KOCKOPEES Odesláno 7. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2025 No zkusil jsem je a bohužel na moji ruce malé. Jsou, ale krásné. Nakonec jsem pořídil longines heritage skin diver.
Axel Odesláno 14. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2025 (upraveno) Zápěstí 17,5-18cm a jsou mi akorát.. Problém spíše je, že spousta členů nosí oversized hodinky, u kterých mají L2L přes celé zápěstí s tím, že to je v pohodě.. U mě je i 42mm už na(za) hranou nositelnosti, nevypadá to dobře, ale bohužel se kvůli tomu nehodlám některých modelů vzdát. Zásadní je samozřejmě design pouzdra, zmiňovaný rozměr L2L, výška pouzdra a konečně i barva číselníku ap.. Ideál vidím kolem 38mm-40mm.. Za sebe si proto myslím, že i na zápěstí 19cm jsou v pohodě nositelné, obzvlášť když rozteč nožek je 20mm.. Je to otázka zvyku, to pohodlí u správně zvolené velikosti je ale top. Ať jen nekecám.. jeden rychlocvak na stole Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. ledna 2025 uživatelem Axel 4
Bende Odesláno 14. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2025 Naprostý souhlas! To pohodlí na ruce je skvělé Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Bende Odesláno 31. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2025 Asi to nepatří přímo sem, ale budou nová Skindiver chrona Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Greenhornik Odesláno 31. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2025 Přípomínají Hanhart 415 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Greenhornik Odesláno 31. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2025 Já tam vidím podobné barevné schéma
Lucky Lucaso Odesláno 31. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2025 Nechci nijak prudit, ale kde to vidis?
Greenhornik Odesláno 31. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2025 Tak jsem asi jedinej, je to subjektivní názor. Ty 415 jsem měl na ruce a tyhle Vulcain mají aspoň podle fotky podobnej vibe. Černý cifr, žluté indexy, oranžová vs. červená stupnice, tachymetricka stupnice.
shewcza Odesláno 3. února 2025 Nahlásit Odesláno 3. února 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Jiří Štencek Odesláno 3. února 2025 Nahlásit Odesláno 3. února 2025 Ta Chrona budou pecka! Moc se na ně těším! 1
Bende Odesláno 5. února 2025 Nahlásit Odesláno 5. února 2025 V 3. 2. 2025 v 18:56, shewcza napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To jsou ty Ocarat, jak je teď mají za asi 1200€?
shewcza Odesláno 5. února 2025 Nahlásit Odesláno 5. února 2025 před 5 minutami, Bende napsal: To jsou ty Ocarat, jak je teď mají za asi 1200€? Ocarat ano, zbytek nemohu potvrdit, protože nevím.
shewcza Odesláno 7. února 2025 Nahlásit Odesláno 7. února 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
shewcza Odesláno 8. února 2025 Nahlásit Odesláno 8. února 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
lukassob Odesláno 22. května 2025 Nahlásit Odesláno 22. května 2025 Mám dotaz na vlastníky Skindiverů. Když se zašroubovává korunka, natahuje se při zašroubování pružina v pérovníku? Díky.
lukassob Odesláno 4. září 2025 Nahlásit Odesláno 4. září 2025 Vulcain Skindiver Nautique Bronze & Green Limited Edition The Swiss Collector a Blue Limited Edition The Swiss Collector https://theswisscollector.com/en/beluga/10962-vulcain-skindiver-bronze-green-tsc-edition.html https://theswisscollector.com/en/beluga/11550-23269-vulcain-skindiver-limited.html#/5-couleurs-unique/8-tailles-00/52-colisages-1_pc Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 4. září 2025 Nahlásit Odesláno 4. září 2025 Ten modrej cifr mi neco pripomina [emoji28] 1 3
Harwey Odesláno 4. září 2025 Nahlásit Odesláno 4. září 2025 Aha ich, tak tie nase nepodarene cifre predali inym zufalcom, este aj 10 ks sedi:) 1 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se