Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 80
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...
Odesláno

No...takze zuzil som to na 2 modely. Dostal som velmi dobru ponuku na Tag Heuer.

Cize si nieco priplatim oproti povodnemu zameru.

Budem rad, ak mi poviete vase nazory co sa tyka tychto 2 modelov.

Vdaka

post-461-1233057696.jpg

post-461-1233057748.jpg

Odesláno (upraveno)

mam sinn 857 a su to moje najlepsie hodinky (ale to bude z velkej casti aj tym ze su aj najdrahsie) svojho casu som sem daval malu recenziu.... kazdopadne nemozem na ne povedat nic zleho snad len to ze ta UTC vychytavka je mi k nicomu a kludne som mohol usetrit par korun a obstarat si tie jednoduchsie... jediny dovod preco ist do UTC verzie je vacsia velkost ak si niekto potrpi na milimetre.

pokial ide o vybrane modely TAG tak ja by sm siel do big date,.... to chrono nie je nicim zvlastne je to obycajny trojregistrovy V7750 a navyse subciferniky su vyriesene zrovna opacne nez by zdravy rozum velil a sice ze sekundovka ktora je tam len na to aby sa ti na ciferniku nieco hybalo je zbytocne velka a chrono ciferniky kde budes chciet cas od casu odcitat aj hodnoty su naopak prtave

naopak big date a gmt sa hned tak spolu nevidia

Upraveno uživatelem cali
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

No......takze vlakno trosku znovu ozivim..... Z tej Tag Heuer ponuky-kupy nakoniec nebolo nic, cize vyberam dalej.... a popravde, vobec mi to nevadi :)

-Horna hranica-1300 EUR

Aktualny favoriti su nasledovny... poprosim o vase nazory a pripomienky a samozrejme aj ine tipy...Dakujem

post-461-1233868433.jpg

post-461-1233868445.jpg

post-461-1233868459.jpg

Upraveno uživatelem Kasper
Odesláno

Teda, musim priznat, ze ty Sinn uprostred bych ti nekrestansky zavidel. Takhle peknej cifernik a rucky jsem dlouho nevidel. Pouzdro v pohode, datumka je decentni... A1

Odesláno
Máš Seika Suma. Ze švýcarské nebo německé výroby nic v lepší kvalitě neseženeš.

Myslis, ze Sinn nie je na tom kvalitativne lepsie?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...