Přejít na obsah

Novinky Timex

AndyAaron

Doporučené příspěvky

Díval jsem se na to. Každopádně to boří cenovou hranici v segmentu hodinek s ručním nátahem od známých značek.

Co mi vadí je to PVD pouzdro. Já beru jen ocel.

A taky mám trošku obavu, že to bude působit trošku lacině, i když ono to vlastně laciné je. 😉

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, to PVD není nic extra, věřím, že když se to hodí místo tahu na kůži nebo Nato, tak to bude vypadat daleko lépe. 

Ale za tu cenu… Kdo bude chtít vyzkoušet fieldy s ručním nátahem, tak to bude solidní kandidát. 

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po měsících...
Návštěvník Chilliluk
V 11. 11. 2022 v 8:39, Kristian.nov napsal:

Zkusil jsem na jich ještě jinej náramek a musím říct, že to dostalo ještě lepší vzhled... Teď sou super.

4A97D16B-CAA7-4515-BD46-ED2E520704BF.jpeg

https://hodinkovna.cz/hodinky-timex-waterbury-chronograph-tw2v42500?gclid=Cj0KCQjwpc-oBhCGARIsAH6ote8SMGSlpRq2sR3eNn1GbumVnrN6km8IdXX9geKN8-2AA93FBRrTT3waAgSEEALw_wcB

Nevím, kam to jinam dát, ale zajímá mě, co si myslíte - které jsou lepší - tyhle Timex Q Chronograph nebo Waterbury Chronograph? Vím, dost blbá otázka, je to subjektivní, ale přesto..do kterých byste šli radši?

EDIT: Já se právě nemůžu rozhodnout. Waterbury mají WR 100M a šroubovací korunku, ale zase ta zelená vteřinovka nebude vůbec vidět (znám z Waterbury Automatic), což není u chronografu úplně dobrý. Design těch Q je víc retro, což se mi líbí, ale jen WR50. No, těžko říct...možná budu muset mít nakonec oboje 🙂

Upraveno uživatelem Chilliluk
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Já už jsem tak nějak rozhodnutý pro Q , ale ty Waterbury se mi líbí taky. Nějak mě teď chytly chronografy, které jsem nikdy nemusel, ale po koupi Moonů od Bulovy jsem změnil názor. Na jednu stranu mi ale ty Waterbury připadají takové funkčně lepší. No ale v tuto chvílí zvítězil design, protože na ty Q je fakt radost pohledět.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po měsíci...
  • po měsíci...
  • po 4 týdnech...
  • po měsících...
před 4 hodinami, Skopky-Sonny napsal:

Me prijdou docela cool tyto 41mm/12.5mm, DD safir, titanovy Expedition North s Miyotou. Nema je uz nekdo?
image.png.effcdaa5661590b05e04acd023f58e60.png

Ty jsou parádní!! Šmirgl cifr, titan, safír, průhled... fakt pěkný. A taky a 20mm standard nožky, takže bych je poslal na nějakou super gumu ;)  No a cena top.

Kdybych neměl Seiko fieldy, už bych měl brouka v hlavě :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...