Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
před 1 hodinou, orol napsal:

pěkné...
No a kolik je teda x?

x5.873

Upraveno uživatelem Jeremy
Odesláno
před 4 hodinami, Bert napsal:

Pevně doufám, že se jednalo o sarkasmus, nebo že otázka byla položena pod vlivem. 🍻

Máš prvadu, musel jsem být pod vlivem, že se mi hned nevybavila Lambertova funkce ...
;)

Odesláno (upraveno)
před 8 hodinami, Bert napsal:

Tak já to ještě malinko zamotám ....

32768 = 1000000000000000

🙂

To není AI, ale malá násobilka.

Nedoporučuji popřát ženě ke kulatým 32. narozeninám. Většinou to nemá úspěch. 😀

Upraveno uživatelem VS
Odesláno
Před hodinou, geometr napsal:

Ty chatboti bank, operátorů apod. to má být taky umělá inteligence?

Samozřejmě. Jejich smyslem není vyřešit problém, ale odfiltrovat největší prudiče.

Nakonec mě vždycky donutí, abych si problém vyřešil sám. Takže vlastně fungují dokonale. 😀

Odesláno

No, tak pak jsou to akorát nasírači zákazníků. S inteligencí to nemá vůbec nic společnýho. Použiju to, když prostě nedohledám sám info (typicky na webu dané firmy/banky) a ještě nikdy mi to nepomohlo (maximálně to hází odkazy na všechno, co už jsem na webu přečetl). Výsledek - stejně email nebo telefonát na podporu. Dneska teda hlasovej robot i na lince Raifky, ale tak když jsem na něj mlčel, přepojil mě na živou bytost. Už si s botama psát nebudu, jsou blbí a k hovnu.

• Po roku...
Odesláno

Mám tu zase kontrolu z NKÚ. Některý dotazy jsou fakt nesmysly, k dalším zase nemám žádný informace, tak to budu muset nějak okecávat. Tak si říkám, jestli nezkusit na ně AI. Máte nějaký tip na "psavou" AI zdarma, že bych to zkusil?

Odesláno
Před hodinou, odjinud napsal:

Mám tu zase kontrolu z NKÚ. Některý dotazy jsou fakt nesmysly, k dalším zase nemám žádný informace, tak to budu muset nějak okecávat. Tak si říkám, jestli nezkusit na ně AI. Máte nějaký tip na "psavou" AI zdarma, že bych to zkusil?

Aktuálně je nejlepší na přirozený psaný projev asi GPT-4.5 - https://chatgpt.com/ - ale myslím teda, že není zdarma. Maximálně pár zpráv v rámci free tier. Kdyby ti šlo o obsahovou správnou a nepotřeboval jsi to extra stylisticky vylazené, tak je GPT-4o pořád super. Hlavně si modely dobře inicializuj. Tj. představ si že jsi ..., vždy hledáš nejlepší řešení. Přemýšlíš out of the box atd. :) 

Ev. můžeš vyzkoušet https://gemini.google.com 2.5 Pro - nový model a co jsem před pár dny zkoušel, skvělý psaný projev. Tam si myslím, že je nějaký objem dotazů free. Ev. i geminy 2.0 velmi dobře poslouží. Většinou jsou meníčka pro výběr modelů v levém horním rohu. Jen se asi budeš muset zaregistrovat. Každopádně i v tomto případě nezapomeň na inicializaci. 

Ev. a to mě napadlo až teď, můžeš použít copywritera, kterého mám k dispozici v aplikaci, kterou jsem vytvořil - https://nobelisto.cz/copywriter. Jede aktuálně na 4o a je velmi detailně inicializovaný. Asi maximum, co lze ze standardního modelu teď dostat. Ev. se podívej na hlavní stránku Nobelisto, jestli tam není někdo relevatnější vyloženě k tvému oboru. Relativně dobře píšou všichni https://nobelisto.cz/. Je potřeba se registrovat, aby mi tam nelezli boti, ale jinak je to zatím zdarma. 

Odesláno
před 9 minutami, gunman napsal:

používáme placenou verzi chatgpt, ale často neví nebo lže

Jednoduchá rada - pokud a ním řešíš něco odbornýho, zeptej se ho jestli to má ve svým LLM a případně ho nakrm zdrojem informací a vytrenuj ho.

Řešil jsem teď daně, tak jsem mu prostě nahrál materiály k daním, akciím a RSU a vyšlo to dobře.

Odesláno

Až mě to vlastně děsí. Potřeboval jsem ve foťáku Sony A7iii něco změnit. V návodu ani v mě menu jsem to nemohl najít. Tak jsem se obrátil na GPT. 

Odpověděl dost přesně akorát použil EN menu a já mám CZ. Požádal jsem ho o českou verzi a poslal. Dodal taky, že se to může mírně lišit dle verze FW. Našel jsem to hned. 

No a ta fukce co jsem potřeboval vypnout, se mi občas hodí. A sám GPT mi navrhnul, že si to můžu namapovat na volitelné tlačítko a to včetně návodu.

Za mě teda docela mazec.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...