Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Hradec pro nás stále připravujou :D

Edit: ale ono taky dobře. Mít to u nosu, kdo ví jak by to s moji chrononemocí zacloumalo. Takhle to mám jakž takž pod kontrolou...

Edited by Radik
  • 5 weeks later...
Posted
V 29. 11. 2021 v 22:21, dabelM napsal:

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Tak to vypadá na další menší zpoždění 🤷‍♂️

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• 1 month later...
Posted

Predajna v Brne nadherna, personal velmi prijemny a konecne nikto necumi z ulice ze co vlastne clovek kupuje. Dufam, ze coskoro tam opät zavitam. Ako bonus na skusku na predajni mali pepsiny, kermity a cierne suby, zlate yachty, palmove dj, camerony atd atd. A tesim sa aj na druhe podlazie ked ho otvoria. 

• 5 months later...
Guest dabelM
Posted

Tak Hradec prý v říjnu 👍

Guest dabelM
Posted

Blíží se to, alenami nemají ještě jasno.

Zde info z jejich stránek, předchozí byla informace z emailového zpravodaje.

Posted

No jestli se dočkáme Hradce, tak se tam snad i zajdu podívat. A abych začal šetřit, přece hned při první návštěvě neodejdu s prázdnou :D

Posted (edited)

Kluci,zapsali by jste mě tam pleas na DJ 41 modrý cifr, vroubkovaná luneta,jubiléé tah?

Dikes.

Jsem až z Karviné. Sakra 🙄

Edited by Jan7
  • 2 weeks later...
Posted

Nedávný telefonát měl na svědomí dnešní opětovnou návštěvu HB. Když jsme se ženou a kočárkem odcházeli, říkám jí, že jdeme ještě někam posedět. Ona na to, že musíme kvůli prckovi domů, protože jsme v butiku seděli hodinu! Přišlo mi to jako mžik ☺️ Příjemná debata a jsem zase o hodinku šťastnější ☺️