Jiribartl Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2011 Nádherná recenze ještě nádhernějších hodinek. V dobrém závidím
cedric Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2011 pěkné čtení, také čekám na moje def. hodinky.... s příběhem... Děkuji za pěknou recenzi, takovu citovou :-)))
cigi Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2011 (upraveno) jo, jo, frajerům nejde o to, jaký maj hodinky, ale jekej maj vztah ke svejm hodinkám, faktickejm frajerům teda. S colosseem fakt pěkný - gladiátoři začínaj už za pět minut , tak přidej, chlape !!! Jak nemám rád náramky, tak tenhle nevypadá zle, jen se mi nějak zdá, že ty dlouhé nožky jsou stavěny spíše pro řemen. Ale na vztah a pocit to nemůže mít vliv. Upraveno 20. ledna 2011 uživatelem cigi
M916 Odesláno 20. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2011 V 20. 1. 2011 v 14:35, 'cigi' napsal: ... jen se mi nějak zdá, že ty dlouhé nožky jsou stavěny spíše pro řemen. Ale na vztah a pocit to nemůže mít vliv. něco na tom bude, co píšeš, prostě po té době mi to takhle sedí líp. Na jak dlouho? Kdo ví, řemen je schován a simon případně v záloze
vE13Lius Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Odesláno 7. března 2011 Dneska už jsem přečetl spoustu recenzí a nenechal jsem si ujít ani tuhle. Stála za to, přípojuju se tedy k díkům.
Henry1 Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2013 Opravdu jsem si početl a děkuji za výbornou recenzi na tuto značku.Gratulace k hodinkám je jasná věc
Fishi Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 Skvělá recenze a i hodinky. Co se mi na nich absolutně líbí je potisk vteřin jako odpočtem, nevim proč "a přitom taková blbost, co?"
profil Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Odesláno 1. února 2013 ako dobra kniha.......asi sa po 20tich rokoch vratim k Primkam
Josef01 Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Odesláno 1. února 2013 Hodinky s takovým příběhem a nikdo je nekoupí, holt na to musí být koule.....
miramax Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Odesláno 2. února 2013 holt budu muset počkat, až si je zpátky pořídí M916
eskimak Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 Chcel by som niekedy najst hodinky ku ktorym ma to priputa takymto sposobom...ale to asi vacsina na tomto fore. Tie "definitivne", ako hladanie gralu...
palmone1 Odesláno 17. února 2013 Nahlásit Odesláno 17. února 2013 velmi pekny pribeh, aj ked PRIM´ky mozno niesu mojim salkom kavy, tieto vyzeraju originalne a velmi kvalitne - no ta datumovka (je jej skoda) ale za to to prehladny dynko - to som u Primiek este nevidel - samozrejme kus 001 - to je parada....
lazy Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Odesláno 6. března 2013 Paráda. Aktuálně jsem ve fázi meditace nad renovací mých chlapeckých Prim Sportů a po shlédnutí fotek a přečtení diskuse už studuji, jak na to :-) Ať Ti dělají radost.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se