Gustaf Odesláno 30. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2023 @Kamil.K tak na TH jsem koukal, ale ta korunka mě přijde jak odstávající ucho. Takže ty asi ne @Kex Omegy asi ne...ale díky @Lookyn na ty jsem koukal už dříve...ale ty si nedovedu představit jako OWG. Ještě ale mrknu jednou... @Karloss jak jsem psal výše...ty bych musel zkusit asi. 39mm nechci, spíš těch 41mm..ale tam je zase l2l 5cm. Jinak se mi líbí i ty pepsi GMT, ale tam už by nestačil rozpočet.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 30. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2023 Gustaf: ..máš pravdu, trčí...není elegantní jako u mého předposledního letošního přírůstku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 30. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2023 @Gustaf Miceyho tip na GS zůstal (pokud jsem dobře koukal) bez odezvy, tam by sis nevybral? Co třeba model The Twelve od Christopher Ward? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 30. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2023 já se přidám k tipu na Tudory, konkrétně včera zakoupený BB58 černé ... na to jak dloouho jsou na trhu, tak mě dost míjely, resp když je měl tady John Lennon a měl sem možnost je zkusit, tak na mě byly až moc vintage look, mezitím Omegy SMPc, pak přišla úvaha o modrých BB58, protože černý byly přece moc vintage ... no a potom co sem měl možnost zkusit BB54, který mě neoslovily vůbec (za mě velká škoda té lunety), tak hezky zpátky k BB58 a to černým ... jelikož mě především z důvodu proporcí nelákají suby, tak si myslím že by mohly vydržet možná na furt ... ideálně do komba k exp1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 30. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2023 @Lukyn77 omlouvám se za plevelení vlákna, ale co přesně Tě zklamalo na lunetě u BB54? Já nad nimi dost uvažuji, ale na lunetě mi nic špatného na první dobrou nepřijde. Trochu se bojím toho sunburst ciferníku, ale na fotkách mi přijde, že tam ani není. Musím je prostě omrknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 30. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2023 (upraveno) před 20 minutami, shewcza napsal: @Lukyn77 omlouvám se za plevelení vlákna, ale co přesně Tě zklamalo na lunetě u BB54? Já nad nimi dost uvažuji, ale na lunetě mi nic špatného na první dobrou nepřijde. Trochu se bojím toho sunburst ciferníku, ale na fotkách mi přijde, že tam ani není. Musím je prostě omrknout. osobně mi příjde moc prázdná ... chybí mi minutové dílky v rámci 15min, červený trojůhelníček na 0. Prostě kdyby bb54 měly lunetu bb58 ... chápu historický odkaz, každý vychází z jiného modelu ... o.k. edit: doplnil bych, že nezvládly proporčně šiři lunety vs. průměr ciferníku, šíře možná zůstala jako u bb58 a to je moc, to naopak nesedí s původními ... No a pak i velikost. Mám 16,5 a jsem spokojený s Expama 36mm, který připadají mnoha lidem malé ... ačkoliv opticky velikost hodně charakterizuje průměr ciferníku, resp sklíčka a to mají totožné např se subama. Takže mám rád malé hodinky, ale bb54 mi přišly i na moji ruku jako potápky fakt hodně malý. Ano, vzal bych je pokud bych byl tak zakoukanej do Tudoru a měl potřebu mít hodinky s odkazem na původní konkrétní referenci, ale to nemám, hledal jsem univerzálky ... taky sorry za tenhle plk Upraveno 30. srpna 2023 uživatelem Lukyn77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2023 @Lookyn na GS jsem ještě nekoukal... vím, super zpracované hodinky... kouknu, ale mám tak v hlavně nastaveno, že budget na ně nestačí @Lukyn77 klidně diskutuje....i to je přínosné. Každý postřeh a názor dobrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 30. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2023 jinak Tudor prý od září zase o fous podraží ... na bb58 cca 100 euro (schválně nepíšu kačky, protože Carollinum je má napálený už teď, asi jiný kurz) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 30. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2023 já bych vzal nějaké titanové Astrony a ještě by ti zbylo na zmrzlinu, hodně zmrzliny https://www.helveti.cz/seiko-astron-ssj013j1?gad=1&gclid=Cj0KCQjw0bunBhD9ARIsAAZl0E0kSb5jxMHzRV_MNW7xFH0dl-twepsMTk8yTgMBoJmeXaZYkmi85AUaAiHPEALw_wcB Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2023 Jako OWG solary ne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 30. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2023 (upraveno) @shewcza před 5 hodinami, shewcza napsal: @Lukyn77 omlouvám se za plevelení vlákna, ale co přesně Tě zklamalo na lunetě u BB54? Já nad nimi dost uvažuji, ale na lunetě mi nic špatného na první dobrou nepřijde. Trochu se bojím toho sunburst ciferníku, ale na fotkách mi přijde, že tam ani není. Musím je prostě omrknout. měl jsem taky obavy, ale zbytečně, sunburst vůbec neruší, jsou to super woče a luneta pro mě naopak plus, lepší než u BB58, minimalistická Upraveno 30. srpna 2023 uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 30. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2023 Přesně jak píšeš, lunetu vnímám taky jako plus. Snad máš pravdu i s tím sunburstem a mé obavy jsou zbytečné. Po dlouhé době hodinky co mě zvedly ze židle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 30. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2023 před 1 minutou, shewcza napsal: Přesně jak píšeš, lunetu vnímám taky jako plus. Snad máš pravdu i s tím sunburstem a mé obavy jsou zbytečné. Po dlouhé době hodinky co mě zvedly ze židle. jo, měl jsem možnost u Bechyněho vyzkoušet a porovnat s BB58 a BB54 u mě jednoznačně vyhrály, jsou naprosto skvělý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 30. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2023 před 4 hodinami, pebe napsal: já bych vzal nějaké titanové Astrony a ještě by ti zbylo na zmrzlinu, hodně zmrzliny https://www.helveti.cz/seiko-astron-ssj013j1?gad=1&gclid=Cj0KCQjw0bunBhD9ARIsAAZl0E0kSb5jxMHzRV_MNW7xFH0dl-twepsMTk8yTgMBoJmeXaZYkmi85AUaAiHPEALw_wcB Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Měl jsem to v Koscomu na ruce, to pouzro je vysoký ingot. Bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 30. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2023 před 6 hodinami, shewcza napsal: Přesně jak píšeš, lunetu vnímám taky jako plus. Snad máš pravdu i s tím sunburstem a mé obavy jsou zbytečné. Po dlouhé době hodinky co mě zvedly ze židle. Já jsem se ho taky bál, ale v reálu je super a dodává jim, při správném světle, šmrnc. Když jsem měl černé 58, začaly mě docela brzo nudit, u 54 se toho nebojím. Snad klapne ten příští týden v Olmiku, však si uděláš obrázek sám;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 31. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2023 před 10 hodinami, Kostra napsal: Já jsem se ho taky bál, ale v reálu je super a dodává jim, při správném světle, šmrnc. Když jsem měl černé 58, začaly mě docela brzo nudit, u 54 se toho nebojím. Snad klapne ten příští týden v Olmiku, však si uděláš obrázek sám;-) jj, však Tudor to udělal s řadou BB dobře, vybere si snad každý, provedení, velikost ... nicméně ty na to koukáš ještě z pohledu i majitele třeba Exploreru II (který jsou úplně jinde, větší než suby ... takže ne OWG), pokud to má být opravdu OWG, tak ten pohled může být trošku jiný ... ale pohled OWG tu má asi málokdo, bo to v podstatě nejde, že Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chegi Odesláno 31. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2023 (upraveno) Co Nomos Ahoi? Jsou v rozpočtu, vlastní kalibr (i když na 70h a křemík od Tudoru to samozřejmě nemá), neotřelý design, sympatická nezávislá značka. Jako everyday watch ideální. Sám jsem před pár týdny procházel podobným hledáním, i když s nižším rozpočtem, a tyhle byly rozhodně v TOP3. Kdyby se na Chronu prodávaly tou dobou nějaké lehce jeté, tak jsem je koupil. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 31. srpna 2023 uživatelem Chegi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chegi Odesláno 31. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2023 (upraveno) Pardon, špatná příloha. Upraveno 31. srpna 2023 uživatelem Chegi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamo151 Odesláno 31. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2023 V 29. 8. 2023 v 12:37, Gustaf napsal: Na soh jsem taky koukal no, a pak tady na ty Navi 8. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Za mna wow, tento model som este nevidel ale hned ma zaujal a za mna urcite super volba na OWG. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2023 @kamo151 jsou top...a tento model mě právě přivedl k levnější variantě od Alpiny Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se