McElister1 Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2024 Rovněž musím vyzdvihnout servis ve Štěpánské. Příjemný pán, velká ochota, i když jsem potřeboval jen nějakou prkotinu (naposledy třeba přehození Subů z gumy zpět na tah, dokonce grátis - hodinky kupovány u nich). S prodejnou na Václaváku mám také dobré zkušenosti, jen na ty Batmany čekám už 4,5 roku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 https://www.kazdavterina.cz/?utm_source=Maileon&utm_medium=email&utm_campaign=NL2024-03-26&utm_content=https%3A%2F%2Fwww.kazdavterina.cz%2F Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 před 52 minutami, Harwey napsal: https://www.kazdavterina.cz/?utm_source=Maileon&utm_medium=email&utm_campaign=NL2024-03-26&utm_content=https%3A%2F%2Fwww.kazdavterina.cz%2F Díky za tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
splitas Odesláno 17. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2024 (upraveno) super zkušenost s mým prvním a doufám, že ne posledním nákupem v Brně. Profesionální přistup, pohoda, vše perfektně připraveno a velmi vkusné prostředí. Nebyl jsem tam snad nakupovat naposled... Upraveno 17. května 2024 uživatelem splitas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 21. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2024 Ahoj, mám na vás otázku ohledně servisu a náhradních dílu u Rolex. Dnes jsem se stavoval v servisu ve Štěpánské s tím, že bych rád stěžejky na hodinky Rolex. Bylo mi řečeno, že bez ukázání hodinek mi stěžejky neprodají. Je toto jednání v pořádku? Nezeptali se mě ani na model, ale rovnou řekli, že bez hodinek mi je nemohou prodat. Jsem trošku zaskočen a vůbec toto jednání nechápu. Přijde mi to trošku (dost) povýšenecké při koupi tak banální veci jako je stěžejka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janstuclik Odesláno 3. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2024 Ahoj, píšu zde svoji zkušenost s hodinářstvím Bechyně. V servisu ve Štěpánské jsem byl třikrát, vždy naprosto profesionální a vstřícné jednání, rychlost, ochota, prostě skvělý přístup. Naopak s prodejnou na Václaváku, kde jsem byl také třikrát, už tak dobrou zkušenost nemám. Když jsem tam byl poprvé, měl jsem rifle, svetr a Apple Watch na ruce. Přístup mladého pána, který se o mě staral mě překvapil - byl odměřený, arogantní, zkrátka dával nepřímo najevo: Co tady vlastně chceš?! Podruhé jsem tam byl asi o dva měsíce později, měl jsem sako, na ruce Tudory a stejný pán, který pravděpodobně zapomněl, že jsme se už viděli, se mohl utlouct: Dáte si kávu? Co Vám můžeme nabídnout? Nevím, ale takový přístup mně přijde pokrytecký a neprofesionální. Přece i chlápek v riflích a s AW na ruce může být seriózní zájemce o kvalitní hodinky. Pak jsem tam byl ještě jednou pro kamaráda vyzvednout hodinky, které si objednal pro manželku na eshopu. Tentokrát se mě ujal jiný pán a i když jsem měl na sobě zase jen triko a rifle, tak se ke mě choval skvěle od začátku. Hold vše je o lidech konec hlášení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 3. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2024 Tak když je to nahoře, tak sem plácnu dotaz. Chtěl bych odservisovat Suby 16610. Sice jsou velice přesně (+1 s za 3 dny), ale 5 let neviděly hodinářskou lupu, tak by si asi zasloužily lázně. Lezu s nimi do bazénu, do moře, jezdím na kole, prostě všechno, vyjma rubání dřeva Na kolik dneska vyjde full servis na starší Suby? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janstuclik Odesláno 3. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2024 Nevím kolik na konkrétně na Suby, ale komplet servis na Breitling SOH 46 v Carollinu vyčíslili na cca 20 tisíc. Myslím, že ve všech AD to bude podobné. Řekli mně, že to bude hotové cca za 2,5 měsíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2024 OK, tak to ty ceny docela poskočily nahoru. Kde jsou ty časy, kdy jsem za full servis Omegy moonwatch cal 861 platil u Dušáka 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janstuclik Odesláno 4. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2024 No taky mě to překvapilo ... Ale asi už je to dnes standardní cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jikok Odesláno 19. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2024 Dnes v butiku Hradec Králové přišli odhadem o 250000 tržby. Nejprve týden zavřeno. Chápu. Pak jeden den "z interních důvodů zavřeno". Dnes otevřeno. No, přišel jsem v tričku. Arogantní paní mi doporučila, abych si napsal na papírek, jaké Omegy chci a že je nechá přivézt. Nezájem na obchodě, komunikace lehce arogantní, kdyby asi nespěchala na oběd, tak by možná nabídla třeba Tagy, šlo o hodinky pro syna a pro dceru... Jen na vysvětlenou. Na ruce jsem měl IWC a peníze v kapse... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jikok Odesláno 5. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2024 Dodávám později: Volal mi šéf? Byl z toho delší rozhovor a vše jsme urovnali snad k oboustranné spokojenosti.. Mám radost. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 28. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2024 Dnes na Václaváku rychlý obchod, personál ochotný, vše v naprostém pořádku. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Podhorný Odesláno 2. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2024 Mam všechny Rolex jen a pouze od Bechyněho a za mě maximální spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Podhorný Odesláno 2. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2024 V 26. 3. 2024 v 9:39, Harwey napsal: https://www.kazdavterina.cz/?utm_source=Maileon&utm_medium=email&utm_campaign=NL2024-03-26&utm_content=https%3A%2F%2Fwww.kazdavterina.cz%2F Tyhle kreativy se jim nepovedly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jikok Odesláno 12. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2024 Dočkal jsem se prvních Rolexek. Ve Štěpánské super přístup, vše nachystáno. Má spokojenost do nebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brejk Odesláno 13. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2024 Nakupoval jsem zde v září svoje první Longines Master Collection v pobočce ve Štěpánské a pan prodejce byl velmi vstřícný a ochotný. Dokonce jsem dostal tip na obchod s ručně vyráběnými řemínky, který jsem do té doby neznal a to kolem něj jezdím vcelku často. S nákupem i personálem jsem byl velmi spokojený a jsem zvědav, pro co si tam přijdu příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se