Spongebob Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 Wardí logo není? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 před 26 minutami, Spongebob napsal: Wardí logo není? Není, dlouze o tom psal CEO , měli několik variant umístění loga, nakonec se rozhodli zachovat ciferník čistý a logo je tak pouze na korunce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 V 12. 12. 2022 v 12:24, PavelK napsal: Ty hodinky jsou moc pěkné, i když malost ciferníku by mi vadila. Ale nejvíc mi na nich od začátku vadí věc, která s vlastními hodinkami přímo ani nesouvisí: velikost chvály a zejména sebechvály od ChW. Jde o nejjednodušší možnou zvukovou komplikaci, ale píše se o ní, jako by šlo o minutovou repetici. Tak pro brand, jakým je Ward je to obrovský úspěch, dva roky na těch hodinkách pracovali. V této cenové relaci se nikdo o zvukovou komplikací ani nepokousi. ( výjimka je Meistersinger,který s Wardy spoluoracuje). Obě značky využili nástavbu JJ01, která byla použita u modelů Jumping Hour, takže nezačínali úplně od nuly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baltimore1 Odesláno 16. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2022 Tak podľa všetkého od Nového Roku idu na masovku bez obmedzenia produkcie v nových farbách, len dúfam že si daju pozor na kvalitu lebo napríklad na tie nevyleštené hrany na skrutkách by som tam zameral zakaždým, keď na hodinky pozriem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 17. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2022 To je docela dobrej plivanec do ksichtu. Co mi to jen připomíná? Áaaa, už vím, podobný sviňárny dělá i Seiko. Snad si to ještě rozmyslí a nebo budou aspoň trochu jiné a limitka zůstane limitkou. Ale stejně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2022 (upraveno) Já to v tomto případě vnímám jinak. Jsem rád,že se dostanou ke všem, kteří o ně reálně projevili zájem. Na základě zájmu těchto lidí,se Wardi rozhodli,že kromě dvou limitovaných variant udělají "open series ". Za mě je to naprosto v pohodě. Ten zájem byl opravdu velký a pro Wardy jsou ty hodinky vrcholem jejich produkce.pri cenovce 3k liber jsou mimo běžné kousky i bez limitování počtu. A flipperi a různí spekulanti mají smůlu. Upraveno 17. prosince 2022 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 (upraveno) Kdo chce, může si je pořídit na příští vánoce https://www.christopherward.com/bel-canto-watches/c1-bel-canto/C01-41APT1-T00K0-B0.html Upraveno 20. prosince 2022 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny35 Odesláno 21. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2022 Z těch nových barev mne teda ani jedna nezaujala, ale limitka v zelené nebo modré se mi líbí. Dobře jste udělali, že jste stihli tu modrou . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 24. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2022 V 22. 12. 2022 v 0:31, Danny35 napsal: Z těch nových barev mne teda ani jedna nezaujala, ale limitka v zelené nebo modré se mi líbí. Dobře jste udělali, že jste stihli tu modrou . Náhodou ta Viola je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 před 11 hodinami, DarylVanHorne napsal: Náhodou ta Viola je super Kde jsou fotky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 25. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Vy jste nedočkaví... já si to nechal na ráno, večer by tamodrá stejně nevynikla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Krásný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 25. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Jedenáctá právě (a doslova) odbila. Hezký čistý tón. I na to, že žena kouká na Zlatovlásku, to bylo slyšet. Tedy, já to slyšel. A to je hlavní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 před 4 hodinami, DarylVanHorne napsal: Hodinky sú parádne a som prekvapený, že si vydržal až do Vianoc a nešiel si toho pupkatého pána hľadať už skôr, aby ti dal tie hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 25. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 před 9 minutami, Willie McBride napsal: Hodinky sú parádne a som prekvapený, že si vydržal až do Vianoc a nešiel si toho pupkatého pána hľadať už skôr, aby ti dal tie hodinky Ten pupkatej pán, který mi je měl dát, jsem byl já Za šera nic moc, ale na světle je ta modrá fakt super. Bimbání zapnuté a člověk se nemůže dočkat toho, až bude další celá, aby udělaly CINK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 před 16 minutami, DarylVanHorne napsal: Ten pupkatej pán, který mi je měl dát, jsem byl já Za šera nic moc, ale na světle je ta modrá fakt super. Bimbání zapnuté a člověk se nemůže dočkat toho, až bude další celá, aby udělaly CINK Viem, že si pupkatý pán, ktorý je za šera nič moc, no nič moc si aj na svetle .... na rozdiel od hodiniek, ktoré sú fakt parádne. Nech ti dlho robia radosť a stále si nie som istý, ktoré z tvojich 2 Wardov sa mi páčia viac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 25. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 před 16 minutami, Willie McBride napsal: Nech ti dlho robia radosť a stále si nie som istý, ktoré z tvojich 2 Wardov sa mi páčia viac. Díky moc Mně dělají neskutečnou radost oboje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 To jsou kousky teda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 No tak já to tady objevil až teď díky @Lookyn-ovi... Jsou totálně perfektní. Moc hezký hodinky. Za mě jedny z nej, co jsem tady zatím viděl. Ať dělají radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se