Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 95
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nádherná sbírka. Moc mě lákají Speedmastery a pomalu na své první šetřím (nepočítám Moonswatche, které jsem si pořídil o víkendu 🙂 Palec nahoru a ať se daří sbírat další skvosty

• po 2 týdnech...
Odesláno
  V 3. 11. 2022 v 8:04, Vjace napsal:

Všem: vlastně si pohrávám s myšlenkou udělat i setkání v úzkém kruhu, kde bychom se mohli sejít, pokecat a dal bych rád k dispozici všechny hodinky k vašemu zkoumání. Už jsem si o tom i s pár lidmi psal. Kdybyste někdo měl zájem o takové setkání (asi ne letos, spíš někdy na jaře), v oblasti Praha/Střední Čechy, klidně mi napište. Možná se mi něco podaří zorganizovat.

Rozšířit  

Tak za tento nápad se velmi přimlouvám, pokud by byla na to odvaha, ochota a čas.. 🙏 Rozsahem zcela fenomenální záležitost, možnost dokonce vidět tohle naživo..?  Top záležitost! 🤞💪😉

Odesláno (upraveno)
  V 3. 11. 2022 v 8:04, Vjace napsal:

Všem: vlastně si pohrávám s myšlenkou udělat i setkání v úzkém kruhu, kde bychom se mohli sejít, pokecat a dal bych rád k dispozici všechny hodinky k vašemu zkoumání. Už jsem si o tom i s pár lidmi psal. Kdybyste někdo měl zájem o takové setkání (asi ne letos, spíš někdy na jaře), v oblasti Praha/Střední Čechy, klidně mi napište. Možná se mi něco podaří zorganizovat.

Rozšířit  

Jsem pro setkání :)

A jinak SAMOZŘEJMĚ = neskutečná sbírka!

Upraveno uživatelem rancor
  • po měsíci...
Odesláno

Pravda, pravda.

Vytržené z konextu by to mohlo vypadat neomaleně, což bych nechtěl, ale my jsme už s majitelem sbírky dříve komunikovali, co a jak. 

Já tím dávám najevo pouze mou náklonnost. 

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Nádherná sbírka, já jsem si po koupi prvních (poslednich) 1861 hesalit 311.30.42.30.01.005 z r.2021 také udělal krátký seznam. Ale nemůžu moc často chodit očumovat tenhle topic. 
Btw. nosíš některé pravidelně?

Odesláno
  V 31. 8. 2024 v 6:44, Jocker napsal:

Nádherná sbírka, já jsem si po koupi prvních (poslednich) 1861 hesalit 311.30.42.30.01.005 z r.2021 také udělal krátký seznam. Ale nemůžu moc často chodit očumovat tenhle topic. 
Btw. nosíš některé pravidelně?

Rozšířit  

Sbírka se ještě o nějaký kus rozrostla (ale už málo), chtěl bych udělat pořádné fotky. Snad se k tomu někdy dostanu. 

Nosím nejčastěji bílé Snoopy a pal EdWhite reedice s cal.321. Hrozně hezké a decentní hodinky. 

• po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...