geometr Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března (upraveno) Přibližně 5.87294609 A prej se to počítá takhle: https://www.symbolab.com/solver/step-by-step/32768%3Dx^{x}?or=input A jinak to jde najít prostým Googlem Upraveno 16. března uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března (upraveno) před 1 hodinou, orol napsal: pěkné... No a kolik je teda x? x≈5.873 Upraveno 16. března uživatelem Jeremy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března Před hodinou, geometr napsal: Přibližně 5.87294609 A prej se to počítá takhle: https://www.symbolab.com/solver/step-by-step/32768%3Dx^{x}?or=input A jinak to jde najít prostým Googlem děkuji za dovzdělání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března před 4 hodinami, Bert napsal: Pevně doufám, že se jednalo o sarkasmus, nebo že otázka byla položena pod vlivem. Máš prvadu, musel jsem být pod vlivem, že se mi hned nevybavila Lambertova funkce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března Tak já to ještě malinko zamotám .... 32768 = 1000000000000000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března KHz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března Hm, tak to bylo rychlý. Ale nemohl jsem odolat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 17. března Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března (upraveno) před 8 hodinami, Bert napsal: Tak já to ještě malinko zamotám .... 32768 = 1000000000000000 To není AI, ale malá násobilka. Nedoporučuji popřát ženě ke kulatým 32. narozeninám. Většinou to nemá úspěch. Upraveno 17. března uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 17. března Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března To je hezké. https://magazin.aktualne.cz/spadnout-z-marsu-umela-inteligence-vygenerovala-typicke-cesk/r~9519e664dbad11eebf960cc47ab5f122/r~1d00c8d2dbb211eea26cac1f6b220ee8/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března nevim co je S ChatGPT, ale 3,5 sla s urovni vystupu dolu. Takze jsem zkusil Gemini a za me zatim velmi dobry oproti neplacene GPT 3,5 o parnik jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března Ty chatboti bank, operátorů apod. to má být taky umělá inteligence? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března Před hodinou, geometr napsal: Ty chatboti bank, operátorů apod. to má být taky umělá inteligence? Samozřejmě. Jejich smyslem není vyřešit problém, ale odfiltrovat největší prudiče. Nakonec mě vždycky donutí, abych si problém vyřešil sám. Takže vlastně fungují dokonale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března No, tak pak jsou to akorát nasírači zákazníků. S inteligencí to nemá vůbec nic společnýho. Použiju to, když prostě nedohledám sám info (typicky na webu dané firmy/banky) a ještě nikdy mi to nepomohlo (maximálně to hází odkazy na všechno, co už jsem na webu přečetl). Výsledek - stejně email nebo telefonát na podporu. Dneska teda hlasovej robot i na lince Raifky, ale tak když jsem na něj mlčel, přepojil mě na živou bytost. Už si s botama psát nebudu, jsou blbí a k hovnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se