Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 3 hodinami, Harwey napsal:

Vypadají moc dobře tak už mi to hlodá si je pořídit. Jen mě pořád zaráží, když u jakýchkoliv prodejů nových (nebo bazarových) není značen rozměr L2L. To mi přijde jako dost zásadní informace.

Odesláno

Je škoda, že nabídka Timex u nás je velmi omezená. Hádam, že většina nakupuje na ofiko storu ? Koukal jsem tam a maj tam fakt pěkné kousky co u nás nejsou :) .

• po 4 týdnech...
Odesláno

Krásné nové ana-digi, eighties reminiscence od Timexu. Model Timex Q Reissue TW2Y05900UK

Funkčně relativně chudé, nicméně celokov, tvrzené minerální sklo a příjemný a i na mou 22 cm ruku dosti dlouhý pásek s možnou úpravou délky na ruce. Když osmdesátková reminiscence, tak i včetně rozměrů, ale dá se to a na ruce příjemné sedí. Další, ovšem u tohoto typu hodinek očekávanou skutečností, je pouze základní voděodolnost na déšť a mytí rukou (i když plánovanému Frostie WR testu pravděpodobně neuniknou 🙂 ). Více info třeba v odkazu

https://www.hodinky-365.cz/timex-q-reissue-tw2y05900-x1259080

Pár vlastních foto ze dneška:

TIM 1.jpg

TIM 2.jpg

TIM 3.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

aj v hnedom

Na obrázku môže byť náramkové hodinky a text, v ktorom sa píše „72 19 72 +TOKYO -R. -RJANEIRO KONG HONG -B.AIRES AZORES +SYDNEY +MARSHALL ISLA MARSHALL -ISLAND LONDRES -HONDLER HOND BUARTZ 117 iIfT 日島 E“

ja som podstatne skromnejsi, mne by stacil aj mecaquartz s plynulou sekoundovkou ;) 

Upraveno uživatelem Roman-ZA
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 2 hodinami, Roman-ZA napsal:

ja som podstatne skromnejsi, mne by stacil aj mecaquartz s plynulou sekoundovkou ;) 

Dělají se i tříručkové? To jsem nevěděl. Já myslel, že to je synonymum pro chrono. Jinak se mi fakt líbí. Aspoň ten safír, kdyby měli.

Odesláno
V 10. 6. 2025 v 14:48, Kluk jako buk napsal:

Moc pěkné. Dejte tomu safír a nějakou základní sellitu a budu o nich vážně uvažovat.

Asi tak.. 👍

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...