Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 413
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Ja by som si chcel kupiť tieto ,kedže peňazí mám málo a na značku ja velmi nedám , aj ked pravda je, že keby som na tom finančne lepšie tak je to inak ale čo už .

Proste tieto ma zaujali ,len neviem ako sa cez ebay nakupuje ,hadam mi niekto poradí ,aj tak je to v plane až na jar a zatial možno aj zmením nazor.

i7802_ParnisNewLineAug001.JPG

ak chceš nakupovať na Ebay tak skús www.ebay.cz tam budeš všetkému rozumieť registračný formulár je síce EN ale to určite zvládneš ( v skratke potrebuješ embosovanú kartu ktoru môžeš platiť na internete a registrovať sa

a ešte sa zaregistrovať na PayPal aby si mohol platiť je to najlepší spôsob platby mimo Európy

poobzeraj sa tam poriadne za dvojnásobok kúpiš už najlacnejšie mechanické SEIKO alebo CITIZEN a ak štastne vydražíš za dobrú cenu tak aj niečo lepšie -ja som tak štasne kúpil LACO so zafírom za 25 EUR ale quartz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Začínám mít pocit, že číňani začali na všechny fejky tisknout Parnis, tudíš je to inspirace. :D

Byla by to nepochybně zajímavá sbírka, jsem zvědav jestli už to někoho napadlo, na to bych se rád podíval. :P

Odkaz ke komentáři

Začínám mít pocit, že číňani začali na všechny fejky tisknout Parnis, tudíš je to inspirace. :D

Byla by to nepochybně zajímavá sbírka, jsem zvědav jestli už to někoho napadlo, na to bych se rád podíval. :P

Dobrej napad, za cenu jednech slusnejch hodinek muzes mit celou "inspirovanou kolekci" HH. :D

Odkaz ke komentáři

Parnis si neplete chronometr s chronografem. Chronometer má i na tříručkových automatech s rezervou nátahu. Otázka je spíš, jestli jsou hodinky na chronometrové kvality testovány. Chronometrových parametrů mohou klidně dosahovat.

Odkaz ke komentáři

Parnis si neplete chronometr s chronografem. Chronometer má i na tříručkových automatech s rezervou nátahu. Otázka je spíš, jestli jsou hodinky na chronometrové kvality testovány. Chronometrových parametrů mohou klidně dosahovat.

Asi se blbě koukám, ale nevidím smajlíky .. nebo to snad fakt myslíš vážně?

Odkaz ke komentáři

Vy to snad ani nečtete. Už včera jsem sem napsal, že ty hodinky mají japonský bateriový chronograf, tak proč ta silná slova a proč hovořit o testu CSOC? To není mechanika!! /nápisy neřeším/ Kolegovi se líbí, chce si je koupit a je to jeho věc. Poradit lze i slušně a není třeba používat slova jako srač.., či šmejd. Tento strojek bude zřejmě stejně kvalitní /nebo nekvalitní/ jako milióny dalších bateriových strojků, které se do hodinek běžně montují. A že to vložili do pouzdra v Číně? - tedy to je drzost! Jó kdyby to tam šoupli třeba ve "švajcu", to by byla kvalita, ale takhle? :2guns:

Odkaz ke komentáři

Vy to snad ani nečtete. Už včera jsem sem napsal, že ty hodinky mají japonský bateriový chronograf, tak proč ta silná slova a proč hovořit o testu CSOC? To není mechanika!! /nápisy neřeším/ Kolegovi se líbí, chce si je koupit a je to jeho věc. Poradit lze i slušně a není třeba používat slova jako srač.., či šmejd. Tento strojek bude zřejmě stejně kvalitní /nebo nekvalitní/ jako milióny dalších bateriových strojků, které se do hodinek běžně montují. A že to vložili do pouzdra v Číně? - tedy to je drzost! Jó kdyby to tam šoupli třeba ve "švajcu", to by byla kvalita, ale takhle? :2guns:

Ty neřešíš nápisy? :D :goof: Prostě je to jen další fejk jako prase s nápisem Parnis. Já jsem ty slova nepoužil, ale myslím si to taky.

Odkaz ke komentáři

Od kdy se na COSC testuji pouze mechanicke strojky? Nebo mi neco treba u "superquartzu" od Breitlingu uteklo? :worried_anim:

Odkaz ke komentáři

Nene, ty si delas urcite srandu, ze uvazujes, ze by tenhle cinskej smejd byl testovan COSC neboli Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres :thumbsup_anim:

Nikde jsem nepsal, že absolvují COSC, to by stály jiné peníze. Ale to neznamená, že čínské hodinky nemohou bez problémů těchto parametrů dosahovat. Také jsem nepsal o konkrétně vyobrazených hodinkách, ale o čínských hodinkách všeobecně. O tom, že japonský quartz u těch zobrazených hodinek COSC parametry bohatě splňuje vůbec nepochybuji, stejně tak, jako drtivá většina všech vyráběných

quartz strojů. Parnis označení chronometre uvádí i u tříručkových hodinek, tedy bez chronografu, takže se nejedná o pomýlení významu slov. Nevím, co obnáší čínský chronometr v praxi, ale chronometrových parametrů čínské stroje běžně dosahují, stejně tak, jako obyčejné ruské, nebo japonské kalibry. Nevidím nic špatného na tom, když si někdo koupí za pár chechtáků Seika 5, Poljoty, nebo tu nejobyčejnější Etu 2824 /případně čínské hodinky/ a hodinky chronometrové přesnosti dosahují. Ale je dost průšvih, když před třemi měsíci testovali technici s Chronos magazínu COSC chronometr Chopard za 10000 EUR a on se jim do normy s přehledem nevešel.....

Zájemci o ty Parnis hodinky se omlouvám za příspěvek mimo jeho dotaz, jestli ale nemá na hodinky nějaké větší nároky, tak mu koupi s klidem doporučuji, japonský stroj bude výborný a zpracování pouzdra a ostatního také nebude zlé. Jestli se Ti líbí jejich design a nepotřebuješ prestiž, ale jen obyč hodinky, tak je s klidem kup, za ty peníze udělají dobrou službu.

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...