xcmaniax Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Odesláno 28. června 2023 Ten tah potřebuje ještě dalších 20 let a pak bude legenda Mě se při nošení nijak extra nelíbil, ale přišel mi pohodlnej.
Axel Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Odesláno 28. června 2023 (upraveno) před 24 minutami, actionman1 napsal: Suhlas a je skoda, ze na 75 rocne vyrocia uz staci tolkoto kreativity a neprist s nicim novym. Ale nevadi, ako povedal znamy, "aspon sa aktualne budu predavat rovnako dobre, bal som sa, ze ked daju novy tah konecne tak stare uz nikto nebude chciet" :D:D S čím novým? Jako kompletně novými modely pro celou řadu Seamaster nebo jak to myslíš..? Změnili barvu lunety, číselník, indexy, ručky, dýnko.. Změnili komplet všechno. Kdyby sáhly na design pouzdra/tahy, tak by museli představit ne speciální barevnou edici k výročí, ale rovnou novou generaci..Wtf? Něco mi asi uniká.. Upraveno 28. června 2023 uživatelem Axel
Pivas Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Odesláno 28. června 2023 Souhlas s @Axel,ten tah k těm hodinkam patří a je i pohodlny. Srovnávat ho s tahem na moony? Nedokážu si na těch hodinkach představit takové zúžení na tahu. Ja bych bral ty ploprof,ale ta cena uz je dost.
EpsteinBarr Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Odesláno 28. června 2023 V prvom momente som bol uzasnuty a pacilo sa mi to takmer bez vyhrad. Druhy pohlad uz bol ovela kritickejsi. Ked na tie hodinky pozeram teraz.... moje modre AT by som za tento odtien modrej nikdy nevymenil. 300ky sa mi velmi pacia v tejto kombinacii. A Ploprof, aj ked sa teda vymykaju klasickemu vzhladu by som si tiez vedel predstavit na ruke. Edit asi po hodine a pol: Mam tie fotky natiahnute na velkej obrazovke a...neviem teda... Este dat na pozadie zraloka a mantu a save the ocean je na svete.
actionman1 Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Odesláno 28. června 2023 Mna nikdy vizualna zmena bez funkcnych prvkov nebrala. Pre mna ako zakaznika Omegy je dolezite ci novy release je dovod ku kupe alebo nie. Nezaujima ma nazor sirokej verejnosti ani CEO Omegy aky uzasny kusok vydali. Nech si kazdy za svojich 5 litrov kupi co chce. Zaujima ma, ci niekolkodnove cakanie a natahovanie casu videami z grecka ktore tak chytili moju pozornost ukonci release ktory mi vybije dych, alebo vec o ktorej si poviem, ze je pre mna kktina. A tu som si to povedal. Zakladnou poziadavkou pre mna aby tie hodinky isli o level dalej kde su dnes a mne by uplne stacila zmena tahu. Ten tah uz roky nenosim a je to prva vec ktora ide z Omieg dole hned po kupe. Kym novy tah by nebol len dovodom kupy novych, ale myslim ze aj dobry biznis tah nakolko by mnoho ludi vysolilo dalsich 800 ci 1000 eur len za tah na svoje daily watche. Ale to je len moj nazor a tento release je pre mna jednym z najmenej zaujimavych tento rok.
actionman1 Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Odesláno 28. června 2023 před 1 minutou, EpsteinBarr napsal: V prvom momente som bol uzasnuty a pacilo sa mi to takmer bez vyhrad. Druhy pohlad uz bol ovela kritickejsi. Ked na tie hodinky pozeram teraz.... moje modre AT by som za tento odtien modrej nikdy nevymenil. 300ky sa mi velmi pacia v tejto kombinacii. A Ploprof, aj ked sa teda vymykaju klasickemu vzhladu by som si tiez vedel predstavit na ruke. Edit asi po hodine a pol: Mam tie fotky natiahnute na velkej obrazovke a...neviem teda... Este dat na pozadie zraloka a mantu a save the ocean je na svete. presne to som si povedal so seiko fintami
Fade Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Odesláno 28. června 2023 před 11 minutami, Pivas napsal: Souhlas s @Axel,ten tah k těm hodinkam patří a je i pohodlny. Srovnávat ho s tahem na moony? Nedokážu si na těch hodinkach představit takové zúžení na tahu. Ja bych bral ty ploprof,ale ta cena uz je dost. Já nevím, ale nedávno jsem nahodil US1171 na Seamastery a za mě to vypadalo fakt dobře.
actionman1 Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Odesláno 28. června 2023 před 1 minutou, Fade napsal: Já nevím, ale nedávno jsem nahodil US1171 na Seamastery a za mě to vypadalo fakt dobře. Jasne že to je dobre. Paráda za mna.
Tomak Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Odesláno 28. června 2023 Taky jsem zkoušel Uncle Seiko na Omegách SMP, vzhledově hodně dobrý, ale rychlá mikroregulace mi chyběla natolik, že jsem ho dal zase dolů
Fade Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Odesláno 28. června 2023 Což by právě řešil nový tah se sponou s mikroregulací.
Axel Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Odesláno 28. června 2023 před 7 minutami, actionman1 napsal: Mna nikdy vizualna zmena bez funkcnych prvkov nebrala. Pre mna ako zakaznika Omegy je dolezite ci novy release je dovod ku kupe alebo nie. Nezaujima ma nazor sirokej verejnosti ani CEO Omegy aky uzasny kusok vydali. Nech si kazdy za svojich 5 litrov kupi co chce. Zaujima ma, ci niekolkodnove cakanie a natahovanie casu videami z grecka ktore tak chytili moju pozornost ukonci release ktory mi vybije dych, alebo vec o ktorej si poviem, ze je pre mna kktina. A tu som si to povedal. Zakladnou poziadavkou pre mna aby tie hodinky isli o level dalej kde su dnes a mne by uplne stacila zmena tahu. Ten tah uz roky nenosim a je to prva vec ktora ide z Omieg dole hned po kupe. Kym novy tah by nebol len dovodom kupy novych, ale myslim ze aj dobry biznis tah nakolko by mnoho ludi vysolilo dalsich 800 ci 1000 eur len za tah na svoje daily watche. Ale to je len moj nazor a tento release je pre mna jednym z najmenej zaujimavych tento rok. Už mi to dává celé "smysl".. Nezměnili tah/tahy, tudíž je celý počin komplet p_covina a nejméně zajímavý release za tento rok.. Hmm, ok
actionman1 Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Odesláno 28. června 2023 před 7 minutami, Axel napsal: Už mi to dává celé "smysl".. Nezměnili tah/tahy, tudíž je celý počin komplet p_covina a nejméně zajímavý release za tento rok.. Hmm, ok Naozaj som mal chut zacat nosit original tah na seamastroch po tych rokoch. Ale je to len moj totalne nedolezity a najmenej podstatny nazor pre kohokolvek. Mozno sa totalne mylim a bude to release desatrocia za ktory vysolim 150% premium o par rokov momentalne ma to vsak sklamalo. a to nielen seamastre. ostatne tiez. ploprofy vyzeraju dobre, ale nemam s cim porovnat, nenosil som ich a nepamätam sa ci som nejake skusal uz.
martar Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Odesláno 28. června 2023 Skouknul jsem dostupne fotky i videa a sám bych na denní letní nošení bez váhání vybral třístovky. Foto z monochrome-watches https://monochrome-watches.com/the-8-new-watches-of-the-omega-seamaster-75th-anniversary-summer-blue-collection-live-pics/
Pivas Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Odesláno 28. června 2023 @Fade- Musim uznat,ze vypada dobre. A ten se zužuje na kolik? Ale porad platí,ze me ten origo tah nevadí. Me vadil treba na predchozi referenci moonu.
shewcza Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Odesláno 28. června 2023 Za mě cajk, jen indexy bych nechal jak byly. Osobně mi ty hodinky nebyly pohodlné a nový náramek by je mohl výrazně posunout, ale guma je zase perfekt!
Fade Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Odesláno 28. června 2023 @Pivas Z 20mm na 16mm, takže víceméně stejně jako nový Moonwatch tah. Mi taky ten origo nevadí a tak nějak ho toleruju, ale když vím, že to jde udělat elegantněji a lépe, byl bych rád kdyby to tak bylo. Jinak, souhlas s předchozí generací Moonů a jejich tahem. Ten se sice zužoval z 20 na 18, ale ty koncovky u pouzdra byly prostě pro lidi s velkým zápěstím. Na druhou stranu aspoň nevypadal jako tah z roku 1990. Jinak, já tady na nové SMPc brblám tak celkově kvůli všeho - velikost pouzdra po všech rozměrech, náramek atd. Ale to jen čistě kvůli toho, že bych je rád nosil a chci je, ale jsou prostě dost masivní a to mě štve. Celkově mi hodně vyhovuje velikost a tloušťka plechových vlnek.
ygys Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Odesláno 28. června 2023 Fakt som sa tešil na nový release hodiniek a tajne som dúfal že konečne sa dočkáme nového , krajšieho a pohodlnejšieho tahu na 300m. Alebo minimálne že verzia na gume bude už v štandarde dodávaná na otváracej spone a nie že si za to budeme musieť stále doplácať ďalších 600€. Za mňa je to zdobené dýnko skôr mínus ako plus. Mohli sa pohrať so zdobením aj aktuálneho priehladu. Z celej novej kolekcie im výzorovo za mňa vyšli (nenositeľné) ultradeep a klasika 300.
Dez123 Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Odesláno 28. června 2023 před 10 hodinami, Fade napsal: Já nevím, ale nedávno jsem nahodil US1171 na Seamastery a za mě to vypadalo fakt dobře. To je verze tahu na moony? Sedí bez úpravy koncovek? Na moonech ho mám, ale na SMP jsem nezkoušel. Pokud by to šlo bez úprav, bylo by to super.
Johanes Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Odesláno 28. června 2023 Jak jsem do teď nemusel modrou na hodinkách,tak teď teda smekám.Moooc pěkný
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se