Gustaf Odesláno 13. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 (upraveno) Ješte do toho hodim vidle....tyhle mám taky dlouho v hlavě. Upraveno 13. dubna 2023 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 Ty sou hrozný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 tyto Alpiny nee! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš 75 Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 Jj ty Alpiny pěkný tvar pouzdra,kartáčováný plochy s leštěnýma linkama taky fajn,mně osobně vadí jenom ten strukturovaný cifr a s tou gumou to jako celek vypadá dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 Gusto neblazni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 Tak ne....no ale když jsem viděl nějaký unboxing video, tak nevypadají zle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 Tutima a nemudruj nad tym ako hodinarsky ucen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 před 2 hodinami, Roman-ZA napsal: Tutima a nemudruj nad tym ako hodinarsky ucen Njn...to mudrování je přece fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojdan Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 Za mě Tutima. Longines má kde kdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 LonginesGmt, aplikovaný indexy, netradiční a skvěle čitelné datum. Značka.Tyhle Tutimy jsou nudný s blbým datumem. Napsáno mobilem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 Pěkně se to názorově srovnává Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 tuty Tutimy:), ale jsou to tvoje LOVE:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 Tady bych volil menší zlo s datumovkou Longines,Tutima ty hrozné červené číslíčka nee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 Tutimy jsou hezčí, takový vyvážený. Ale co takový Fortisky bez lunety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 Tyhle fortisky mě moc neberou....ale díky za tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 Tak jestli si vážně chceš nastavit vkus podle hlasování ostatních, tak já bych se nad tutima ani nezamejšlel to i ty Alpiny jsou hezčí a hlasuju pro Hamilton z týhle trojice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 před 49 minutami, (Miloš) napsal: Tak jestli si vážně chceš nastavit vkus podle hlasování ostatních, tak já bych se nad tutima ani nezamejšlel to i ty Alpiny jsou hezčí a hlasuju pro Hamilton z týhle trojice. Hamilton? Ty ve výběru nemám....ale jedny prodávám já nemám ješte konkrétně nic vybranyho, jen mě tyto kousky zaujaly, tak jsem udělal anketu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 Sory, to je moje blbost, Longines jsem měl na mysli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 Vzal bych Tutimu a proč? Zkrátka se mi líběj :-)). S těma Alpinama si jistě ulítl čistě náhodně :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 Já vím...psal jsem žádném barvy, ale ještě jsem narazil na nové multiforty.... @kuncák7 Martine, tak mě se líbily od Alpiny ty nový regulátory a tohle je taková čistější verze, no....na živo to nemusím bejt blbý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se