mlsoun1 Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna před 3 minutami, bohus76 napsal: SAWCe už nebude potřebovat Au Hned teď jdi před zrcadlo a dej si přes hubu
baza Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
lukassko2 Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna před 59 minutami, baza napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. sadnu ti pekne 42ky?
baza Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna před 31 minutami, lukassko2 napsal: sadnu ti pekne 42ky? Jsou to 39 a myslím, že to je optimální velikost. Ta fotka s R to zkresluje. Mám zápěstí cca 18 cm a 42 jsou pocitově zbytečně velké: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
baza Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna Můj favorit by byly tyto 39 s modrou (nebo s šedou) lunetou: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
mlsoun1 Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna Jsou prostě šik a sedí Ti dobře.Co říkáš na ten mesh?Ale u mne ta zelená vyhrává.Jen si nejsem jist tou velikostí, ač mám větší zápěstí....
tomina666 Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna před 1 hodinou, baza napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Super srovnání, díky! Za mě ty zelené prostě vedou. Možná ještě klasika, černé nebo tmavě modrá na tom tahu. Vím, že mají dost odpůrců kvůli těm indexům, ale za mne jsou prostě za ty prachy top. 2
baza Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna před 8 minutami, mlsoun1 napsal: Jsou prostě šik a sedí Ti dobře.Co říkáš na ten mesh?Ale u mne ta zelená vyhrává.Jen si nejsem jist tou velikostí, ač mám větší zápěstí.... Ten mesh není úplně na úrovni třeba Omega Seamaster, je takový jemnější. Fajn je, že má sponu s mikroregulací.
mlsoun1 Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna Díky.Ten mesh je šik, ale připadá mi moc elegantní na tento kousek.Před mnoha lety jsem měl mesh na B SOH a nešlo to.A to hlavně kvůli té sponě.Ta mikroregulace je perfektní,to musím uznat.
mlsoun1 Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna @tomina666vždy bude nějaký odpůrce.Taky se mi nelíbí x hodinek,ale každý máme jiné oko a každému se líbí něco jiného.Kritika je někdy zdravá,ale jen Ty a jenom Ty,musíš vědět co se Ti líbí,či nelíbí.A dle toho si danou věc koupíš.Pro mne ty zelené jsou šik a jak se vrátím za měsíc zpět,tak jedu koupit k Bechyněmu ty zelené.Jen tedy ještě nevím jestli menší,či větší 1 1
tomina666 Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna (upraveno) před 18 minutami, mlsoun1 napsal: @tomina666vždy bude nějaký odpůrce.Taky se mi nelíbí x hodinek,ale každý máme jiné oko a každému se líbí něco jiného.Kritika je někdy zdravá,ale jen Ty a jenom Ty,musíš vědět co se Ti líbí,či nelíbí.A dle toho si danou věc koupíš.Pro mne ty zelené jsou šik a jak se vrátím za měsíc zpět,tak jedu koupit k Bechyněmu ty zelené.Jen tedy ještě nevím jestli menší,či větší Souhlasím. Odpůrci a kritici jsou vždycky slyšet víc než ti spokojení. Za mě se Longines konečně „zkompaktnily“, a i když to pro někoho může být nuda, ten posun směrem k designu Rolexu nebo Tudoru jim za mne prospěl. Ale 100 lidí, 100 chutí. Longines jsem chtěl už dlouho, ale nikdy mi nesedly na ruku – dokonce ani LLD 39. Až doteď. A když jsem načal ten Rolex.. I nové Submarinery (vím, je to jiná liga) mi na zápěstí sedí hůř než tyhle LHC 39. Upraveno 4. dubna uživatelem tomina666 4 1
AndyAaron Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna Zrovna ta spona na meshi u Longines mi prijde super, narozdil od mesh spony od Omegy… 1
lukassko2 Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna chlapi ten mesh je nic moc…teda podla mna. porovnaval som ho s meshom na mojich beckach superocean heritage 42 mm a nedalo sa to porovnat. ten longines mi prisel taky za par kacek z ciny. S omegou porovnat neviem, ten som v ruke nemal ale proti Beckam to teda rozdiel bol. Baza suhlasim, mam ruku cca 18-18,5 a 42 mm by som nebral, mozno len na kaucuku. tie zelene vypadaju super, zatial moj favorit.
patprom Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna Dneska jsem měl možnost vyzkoušet verzi 39 a musím říct, že mi sedí mnohem lépe než ty větší. Celkově na mě působí moc dobře a za ty peníze mi přijdou jako dobrá volba. 1
patprom Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna Modré jsou taky moc pěkné. Pod tím umělým světlem se mi nepodařilo zachytit skutečnou barvu, ale naživo jsou ještě mnohem lepší. Ta modrá je celkem dost tmavá a chvílemi působí trochu do černa.
patprom Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna Jak jsi byl spokojený s tou mikroregalací?Podle mě je mikroregulace vyřešena velmi elegantně a funkčně, schovaná ve sponě. 1 1
Tenglis Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna Zkoušel jsem dnes v Hodinkach-365 (diky za ochotu a vstricnost, chlapci). Podle me obrovský skok oproti předchozím generacim. Zpracování na vysoké úrovni. Velikost 39mm ultra pohodlná. Náramek velice poctivý. Spona skvělá a mikroregulace téměř geniální. Ta tmavě modrá vypadá na živo skutečně úplně jinak než na fotkách. Je mnohem sytejsi, tmavší a luxusnejsi. Luneta klika famozne. Ciferník technicky zpracovan bezchybne. Celkově bych se nebál hodinky srovnat s Tudorem apod. Ale ty indexy me dost dráždí. Taková geometrická olympiáda. Kdyby tam zůstaly ty čísla, tak je beru hned. Počkám si na černou variantu a uvidím... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Pozorovatel Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna Co se ale nedá Longines upřít, tak je skvělý zásah na široké masy. Ty mraky videí, co teď na mě na trubce vyskakují, se už nedají ani spočítat. Šílený hype! Jsem zvědav, jestli se jim to tak výrazně promítne i do prodejů Pokud ano, tak budou v rámci Swatch group v roce 2026 na první příčce 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se