Beladona Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Odesláno 28. září 2008 No, pokud chce člověk mít "pocit" nových hodinek, někdy stačí dojít k panu Šímovi na návštěvu......... Čímž mu ještě jednou děkuji i za dobré poradenství.........
JJ Odesláno 1. října 2008 Nahlásit Odesláno 1. října 2008 (upraveno) Tak jsem neodolal a za patnáct dolarů pořídil základ na renovaci :-) Waltham ze třicátých let. Tak teď jen uvidíme, kolik bude stát ta renovace... Upraveno 1. října 2008 uživatelem JJ
Kyle Case Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Odesláno 2. října 2008 Tak konečně moje Seika G757 s tahem. V pozadí nějaké moje další z mojí skromné sbírky.
spiderer Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Odesláno 2. října 2008 Tak konečně moje Seika G757 s tahem. V pozadí nějaké moje další z mojí skromné sbírky. Solidni retro, to az uvidi Gilius tak dneska neusne
Gilius Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Odesláno 2. října 2008 Solidni retro, to az uvidi Gilius tak dneska neusne Gilius už to viděl,Gilius i pomáhal(a pomáhá dál) vybrat tah...jsou parádní!!!!!!!!!
Qvido Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Odesláno 2. října 2008 Tak konečně moje Seika G757 s tahem. V pozadí nějaké moje další z mojí skromné sbírky. hmmm, dvoje letecké, ty budeš skoro jako já ;-)
Kyle Case Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Odesláno 2. října 2008 jj, děkuji Giliusovy, díky němu mám ten tah a můžu je nosit. Letecké mám jedny za 1370,- od Zahradníka generálkované, ale bojím se je nosit, abych je nezničil
SAS Odesláno 3. října 2008 Nahlásit Odesláno 3. října 2008 Dneska jsem neodolal a koupil tento stařičký kousek. Na první pohled se nedá poznat značka, ale po otevření hodineka prozkoumání ciferníku i strojku je to hooodně starý FORTIS s kalibrem AS 1130. Bohužel zvenku se na nich dost "podepsal" zub času, ale strojek je v perfektním stavu a jde velmi přesně. Nevíte někdo něco víc o tomto modelu? Na netu se mi zatím nepodařilo nic najít. Na ciferníku a strojku je nápis Fortis, horní díl pouzdra má na dolní nožce vyražené čílo 49 a dýnko je uvnitř značeno Fortis Watch Co., Swiss, 49 a zvenku Stainless Steel Back 230. Průměr hodinek je 35mm bez korunky a 41mm včetně nožek, rozteč pro pásek 18mm. Ciferník byl původně stříbřený se zlacenými indexy, ručky jsou z modřené oceli.
Baker Odesláno 4. října 2008 Nahlásit Odesláno 4. října 2008 (upraveno) Par dalsich fotek ... Upraveno 5. října 2008 uživatelem Baker
PavelK Odesláno 4. října 2008 Nahlásit Odesláno 4. října 2008 Tohle je můj nový přírůstek. Sice Čína, ale myslím, že vypadá celkem přijatelně a cena byla pochopitelně řádově nižší než u tourbillonu ve švýcarském provedení. Jsou to mé první mechanické hodinky, nepočítám-li své vůbec první hodinky před 30 lety; další budou jistě brzy následovat.
spiderer Odesláno 4. října 2008 Nahlásit Odesláno 4. října 2008 Baker - gratulace, preju at delaji hodne radosti Ted uz jenom tu kerku
Baker Odesláno 4. října 2008 Nahlásit Odesláno 4. října 2008 Gratuluju, krásné hodinky Zde snad trochu kontroverzni Ten řemen je žralok, že? Ano, od Boba.
japa Odesláno 4. října 2008 Nahlásit Odesláno 4. října 2008 Dneska jsem neodolal a koupil tento stařičký kousek. Na první pohled se nedá poznat značka, ale po otevření hodineka prozkoumání ciferníku i strojku je to hooodně starý FORTIS s kalibrem AS 1130. Bohužel zvenku se na nich dost "podepsal" zub času, ale strojek je v perfektním stavu a jde velmi přesně. Nevíte někdo něco víc o tomto modelu? Na netu se mi zatím nepodařilo nic najít. Na ciferníku a strojku je nápis Fortis, horní díl pouzdra má na dolní nožce vyražené čílo 49 a dýnko je uvnitř značeno Fortis Watch Co., Swiss, 49 a zvenku Stainless Steel Back 230. Průměr hodinek je 35mm bez korunky a 41mm včetně nožek, rozteč pro pásek 18mm. Ciferník byl původně stříbřený se zlacenými indexy, ručky jsou z modřené oceli. tie modrené ručičky (podľa mňa) asi nebudú origo - nesedia k ciferníku a hodinkám ako takým
SAS Odesláno 5. října 2008 Nahlásit Odesláno 5. října 2008 tie modrené ručičky (podľa mňa) asi nebudú origo - nesedia k ciferníku a hodinkám ako takým No to se právě snažím zjistit. Cokoli bližšího o tomto modelu-ručky, barva ciferníku, atd....
Jakubisko Odesláno 5. října 2008 Nahlásit Odesláno 5. října 2008 Tohle je můj nový přírůstek. Sice Čína, ale myslím, že vypadá celkem přijatelně a cena byla pochopitelně řádově nižší než u tourbillonu ve švýcarském provedení. Jsou to mé první mechanické hodinky, nepočítám-li své vůbec první hodinky před 30 lety; další budou jistě brzy následovat. Pavle, presne na tenhle model cinskeho turba v ruzovem zlate jsem take koukal. Nejak jsem ale vnitrne neakceptoval fakt, ze vyjdou asi na 10tis. korun. Nicmene ta komplikace je uplne dechberouci a vydrzel jsem na ni tuhle koukat asi 5min v kuse! Gratuluju k prvnimu ulovku...
Jaem Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Odesláno 6. října 2008 Sice to nie su hodinky, ale k hodinkam to patri: (su to fotky predajcov, ja fotim hrozne) a tento som objednal dnes, 70%-nej zlave som neodolal, pojde na MM
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se