filltos Odesláno 23. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2023 Paráda, díky za info a řešení problému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 Výsledek SPF kontroly na gmailu: spf=none (google.com: irene.chronomag.cz does not designate permitted sender hosts) V SPF záznamu chybí -all , viz http://www.open-spf.org/SPF_Record_Syntax/#all Netvrdím že to vyřeší problém ale chyba tam je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 25. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 Česky to znamená? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 že pokud tomu nerozumíš, není to zpráva pro tebe )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 sorry, to bylo pro @adasek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adasek Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 Děkuju, dobrý nápad! Opravil jsem. Problém to nevyřešilo, ale je to krok správným směrem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budulinekcz Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 Jen jestli je opravdu problém na straně "vysílače". Centrum nasazovalo docela nedávno nové firewall řešení, tak zda to ještě neladí, viz. ... v posledních měsících se potýkáme s nárůstem spamových vln na naše e-mailové schránky. Abychom jim lépe odolali a zabezpečili vaše účty, přešli jsme na začátku února na nové antispamové řešení od firmy Cisco. Správné nastavení a konfigurace takové technologie je však náročný proces a může dojít k dočasnému zhoršení služby, za což se velice omlouváme. Celý náš IT tým usilovně pracuje společně s dodavatelem Cisco na co nejrychlejší nápravě. Prosíme vás o trpělivost a pochopení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 27. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 No jednu dobu jsem měl schránku plnou sr.... Pak z Centrumu přišel ten email viz budulinekcz. Pak se to celkem zlepšilo, občas to zahapruje. Každopádně předtím to určitě fungovalo lépe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 30. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2023 Včera jsem si na fóru změnil email. Zadal jsem druhý co mám na seznamu. Tam to přijde v pohodě. Jenomže já si to všechno nechám přeposílat na ten centrum a jak to došlo tam, tak je z toho zase paskvil a spadne to do spamu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 5. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2023 Není prosím něco nového v této záležitosti? Díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adasek Odesláno 10. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2023 Ahoj, omlouvám se za zpoždění, právě jsem to submitnul na https://freemail.help.economia.cz/ Asi nebudeme první Quote V současné době evidujeme zvýšený počet požadavků ohledně dotazů na antispamový systém, který některé zprávy odeslané ze schránek Centrum.cz / Atlas.cz / Volny.cz vyhodnocuje nesprávně jako spam. Prosíme o trpělivost při řešení Vašeho požadavku. tak s tím snad brzy nějak pohnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adasek Odesláno 11. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2023 Problém by měl být opraven. Ozvěte se prosím, kdyby něco jiného s maily začalo být divné! (pán z helpdesku byl celkem ochotný a přivedl mě na stopu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 12. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2023 Změním si zpátky mail a ozkouším, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 12. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2023 Tak první oznámení z vlákna vypadá tak jak má. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 12. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2023 Za mě v pohodě. Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se