Josef01 Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna První zvonění jen je to slyšet spíše v noci, nebo připomínka na prášek na ruce... Ale u klasických hodinek je to zajímavost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Divers Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paro Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Synchronizace casu. Obvykla debata s chirurgem. “To dame za 30 minut” vs. “Nedate, to je nejmin na hodinu a pul”. Nejsem puntickar 25s rozdil jsem nezapocitaval a stejne jsem mel pravdu. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptrksvbd Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna Nejodolnější hodinky v kanclu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února Desetiletý Suunta - still in love. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berczo Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února před 28 minutami, M.K. napsal: Desetiletý Suunta - still in love. to vypadá na staré dobré core all black? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února (upraveno) nainstaloval sem si v práci sejf na hodinky a je to fajn ... když na mě příjde trudomyslnost (na*ere mě nějakej p*čus), zadám PIN a dám si relax s hodinkama ... Upraveno 3. února uživatelem Lukyn77 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února před 41 minutami, berczo napsal: to vypadá na staré dobré core all black? Máš recht, byť all black už po těch letech nejsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucca Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února před 7 hodinami, Lukyn77 napsal: nainstaloval sem si v práci sejf na hodinky a je to fajn ... když na mě příjde trudomyslnost (na*ere mě nějakej p*čus), zadám PIN a dám si relax s hodinkama ... Dobrej způsob relaxace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptrksvbd Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února Kvalitářská Seiko krysa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TML55 Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února CW The Twelve Ti v práci 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno čtvrtek v 07:28 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 07:28 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno pondělí v 15:19 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 15:19 Trochu ziminka na měření dneska, ale jinak bylo krásně: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se