childe Odesláno 26. února Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února Klasický devadesátky. Jde to pozorovat nejen v architektuře. Své kupce si jistě našly i najdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathauscz1 Odesláno 26. února Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 26. února Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února Já se musím přiznat, že byť jsem jeden ze zastánců posledních kreací Eltonu, tak zde mi hrozivě nesedí font na lunetě. Ty čísla mi nesedí jak fontem, tak proporcema, ale pokud bylo zadání "chceme devadesátkovej design v jeho krystalické podobě", tak se to vlastně povedlo. Ale možná je to jen problém na fotkách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. února Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února Ale hlavně, tyhle hodinky nemůže člověk nosit bez toho jediného správného účesu .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 26. února Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února Ty si děláš srandu, ale mullet je reálně trend pro 2023/24, minimálně v US. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 26. února Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února Tady taky - říkala mi to barberka minulej tejden, že měli školení na "deku", páč se vrací... a to jsem, prosím, na venkově. Nebo možná právě proto . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 26. února Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února Dalo se to čekat, ledvinky jsou v kurzu už nějakej ten pátek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se