Honza.manta Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 Pěkná fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 Víkendová Milešovka v inverzi. Ostrůvek v mlze IMG_2611.MOV 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jade Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Zdravím všechny přátele trampingu, sháním text s akordy k písničce Až jednou kamaráde, od Tonyho Hořínka. Je to tahle: Nepodařilo se mi přes veškerou snahu vygooglit nic jiného, než jen text a informaci, že se nachází ve zpěvníku z roku 1972 Písničky do kapsy 76 - trampská romance 11. Objednal jsem si ho z jednoho antikvariátu a přišel mi úplně jiný zpěvník. Proto se obracím na toto fórum s nadějí, že snad někdo tento zpěvník vlastní. Děkuji předem za reakce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna (upraveno) Omyl Upraveno 10. ledna uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna Sorry pánové, ale nemohl jsem odolat 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lumberjack Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna Co to je za fake? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna Fake...srát na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna je to fake, 7. dubna 1973 byla sobota https://archiv.ucl.cas.cz/index.php?path=RudePravo/1973/4/7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Díky za připomenutí, jaké sračky se psaly v novinách, přesto minimálně 30% lidí by chtělo návrat do těchto časů.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lumberjack Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Tak tak odborně, jako hledat který den v týdnu to byl mě nenapadlo. Za to dávám palec nahoru Já jen kouknul, co má na zádech, co má na sobě a jaký kšíry má pes a bylo jasný. Ta fotka neviděla trempíka za socíku ani z ponorky. A kdo četl Rudé právo, tomu je jasný, že socík nepamatuje ani autor textu. Například ÚV SNB - ty ole to neee 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna před 47 minutami, Lumberjack napsal: Tak tak odborně, jako hledat který den v týdnu to byl mě nenapadlo. Za to dávám palec nahoru Mě taky neÉ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se