Jump to content

Omega Speedmaster sbírka

Vjace
 Share

Recommended Posts

před 3 minutami, malda napsal:

Tak tohle je paráda! Máš v kompletu i ty 145.022-69?

Díky chlapi všem za pěkná slova.

@malda Jj, 145.022-69 mám v super kompletu, včetně původní účtenky z nákupu na Vánoce v roce 1970 v klenotnictví ve Vídni, které je doposud v provozu. Ciferník je nádherně čokoládový, strávili skoro celý život v Kalifornii na sluníčku. Přikládám fotky na sluníčku.

IMG_2841.thumb.jpg.c3e31c09ab552f79de45cc0967abc558.jpg

IMG_9023.thumb.JPG.f034d01aa5c904ccc709552c39151feb.JPG

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

před 5 hodinami, Vjace napsal:

1517945951_DSC02955(2).thumb.JPG.ec167e7ea430a4cea227eecdb1c0b4e7.JPG

Speedmaster 40th Anniversary a.k.a. ALBINO limitovaná edice

Apollo 15 40th Anniversary limitovaná edice

Našel jsem starší foto Albínů, které je určitě povedenější. K Albínům doplním, že je to 500ks edice jen pro italský trh a ciferník je nádherně krémovitý.

IMG_2475.thumb.jpg.ccc30bc512180dd2af7eb9b3e81ac001.jpg 

Edited by Vjace

• Vjace locked and unlocked this topic

Já prostě nevím, někdy je to focení OK, ale jak jsem o víkendu vyvětral všechny hodinky, tak je to tragédie. Faktem je, že už se stmívalo a umělé osvětlení ještě nepomáhalo, prostě blbé načasování... Budu to muset někdy napravit.

před 18 minutami, martinre napsal:

Krasna sbirka, gratuluju.

Zajimalo by me jestli nekdy sve kousky nosis?

Planujes pridat i nejake vintage kousky, jako napr. 105.012? 

Děkuji. Nosím 3-4 kusy, víc do rotace nedostanu, protože to u mě není jen o Omegách 🤦🏻‍♂️

105.003 nebo 105.012, případně 2998-x bych moc chtěl. Ale ve full-setu a pěkném stavu se to nedá najít. Nebo to stojí úplný nesmysl. 

Kazdopadne si je zacal sbirat jeste v dobrou dobu kdy sli asi sehnat i limitky za docela rozumnou cenu. Za posledni 4 roky se to tak vysponovalo ze i obycejny moony za retail mi prjdou drahy. Porizovat Tvoji sbirku ted pres CH24 by bylo hodne nakladny. Kde na ne jinak chodis? CH24 nebo nejake aukce?

Jak me Omega limitky obecne nezajimaji a mam radsi klasicke reference , hlavne teda vintage, tak ty ST1 a Mitsukoshi Ti fakt zavidim:)

před 7 hodinami, martinre napsal:

Kazdopadne si je zacal sbirat jeste v dobrou dobu kdy sli asi sehnat i limitky za docela rozumnou cenu. Za posledni 4 roky se to tak vysponovalo ze i obycejny moony za retail mi prjdou drahy. Porizovat Tvoji sbirku ted pres CH24 by bylo hodne nakladny. Kde na ne jinak chodis? CH24 nebo nejake aukce?

Jak me Omega limitky obecne nezajimaji a mam radsi klasicke reference , hlavne teda vintage, tak ty ST1 a Mitsukoshi Ti fakt zavidim:)

Ten proces je nejuspokojivější část sbírání, to asi známe všichni. Jak jsem popisoval, pár kousků (4?) jsem pořizoval zde na fóru, 5 až 6 kusů na C24 (záruku kupujících je dobrá věc, dvakrát jsem posílal hodinky zpět, protože byly doje*ané), 2 kusy jsem koupil na aukci v Německu (ono se to nezdá, ale na aukcích je často šrot), zbytek (tedy většinu) jsem nakoupil od kamarádů chronomagorů po celém světě, hlavně jde o členy Omegaforums. 

Každopádně při každé koupi mám v jedné ruce fotky na počítači a v druhé ruce knihu Moonwatch Only. Bez ní bych byl obětí hrozných šméček, které se u prodeje hodinek objevují.