hodnypan Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2023 V 28. 7. 2023 v 10:14, Mitak napsal: Tak zrovna tyto jsem dostal před pár dny po jednom týdnu “čekání”, tzn. se to prostě objedná a přijde to. Gratuluji, muzu se zeptat kde? Taky uz cekam nejaky mesic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 2. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2023 Bechyně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jemi Odesláno 21. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2023 Tak moje Black Bay Pro jsou v servisu Zpožďovaly se z ničeho nic o 4 sekundy místo původních 2,5. Takže dostanou nový strojek. To mě celkem nemile překvapilo. Už se těším až budou opět doma a budu je moci nosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 31. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2023 Ahojte, nemate nekdo tip, kde by meli 54 na vyzkouseni? diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2023 Výhledově.... někdo na prodej bb GMT 41mm? Nebo kdo by chtěl vyzkoušet Ball s doplatkem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2023 V 1. 9. 2023 v 10:19, Gustaf napsal: Výhledově.... někdo na prodej bb GMT 41mm? Nebo kdo by chtěl vyzkoušet Ball s doplatkem? @tengejedny inzeruje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2023 před 4 hodinami, botswan napsal: @tengejedny inzeruje Jj... díky za upozornění.... písnu mu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2023 (upraveno) Před hodinou, Gustaf napsal: Jj... díky za upozornění.... písnu mu. @GustafJá mám kdyztak Pandy k dispozici Upraveno 2. září 2023 uživatelem botswan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2023 Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 Tak nám Tudor zase o kousek zdražil ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 Taky jsem si toho všiml před 9 hodinami, Jarett napsal: Tak nám Tudor zase o kousek zdražil ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny35 Odesláno 5. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2023 V 4. 9. 2023 v 21:20, botswan napsal: Koukám na to, že ceny nahoru šly jak v zahraničí, tak i u nás. Při lednovém zdražení zůstaly u nás ceny stejné. Někdy mi přijde, že o co nahoru to šlo v krámě, tak o to dolu to šlo v inzerci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 Ahoj, nevíte, jaká je teď čekačka na Burgundy? Kdybych je chtěl k Vánocům, je už teď pozdě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otoman Odesláno 10. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2023 V 8. 9. 2023 v 8:55, John_Lenon napsal: Ahoj, nevíte, jaká je teď čekačka na Burgundy? Kdybych je chtěl k Vánocům, je už teď pozdě? Bude to o náhodě. Od července jsem zapsaný u Bechyněho na variantu s jubilee o kterou je údajně největší zájem a naznačovali 3 - 6 měsíců. Ale samozřejmě způsobem že nemůžou nic zaručit a může to být taky měsíc anebo rok. Ze začátku jsem byl dost netrpělivý a zjišťoval alternativy. V Londýně je mělo pár butiků dokonce skladem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se