kubson Odesláno 25. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2007 Lemánky po renovaci (díky mechano ) a BM 710 D2, to mám radost! pěkné lamanie, pěkný benchmade, gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 25. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2007 Lemánky po renovaci (díky mechano ) a BM 710 D2, to mám radost! Krása, pasují k sobě perfektně!!! A Benchmade je kvalita. Já si koupil nedávno titanové SOG Vision 68, takže, až bude příležitost, obšlehnu tvůj nápad s fotkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 26. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2007 Ty Lemanie jsou naprosto skvělé....*slint*...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 26. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2007 Tak už mi v obyváku tikají německé palubní Junhansy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georg Odesláno 26. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2007 Tak už mi v obyváku tikají německé palubní Junhansy Tak to máš dobrý - já mám palubní AČS (chronografy) i AVRM (bez komplikací), ale mám zakázáno je natahovat, protože strašně hlasitě tikají! Ach jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
damankapsky Odesláno 26. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2007 Bohužel se muselo vyřizovat dědictví po dědovi... Dostal jsem tyhle hodinky. Nevíte někdo o nich náhodou nějaké podrobnosti. Hlavně o těch Valory Geneve - mají průměr 34, jsou velice tenké a jsou z 18k zlata. Díky za informace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 26. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2007 Oboje hodinky vidím poprvé. Krása. A upřímnou soustrast... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
damankapsky Odesláno 26. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2007 Oboje hodinky vidím poprvé. Krása. A upřímnou soustrast... Díky. Oboje jsou funkční. Hlavně ta jemnost těch švýcarů je úžasná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 26. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2007 Tak jsem je teď blejsknul telefonem. To sklíčko neni ve skutečnosti tak hrozné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JARDA2 Odesláno 26. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2007 Bohužel se muselo vyřizovat dědictví po dědovi... Dostal jsem tyhle hodinky. Nevíte někdo o nich náhodou nějaké podrobnosti. Hlavně o těch Valory Geneve - mají průměr 34, jsou velice tenké a jsou z 18k zlata. Díky za informace. POLJOT AUTOMATIC s manuálním nátahem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JARDA2 Odesláno 26. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2007 Bohužel se muselo vyřizovat dědictví po dědovi... Dostal jsem tyhle hodinky. Nevíte někdo o nich náhodou nějaké podrobnosti. Hlavně o těch Valory Geneve - mají průměr 34, jsou velice tenké a jsou z 18k zlata. Díky za informace. švýcary, takových je plno ale moc pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubraro Odesláno 27. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2007 Bohužel se muselo vyřizovat dědictví po dědovi... Dostal jsem tyhle hodinky. Nevíte někdo o nich náhodou nějaké podrobnosti. Hlavně o těch Valory Geneve - mají průměr 34, jsou velice tenké a jsou z 18k zlata. Díky za informace. Upřímnou soustrast. Kdyby jste ty švýcary nááááhodou chtěl prodat, vzpomeňte si na mne. Jsem zatížený na malé a tenké hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubraro Odesláno 27. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2007 Toto byl můj poslední přírůstek, ještě než jsem začal číst Chronomag. Viděl jsem je na e-bay a MUSEL jsem je mít. Ten brutálně primitivní design ... Stály celých 3,50 EUR. Je to samozřejmě Čína nejhrubšího zrna, ale jdou velice přesně, od posledního seřízení při změně času nabraly nějakých 5 vteřin odchylky. Nosím je zejména do hospody, protože jsou perfektně čitelné i při horším osvětlení a snížené vnímavosti :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Watch fan Odesláno 27. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2007 Tak jsem je teď blejsknul telefonem. To sklíčko neni ve skutečnosti tak hrozné. Jen bych se rad zeptal, co to mas na tom monitoru za vykresy? To je nekde na netu k videni? Mam ty Junghansy taky. Diky predem za pripadny odkaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 27. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2007 Tak jsem je teď blejsknul telefonem. To sklíčko neni ve skutečnosti tak hrozné. Jen bych se rad zeptal, co to mas na tom monitoru za vykresy? To je nekde na netu k videni? Mam ty Junghansy taky. Diky predem za pripadny odkaz http://www.konradknirim.online.de/rlm1.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beny Odesláno 27. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2007 tak jsem myslel, že mám s tímto vláknem na hodně dlouho pokoj a když jsem tátovi ukazoval moje nový Certiny tak vytáhl ze šuplíku troje, vlastně čtvery hodinky a dal mě je. Dvoje Primky z toho jedny Prim sport orig.stav. Takže ty sem dávat nebudu, protože ty znáte a ostatní jsou zde. Akorát ty dvoje starší fakt nevím co jsou, kromě toho že tam je napsáno Moskva na jedněch a ty druhý údajně stratily Němci když utíkali z Ruska. Ale jestli to je pravda fakt nevím? Jestli bede někdo něco vědět víc tak to sem prosím vás hoďte. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfk Odesláno 27. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2007 tak jsem myslel, že mám s tímto vláknem na hodně dlouho pokoj a když jsem tátovi ukazoval moje nový Certiny tak vytáhl ze šuplíku troje, vlastně čtvery hodinky a dal mě je. Dvoje Primky z toho jedny Prim sport orig.stav. Takže ty sem dávat nebudu, protože ty znáte a ostatní jsou zde. Akorát ty dvoje starší fakt nevím co jsou, kromě toho že tam je napsáno Moskva na jedněch a ty druhý údajně stratily Němci když utíkali z Ruska. Ale jestli to je pravda fakt nevím? Jestli bede někdo něco vědět víc tak to sem prosím vás hoďte. Díky Moc hezký kousky nejvíce se mi líběj ty Primky takové jsem ještě nikde neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beny Odesláno 27. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2007 No víš že já taky ne, akorát mě bylo blbý je výraznějc popisovat abych nebyl za blbce , protože mě doteď Primky nic neříkaly :cool: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfk Odesláno 27. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2007 No víš že já taky ne, akorát mě bylo blbý je výraznějc popisovat abych nebyl za blbce , protože mě doteď Primky nic neříkaly :cool: Taky tomu moc nerozumím jsem tu krátce, ale díky čtení chronomag fóra Prim Sport již poznám ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Watch fan Odesláno 27. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2007 Tak jsem je teď blejsknul telefonem. To sklíčko neni ve skutečnosti tak hrozné. Jen bych se rad zeptal, co to mas na tom monitoru za vykresy? To je nekde na netu k videni? Mam ty Junghansy taky. Diky predem za pripadny odkaz http://www.konradknirim.online.de/rlm1.pdf Aha, diky, to je ono. Jen mam ty obrazky desne kostickovany. Je to chyba, nebo vlastnost? Nevisi to nahodou nekde v lepsi kvalite? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se