Baker Odesláno 13. září 2008 Nahlásit Odesláno 13. září 2008 potkal jsem Karlosse a ten kupoval moonwatche (jsem zvedavej kdy se pochlubi) Uz jsi to udelal za nej
skalis Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Odesláno 14. září 2008 Hlasim novy prirustek. Nejsou to hodinky, ale remen, ktery jsem vysoutezil od Kubsona, kteremu timto jeste jednou dekuji! Vybral jsem neskromne aligatora od Di-Modell, protoze takovy remen bych si sam urcite nekoupil. A obdaroval jsem jim svoje nejoblibenejsi hodinky -- Igeny . Vybral jsem tmave hnedy a myslim, ze je to dobra volba. Remen se spolu s cernou barvou ciselniku prijemne kontrastuji a daji si navzajem moznost pekne vyniknout. A krome toho se bajecne hodi k jednomu memu svetru 8-))). Kuze je pomerne tuha, takze chvili trvalo, nez se poddal, ale je nadherne masivni, vyrazny a pritom decentni. Takze, panove, posilam alespon nekolik fotek... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
skalis Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Odesláno 14. září 2008 Jeste dve fotky na ruce... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karloss Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Odesláno 14. září 2008 (upraveno) chlapi diky za gratulace Velky B jsou skutecne solidni, je prijemny byt mezi profesionaly. Jsou to moje prvni 44mm a sedej jak maji, na vysku jsem si zvyknul behem dne, jen jsem se musel do Detailsu vratit protoze kdyz jsem dorazil domu tak jsem zjistil, ze mi pani nevyplnila warranty kartu Kazdopadne jak jindy v Details byva celkem prazdno tak dneska tam byl peknej frmol, dokonce doslo i k chronomag setkani, potkal jsem Karlosse a ten kupoval moonwatche (jsem zvedavej kdy se pochlubi) Ahoj Spidere a gratuluju ke krásnejm Breitlím v tom včerejším frmolu jsem si je nestihl ani pořádně prohlédnout. Jsem zvědavý kolik dalších lidí z Chronomagu drancovalo vitrínky v Details. tak ať to všem zdárně tiká, pochlubte se a tady je můj včerejší přírustek: a více fotek zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry192254 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. září 2008 uživatelem Karloss
NIGHTinGALE Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Odesláno 14. září 2008 V Details jsem si nic nekoupil, ale žena si udělala quartzovou radost. A proč taky ne? V automatu by to bylo o 100% dražší a žádný benefit by jí to nepřineslo. Takže jí quartzovou volbu plně schvaluji. Ušetřila tou volbou dost peněz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Odesláno 14. září 2008 Já jsem details nedrancoval, já jsem drancoval jednoho místního váženého člena, kterému tímto ještě jednou děkuji. Nejenom za krásné hodinky, ale také velice příjemný přístup a ochotu. No a to byl taky důvod mé zvýšené aktivity v prodejním vlákně. Teď má dušička pokoj. Chlapi, já je chtěl už hrozně dlouho Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spiderer Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Odesláno 14. září 2008 Ahoj Spidere a gratuluju ke krásnejm Breitlím v tom včerejším frmolu jsem si je nestihl ani pořádně prohlédnout. Jsem zvědavý kolik dalších lidí z Chronomagu drancovalo vitrínky v Details. tak ať to všem zdárně tiká, pochlubte se a tady je můj včerejší přírustek: No jo no, bylo to nejaky rychly, ale myslim, ze se nekde potkame a ja se na moonwatche opet po delsi dobe rad podivam Ja jsem do Details jel jeste asi o hodinu pozdeji aby mi pani vypnila warranty, protoze jsem si toho ze je prazdna vsimnul az doma Ale lidi tam bylo porad pozehnane NiG - dobra volba, na tady pro pritelkyni jsem take koukal a kdybych se pro nejake rozhodnul tak by volba padla 100%ne na quartz, protoze ona mechaniku neoceni, takze by to byly zbytecne vyhozene penize a myslim, ze by z nich pri ruznych nastavovanich atp nemela ani takovou radost Romane gratulace! Jsi vykoristil Viktora? Protoze myslim, ze u nej jsem tyhle hodinky videl na foru
Návštěvník Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Odesláno 14. září 2008 No jo no, bylo to nejaky rychly, ale myslim, ze se nekde potkame a ja se na moonwatche opet po delsi dobe rad podivam Ja jsem do Details jel jeste asi o hodinu pozdeji aby mi pani vypnila warranty, protoze jsem si toho ze je prazdna vsimnul az doma Ale lidi tam bylo porad pozehnane NiG - dobra volba, na tady pro pritelkyni jsem take koukal a kdybych se pro nejake rozhodnul tak by volba padla 100%ne na quartz, protoze ona mechaniku neoceni, takze by to byly zbytecne vyhozene penize a myslim, ze by z nich pri ruznych nastavovanich atp nemela ani takovou radost Romane gratulace! Jsi vykoristil Viktora? Protoze myslim, ze u nej jsem tyhle hodinky videl na foru mno.. tak nějak to bylo. Něco podobnýho, jako když si chceš u špičkovýho chovatele koupit vysněné štěně. Přijdeš tam, odvezeš si ho domů, je strašně fajn, ale kňučí a stejská se mu... no tak mu přivezeš brášku
klobadysek Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Odesláno 14. září 2008 Hlasim novy prirustek. Nejsou to hodinky, ale remen, ktery jsem vysoutezil od Kubsona, kteremu timto jeste jednou dekuji! Vybral jsem neskromne aligatora od Di-Modell, protoze takovy remen bych si sam urcite nekoupil. A obdaroval jsem jim svoje nejoblibenejsi hodinky -- Igeny . Vybral jsem tmave hnedy a myslim, ze je to dobra volba. Remen se spolu s cernou barvou ciselniku prijemne kontrastuji a daji si navzajem moznost pekne vyniknout. A krome toho se bajecne hodi k jednomu memu svetru 8-))). Kuze je pomerne tuha, takze chvili trvalo, nez se poddal, ale je nadherne masivni, vyrazny a pritom decentni. Takze, panove, posilam alespon nekolik fotek... Vopravdu pjeknej remen.
Návštěvník Ondra Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Odesláno 14. září 2008 (upraveno) chlapi diky za gratulace Velky B jsou skutecne solidni, je prijemny byt mezi profesionaly. Jsou to moje prvni 44mm a sedej jak maji, na vysku jsem si zvyknul behem dne, jen jsem se musel do Detailsu vratit protoze kdyz jsem dorazil domu tak jsem zjistil, ze mi pani nevyplnila warranty kartu Kazdopadne jak jindy v Details byva celkem prazdno tak dneska tam byl peknej frmol, dokonce doslo i k chronomag setkani, potkal jsem Karlosse a ten kupoval moonwatche (jsem zvedavej kdy se pochlubi) Pěkný kousek! :-) Mohu se zeptat na úsporu? Na ebay se cena pohybuje okolo 2 tis. USD (+ clo a DPH). Upraveno 14. září 2008 uživatelem Ondra
Cyber Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Odesláno 14. září 2008 Pěkný kousek! :-) Mohu se zeptat na úsporu? Na ebay se cena pohybuje okolo 2 tis. USD (+ clo a DPH). No spíš 2,2- 3,5k ( podle stavu, roku a modelu - světlé ciferníky bývají levnější ) + 19%DPH + 0Kč clo. To je 2,6k - 4.165k USD . Nejlevnější valuta nákup u VIP Exchange 17,50Kč/ USD to vychází na 45.500 Kč až 72.887Kč + doprava a trošku nejistoty co Ti v krabičce přijde. Ale pokud je prodejce ověřený, tak bych se toho nebál. Ta akce dnyM + donedávna levný dolar,udělaly z B dostupné hodinky i v ČR.
spiderer Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Odesláno 14. září 2008 Pěkný kousek! :-) Mohu se zeptat na úsporu? Na ebay se cena pohybuje okolo 2 tis. USD (+ clo a DPH). Koukal jsem na ebay a byly cca za 2.300 USD, kdyz jsem to spocital tak mi cena vychazela nekde okolo 47.000 CZK, v CR je cena 55.500 CZK a po sleve 25% vysly na peknych 41.625 CZK, coz mi prislo docela rozumny
Návštěvník Ondra Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Odesláno 14. září 2008 Koukal jsem na ebay a byly cca za 2.300 USD, kdyz jsem to spocital tak mi cena vychazela nekde okolo 47.000 CZK, v CR je cena 55.500 CZK a po sleve 25% vysly na peknych 41.625 CZK, coz mi prislo docela rozumny Tak to je téměř přátelská cena a navíc víš přesně, co kupuješ PS: Jak jsem psal, že na ebay jsou za 2k USD, tak to byly v černé variantě, modré jsou dražší, skutečně 2,3k USD.
Xpak Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Odesláno 14. září 2008 Tak já se teda taky přiznám...napřed jsem si koupil Marianne a potom....HAMILTON KHAKI NAVY FROGMAN. Původně jsem uvažoval o jiném modelu, ale opět se ukázalo, že vidět hodinky na obrázku a v reálu je obrovský rozdíl. ...fotka nic moc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lib Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Odesláno 14. září 2008 Tak já se teda taky přiznám...napřed jsem si koupil Marianne a potom....HAMILTON KHAKI NAVY FROGMAN. Původně jsem uvažoval o jiném modelu, ale opět se ukázalo, že vidět hodinky na obrázku a v reálu je obrovský rozdíl. ...fotka nic moc. Gratuluju a nafoť toho víc! Když jsem viděl "Frogmany" na stránkách Hamilton. říkal jsem si, že toto snad nikdy, ale ta Tvá fotka... Ukaž nám taky, jak funguje to jištění korunky a tak! Díky předem.
Návštěvník Kamil Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Odesláno 14. září 2008 ....HAMILTON KHAKI NAVY FROGMAN....fotka nic moc. Jakože Hamilton moc nemusím, tyhle se mi líbí. Hezká recenze na PMWF:
Cyber Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Odesláno 14. září 2008 No spíš 2,2- 3,5k ( podle stavu, roku a modelu - světlé ciferníky bývají levnější ) + 19%DPH + 0Kč clo. To je 2,6k - 4.165k USD . Nejlevnější valuta nákup u VIP Exchange 17,50Kč/ USD to vychází na 45.500 Kč až 72.887Kč + doprava a trošku nejistoty co Ti v krabičce přijde. Ale pokud je prodejce ověřený, tak bych se toho nebál. Ta akce dnyM + donedávna levný dolar,udělaly z B dostupné hodinky i v ČR. Tak tady mě něco uniklo. Já psal o B-2, aha :-(
pavel23 Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 Skalis moc pěkný velká gratulace, ten řemen ji sedne!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se