orius Odesláno 12. května 2025 Nahlásit Odesláno 12. května 2025 A za mě teda ten "osobní pohovor" je pěkná trapárna!!!
Vit Odesláno 12. května 2025 Nahlásit Odesláno 12. května 2025 Před hodinou, Ulpianus napsal: Ahoj všem, jenom pro jistotu se chci zeptat zkušenějších - předpokládám, že pořadníky na hodinky má Bechyně propojené mezi pobočkami Praha a Brno. Tj. pokud už na nějaké hodinky čekám v Praze, asi nemá smysl dělat stejnou poptávku v Brně? Díky za potvrzení Ano, navíc i při objednávce v Praze si je možné vybrat vyzvednutí jinde, např. v Brně.
Vladino125 Odesláno 12. května 2025 Nahlásit Odesláno 12. května 2025 No z pohladu “reality” ak by zapisali kazdeho kto posle mail - na nas by sa nikdy nedostalo
Ulpianus Odesláno 13. května 2025 Nahlásit Odesláno 13. května 2025 Díky všem za potvrzení, už nebudu mít roupy a budu dál poslušně čekat, zda to vyjde dříve u Bechyněho v Praze, nebo u Bucherera v Ženevě
teg Odesláno 25. června 2025 Nahlásit Odesláno 25. června 2025 (upraveno) Uz nekolikera pozitivni zkusenost se servisem a obchodem Bechyne. Zregulovali a overili moje nove Expy II 16570. Navrch vycistili v ultrazvuku tah a to vse zadarmo. Pan co sedel vedle prijmu me nejdriv velmi potesil, kdyz mi sdelil, ze pouzdro pod lupou (u 23 let starych hodinek) vypada jako nelestene a to je v perfektnim stavu. Pak me trosku rozdesil s tim, ze to z chrona byvaji skladacky, ale nakonec, po servisu, me zase potesil, ze pouzdro, podle databaze, sedi se strojovnou . Mam takovy zvyk, ze nez mi to udelaji, skocim si na obed a pak na kram na Vaclavak, zkontrolovat muj soucasny wishlist (GMT II v zelene a v nedohlednu ). Tam dalsi prijemny pan, ktery me nechal vyzkouset Daytony ve zlate. Hlavne kvuli velikosti, abych vedel, jestli si ty pandy mam po tech GMT fakt objednat . Upraveno 25. června 2025 uživatelem teg 1
ivan_989 Odesláno 6. července 2025 Nahlásit Odesláno 6. července 2025 Netradicne umiestnená expozícia.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se