Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 72
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

jo, jo, frajerům nejde o to, jaký maj hodinky, ale jekej maj vztah ke svejm hodinkám, faktickejm frajerům teda. S colosseem fakt pěkný - gladiátoři začínaj už za pět minut , tak přidej, chlape !!!

Jak nemám rád náramky, tak tenhle nevypadá zle, jen se mi nějak zdá, že ty dlouhé nožky jsou stavěny spíše pro řemen. Ale na vztah a pocit to nemůže mít vliv. :)

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno
  V 20. 1. 2011 v 14:35, 'cigi' napsal:

... jen se mi nějak zdá, že ty dlouhé nožky jsou stavěny spíše pro řemen. Ale na vztah a pocit to nemůže mít vliv. :)

^_^ něco na tom bude, co píšeš, prostě po té době mi to takhle sedí líp. Na jak dlouho? Kdo ví, řemen je schován a simon případně v záloze :lol:
  • po měsíci...
  • Po roku...
Odesláno

Opravdu jsem si početl a děkuji za výbornou recenzi na tuto značku.Gratulace k hodinkám je jasná věc 48thank_you.gif

Odesláno

Skvělá recenze a i hodinky. Co se mi na nich absolutně líbí je potisk vteřin jako odpočtem, nevim proč "a přitom taková blbost, co?" :D

Odesláno

Chcel by som niekedy najst hodinky ku ktorym ma to priputa takymto sposobom...ale to asi vacsina na tomto fore. Tie "definitivne", ako hladanie gralu...

• po 2 týdnech...
Odesláno

velmi pekny pribeh, aj ked PRIM´ky mozno niesu mojim salkom kavy, tieto vyzeraju originalne a velmi kvalitne - no ta datumovka (je jej skoda) ale za to to prehladny dynko - to som u Primiek este nevidel - samozrejme kus 001 - to je parada....

• po 3 týdnech...
Odesláno

Paráda.

Aktuálně jsem ve fázi meditace nad renovací mých chlapeckých Prim Sportů a po shlédnutí fotek a přečtení diskuse už studuji, jak na to :-)

Ať Ti dělají radost.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...