Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 12. 12. 2022 v 11:24, PavelK napsal:

Ty hodinky jsou moc pěkné, i když malost ciferníku by mi vadila. Ale nejvíc mi na nich od začátku vadí věc, která s vlastními hodinkami přímo ani nesouvisí: velikost chvály a zejména sebechvály od ChW. Jde o nejjednodušší možnou zvukovou komplikaci, ale píše se o ní, jako by šlo o minutovou repetici.

Rozšířit  

Tak pro brand, jakým je Ward je to obrovský úspěch, dva roky na těch hodinkách pracovali. V této cenové relaci se nikdo o zvukovou komplikací ani nepokousi. ( výjimka je Meistersinger,který s Wardy spoluoracuje).

Obě značky využili nástavbu JJ01, která byla použita u modelů Jumping Hour, takže nezačínali úplně od nuly. 

Odesláno

Tak podľa všetkého od Nového Roku idu na masovku bez obmedzenia produkcie v nových farbách, len dúfam že si daju pozor na kvalitu lebo napríklad na tie nevyleštené hrany na skrutkách by som tam zameral zakaždým, keď na hodinky pozriem.

Odesláno

To je docela dobrej plivanec do ksichtu. Co mi to jen připomíná? Áaaa, už vím, podobný sviňárny dělá i Seiko. Snad si to ještě rozmyslí a nebo budou aspoň trochu jiné a limitka zůstane limitkou. Ale stejně...

Odesláno (upraveno)

Já to v tomto případě vnímám jinak. Jsem rád,že se dostanou ke všem, kteří o ně reálně projevili zájem. Na základě zájmu těchto lidí,se Wardi rozhodli,že kromě dvou limitovaných variant udělají "open series ". Za mě je to naprosto v pohodě. Ten zájem byl opravdu velký a pro Wardy jsou ty hodinky vrcholem jejich produkce.pri cenovce 3k liber jsou mimo běžné kousky i bez limitování počtu. A flipperi a různí spekulanti mají smůlu. 

Upraveno uživatelem Dokusan
Odesláno

Z těch nových barev mne teda ani jedna nezaujala, ale limitka v zelené nebo modré se mi líbí. Dobře jste udělali, že jste stihli tu modrou 👍.

Odesláno
  V 25. 12. 2022 v 14:26, Willie McBride napsal:

Hodinky sú parádne a som prekvapený, že si vydržal až do Vianoc a nešiel si toho pupkatého pána hľadať už skôr, aby ti dal tie hodinky 🙂

Rozšířit  

Ten pupkatej pán, který mi je měl dát, jsem byl já 😉 😂 Za šera nic moc, ale na světle je ta modrá fakt super. Bimbání zapnuté a člověk se nemůže dočkat toho, až bude další celá, aby udělaly CINK 😂

Odesláno
  V 25. 12. 2022 v 14:39, DarylVanHorne napsal:

Ten pupkatej pán, který mi je měl dát, jsem byl já 😉 😂 Za šera nic moc, ale na světle je ta modrá fakt super. Bimbání zapnuté a člověk se nemůže dočkat toho, až bude další celá, aby udělaly CINK 😂

Rozšířit  

Viem, že si pupkatý pán, ktorý je za šera nič moc, no nič moc si aj na svetle 😄 .... na rozdiel od hodiniek, ktoré sú fakt parádne. Nech ti dlho robia radosť a stále si nie som istý, ktoré z tvojich 2 Wardov sa mi páčia viac.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...