papun Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Díval jsem se na to. Každopádně to boří cenovou hranici v segmentu hodinek s ručním nátahem od známých značek. Co mi vadí je to PVD pouzdro. Já beru jen ocel. A taky mám trošku obavu, že to bude působit trošku lacině, i když ono to vlastně laciné je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Ano, to PVD není nic extra, věřím, že když se to hodí místo tahu na kůži nebo Nato, tak to bude vypadat daleko lépe. Ale za tu cenu… Kdo bude chtít vyzkoušet fieldy s ručním nátahem, tak to bude solidní kandidát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2023 Asi nejde o novinku, nevím, ale jde o příznivou cenu na denní nošení a Indiglo In. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 27. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2023 (upraveno) V 11. 11. 2022 v 8:39, Kristian.nov napsal: Zkusil jsem na jich ještě jinej náramek a musím říct, že to dostalo ještě lepší vzhled... Teď sou super. https://hodinkovna.cz/hodinky-timex-waterbury-chronograph-tw2v42500?gclid=Cj0KCQjwpc-oBhCGARIsAH6ote8SMGSlpRq2sR3eNn1GbumVnrN6km8IdXX9geKN8-2AA93FBRrTT3waAgSEEALw_wcB Nevím, kam to jinam dát, ale zajímá mě, co si myslíte - které jsou lepší - tyhle Timex Q Chronograph nebo Waterbury Chronograph? Vím, dost blbá otázka, je to subjektivní, ale přesto..do kterých byste šli radši? EDIT: Já se právě nemůžu rozhodnout. Waterbury mají WR 100M a šroubovací korunku, ale zase ta zelená vteřinovka nebude vůbec vidět (znám z Waterbury Automatic), což není u chronografu úplně dobrý. Design těch Q je víc retro, což se mi líbí, ale jen WR50. No, těžko říct...možná budu muset mít nakonec oboje Upraveno 27. září 2023 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2023 Subjektivne Q chronograph Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 27. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2023 Q Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 28. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2023 Waterbury má univerzálnější pouzdro, na Q nedáš řemen, jenom origo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 28. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2023 Já už jsem tak nějak rozhodnutý pro Q , ale ty Waterbury se mi líbí taky. Nějak mě teď chytly chronografy, které jsem nikdy nemusel, ale po koupi Moonů od Bulovy jsem změnil názor. Na jednu stranu mi ale ty Waterbury připadají takové funkčně lepší. No ale v tuto chvílí zvítězil design, protože na ty Q je fakt radost pohledět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 20. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2023 nemate ich niekto? Timex World Time 1972 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ubik Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 https://timex.com/products/timex-marlin-automatic-x-peanuts-gangs-all-here-40mm-leather-strap-watch-tw2w19000?mdApp_countryCodeDomain=CZ&country=CZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 To jsou pro děcka? No PaneBože, co s tím? , to mi připomíná dávnou rubriku - Převážně Nevážně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 nieco pre tvrdych chlapov na Harleyi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 24. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2023 hm, to už je lepší, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna https://www.hodinkee.com/articles/timex-kicks-off-2024-by-revitalizing-its-marlin-family-with-a-new-retro-futuristic-take-on-its-signa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Marlin je velmi fajn rada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února Škoda toho plastovýho sklíčka: https://timex.com/products/timex-t80-steel-36mm-stainless-steel-bracelet-watch-tw2v74200 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 22. května Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května GMT & titan Timex x The James Brand Automatic GMT 41mm Titanium Bracelet Watch Box - TWG065500 | Timex EU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 22. května Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května a na gume Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopky-Sonny Odesláno 23. května Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května Me prijdou docela cool tyto 41mm/12.5mm, DD safir, titanovy Expedition North s Miyotou. Nema je uz nekdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 23. května Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května před 4 hodinami, Skopky-Sonny napsal: Me prijdou docela cool tyto 41mm/12.5mm, DD safir, titanovy Expedition North s Miyotou. Nema je uz nekdo? Ty jsou parádní!! Šmirgl cifr, titan, safír, průhled... fakt pěkný. A taky a 20mm standard nožky, takže bych je poslal na nějakou super gumu No a cena top. Kdybych neměl Seiko fieldy, už bych měl brouka v hlavě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se