pekny tvar pouzdra, libi se mi. Gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 15. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2008 Milisi pěkný - až vystydnu tak si možná taky nějaké Perrelety koupím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platos Odesláno 15. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2008 Milisi pěkný - až vystydnu tak si možná taky nějaké Perrelety koupím předpokládám u Dušáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 15. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2008 Millisi, až je zas budeš prodávat, dej vědět. Tipuju v půlce května už bych mohl něco pořídit, to by mohlo akorát tak vyjít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 15. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2008 Millisi, až je zas budeš prodávat, dej vědět. Tipuju v půlce května už bych mohl něco pořídit, to by mohlo akorát tak vyjít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 15. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2008 (upraveno) Zde můj pokus o hranaté hodinky. První pocity: Dobrý - nádhernej strojek, mírňounce zahnutej safír s dokonalým antireflexem, šedej(!) aligátor, neobvyklé, dokonale zpracované pouzdro. Asi docela nápadné hodinky. Jojo, Perrelet, ten hodinky umí. Šedý aligátor vypadá perfektně a spona je nádherně zdobená. Naprosto bombastický je i rotor, který je z velké části průhledný (je tam sklo). Dobrá vychytávka je, že sklo je olovnaté, aby bylo těžší a rotor dobře fungoval. Pokud by někdo chtěl kontakt na pána, který zajišťuje dodávky do ČR, mohu mu ho poslat (dokonce chodí i sem na fórum). Upraveno 15. dubna 2008 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 15. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2008 ... u mna novy prirastok do rodiny B-UHR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 15. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2008 ... u mna novy prirastok do rodiny B-UHR gratuluji - koukám,že to tornádo je řemen na h***o - jak se tam vergluje tak je hned odřený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 15. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2008 (upraveno) gratuluji - koukám,že to tornádo je řemen na h***o - jak se tam vergluje tak je hned odřený nielen tam sa odre Upraveno 15. dubna 2008 uživatelem jovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se