Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Před hodinou, Ulpianus napsal:

Ahoj všem, jenom pro jistotu se chci zeptat zkušenějších - předpokládám, že pořadníky na hodinky má Bechyně propojené mezi pobočkami Praha a Brno. Tj. pokud už na nějaké hodinky čekám v Praze, asi nemá smysl dělat stejnou poptávku v Brně? Díky za potvrzení🙂

Ano, navíc i při objednávce v Praze si je možné vybrat vyzvednutí jinde, např. v Brně. 

• po 3 týdnech...
  • po 4 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Uz nekolikera pozitivni zkusenost se servisem a obchodem Bechyne. Zregulovali a overili moje nove Expy II 16570. Navrch vycistili v ultrazvuku tah a to vse zadarmo. Pan co sedel vedle prijmu me nejdriv velmi potesil, kdyz mi sdelil, ze pouzdro pod lupou (u 23 let starych hodinek) vypada jako nelestene a to je v perfektnim stavu. Pak me trosku rozdesil s tim, ze to z chrona byvaji skladacky, ale nakonec, po servisu, me zase potesil, ze pouzdro, podle databaze, sedi se strojovnou 😀. Mam takovy zvyk, ze nez mi to udelaji, skocim si na obed a pak na kram na Vaclavak, zkontrolovat muj soucasny wishlist (GMT II v zelene a v nedohlednu 🙂). Tam dalsi prijemny pan, ktery me nechal vyzkouset Daytony ve zlate. Hlavne kvuli velikosti, abych vedel, jestli si ty pandy mam po tech GMT fakt objednat 😂IMG_0094.thumb.jpeg.4d8abf3b1df8d8a47fffb01f3c0797da.jpegIMG_0070.thumb.jpeg.45f3d0a56745822ccdd1d92f12625234.jpeg 

Upraveno uživatelem teg
  • Dát hlas 1
  • po 2 týdnech...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...