Kobliha Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 Nová limitka představená v sobotu na dni otevřených dveří v Elton Prim Nové Město nad Metují. Limitka je věnovaná cestovatelům Jiřímu Hanzelkovi a Miroslavu Zikmundovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 Prekvapivo to nevyzera zle. Trochu tam vidim Orliky, ale po dlhom case pekny kusok. Rozmery, L2L? Vieme nieco viac? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kobliha Odesláno 13. září 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2023 (upraveno) Článek o křtu hodinek Prim Zikmund&Hanzelka obsahující i krátké video https://moravskoslezsky.denik.cz/zpravy_region/primky-vzdavaji-hold-legendarnim-cestovatelum-hodinky-pokrtili-jejich-potomci-20.html Upraveno 13. září 2023 uživatelem Kobliha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 14. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2023 na webe este len budu https://www.prim.cz/novinka-s-vuni-dalek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 14. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2023 na dýnku by bola ešte lepšia Tatra 87 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 https://www.prim.cz/novinka-prim-zikmund-a-hanzelka-le skvely komplet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 Celkovo sú to pekné hodinky so zaujímavými detailmi ako sú napr. ručky či luneta. Rozmer je taktiež fajn - 37mm, hoc tento štýl hodiniek by zniesol možno aj o málinko viac mm (39-40). Priestor nad 6. hod. mi pripadá trošku prázdny a osobne by som si tam vedel tesne nad 6 predstaviť dátum, ktorý sa inak počas cesty vždy hodí, keď človek často stráca prehľad o čase Nemôžem sa však zbaviť pocitu, že mi hodinky s celkovým duchom doby a štýlom prevedenia viac pasujú na ich prvú africkú cestu, ktorú podnikli na Tatre 87 než na tú druhú po Ázii na 805. Čo sa týka balenia, je to prvý krát, kedy by som ho chcel viac než samotné hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 presne tak, suhlasim, tie hodinky si pytaju vacsi priemer. inak velmi pekne hodinky, jednoduche a prehladne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 Výjimečně nehnusné Primky, celkem dobrý počin. Ta asociace je mi sympatická, řemen je perfektní. Raději bych ale bez lunety, je tam k naprosto k ničemu, a font je moc velký. Lonžíny, podtržené o hodně adekvátnější cenou, se mi zdají povedenější, vyváženější, věrnější starým vzorům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 Korunka mi přijde jak pěst na oko, jinak jsou fajn, luneta mi přijde super i když je k ničemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 jj, čísla sú väčšie než by mohli byť, ale pokiaľ je na nich lumi, ktorá vydrží aspoň pár hodín v noci, má to zmysel. Žiaľ, toto asi podľa doterajších skúseností s Elton lumi nebude ten prípad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 Takové novodobé spartaky s lunetou. Ošklivé nejsou, ale luneta nedává smysl a za mne jsou malé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 Já mám schovaný kilo, +-25, že bych si koupil něco z Eltonu. Když jsem viděl první fotky, tak jsem si říkal, že by to šlo. Pak jsem viděl cenu a OK. Ale 37 na můj lovečák je prostě málo. No, počkám si Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sahy Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 Stále stejné, děs. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 25. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2023 OK, tož tedy jinými slovy - Zikmund ani Hanzelka nikdy žádné Primky na svých cestách neměli ani nenosili. Takže celá věc s Eltonem je jen ubohá fraška. Jak říká Zikmund ml. - "Otec měl automatické Omegy ... ". Tím je řečeno vše. Klobouček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 V 25. 10. 2023 v 23:02, eloga napsal: OK, tož tedy jinými slovy - Zikmund ani Hanzelka nikdy žádné Primky na svých cestách neměli ani nenosili. Takže celá věc s Eltonem je jen ubohá fraška. Jak říká Zikmund ml. - "Otec měl automatické Omegy ... ". Tím je řečeno vše. Klobouček. Kdyz se Zikmund s Hanzelkou vydali na cestu kolem sveta s Omegou, psal se rok 1947. Prvni seriove vyrabene primky se daly koupit az o 11 let pozdeji. Nevidim nic spatneho na tom, ze Elton vyrobil tyhle hezke hodinky na pocest nasich slavnych cestovatelu. Proc to videt takto negativne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 Již poněkolikáté na tomto ctěném fóru se ptám: " Kdy se konečně dočkáme od Eltonu hodinek Jára Cimrman?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 Nebylo by lepsi se optat primo v Eltonu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 Já se neptal. Já už jim to navrhl Nekecám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 V 25. 10. 2023 v 23:02, eloga napsal: OK, tož tedy jinými slovy - Zikmund ani Hanzelka nikdy žádné Primky na svých cestách neměli ani nenosili. Takže celá věc s Eltonem je jen ubohá fraška. Jak říká Zikmund ml. - "Otec měl automatické Omegy ... ". Tím je řečeno vše. Klobouček. V historii Eltonu bychom takových příkladů našli více, nejen těch, co nosili jiné, ale dokonce i takové renegády, kteří hodinky nenosili vůbec. Tycho de Brahe, Karel IV. .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se