Přejít na obsah

PANERAI LUMINOR

Doporučené příspěvky

Dobra, tedy reviduji svuj navrh...

Hodinky bych venoval panu Jirimu Paroubkovi. A pokud by v budoucnu v nejakem statu zavedli stihani i pro nositele faku, a tenhle nas mistrny politik by tam jel na rekreaci, s radosti bych ho nabonzoval :gun_bandana:

myslim ze v tomto pripade by byla tamnejsi policie zavalena nespoctem oznameni

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 84
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Autogenem pomalu spéct na hroudu kovu...

Hele - ale že jsou k nerozeznání od těch, co má YPO? :)

To vážně nejsou koupené od Ypa?

Odkaz ke komentáři

Tak ja jsem zasadne proti je to jemna mechanika a niceni se mi nelibi at je to fake nebo ne. Ja by jsem je rozebral a slozil - to nemohou prezit bez ujmy :) .

Asi s timto nazorem neobstojim tak tedy by jsem zkusil jejich magnetickou odolnost co z nich udelat pernamentni magnet ? to by je v podstate nechanicky nerozbilo. Jinac jako duhou moznost pokud by to prezily by jsem skusil kapalny dusik ne vystrelit ale jen zmrazit, to je taky asi nedeformuje jen zkratka nevydrzi nejaka ta soucastka.

Já tak nějak souhlasím, ať napodobenina nebo ne, někdo se s tím dělal a je to jako když někdo postříká starý barák sprejem. Spíš je fakt rozebrat a dát sem jako příklad "kvality"....ať lidi vidí co by si pořídili...proběhly tady fotky mikroskopem...to by nemuselo být marné. Na druhou stranu je můžeš schovat jako jeden filmový otec...

http://www.youtube.com/watch?v=kngBtoylIVM

:thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem pete
Odkaz ke komentáři

Já bych se té destrukce nebál. Navrhuji někoho šikovného, kdo by je dokázal karbinou pěkně rozpůlit podél, jako housku pro hambáč. Vznikly by z toho dvě pěkný medaile a kalibr v řezu. Já bych na to dodal pěknou krabičku se sklem a mohli by jsme to každý rok dávat jako putovní cenu největším fejkařům, nebo takovým prodejcům na aukru. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Jestli je to pouzdro nerez, tak bych si natisknul nový ciferník, dal tam kalibr Prim 68 a zkusil si vyrobit hodinky. Na něčem se to člověk musí naučit a tohle je ideální studijní materiál. Když se nepovedou, nebude to mrzet.

Odkaz ke komentáři

A co je nechat být.

Co na tom, že nejsou z dost urozené rodiny. Tepe v nich také srdce, jako v jiných hodinkách, reaguje na polohu v jakou je na noc odložíte, na teplotu toho kdo je nosí. Výrobce už svoje stejně dostal. Mohly by být nabídnuty k prodeji, jako bývá k prodeji MM, a ty korunky by mohli jít na něco užitečného. Nejen před Vánoci :-)

Co?

M.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada
A co je nechat být.

Co na tom, že nejsou z dost urozené rodiny. Tepe v nich také srdce, jako v jiných hodinkách, reaguje na polohu v jakou je na noc odložíte, na teplotu toho kdo je nosí. Výrobce už svoje stejně dostal. Mohly by být nabídnuty k prodeji, jako bývá k prodeji MM, a ty korunky by mohli jít na něco užitečného. Nejen před Vánoci :-)

Co?

M.

Na tom je něco pravdy, ale tady jde o fejkobijství v ultimativní formě... :)

Odkaz ke komentáři

Na tom je něco pravdy, ale tady jde o fejkobijství v ultimativní formě... :)

Potírat prodejce/ vyrobce fake je ok, atˇ jde o jakýkoli výrobek nebo službu, ale tím co se tu chystá nikomu neprospějeme ani neuškodíme. Je to lynčování nevinného!!!

Co dobročinná aukce do "fondu" Chronomag, a až to bude příhodné výtěžek použít??

Mě to příjde lepší než termit, devitka nebo kladivo.

Ale udělejte co uznáte za vhodné. Jen mě ty návrhy i anketa jsou proti srsti.

M.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...