honzyk Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Klid před bouři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Modrý billgatesovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitley Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Ulysse Nardin Marine Torpilleur ještě nemám, tak dnes alespoň takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 Trochu úterního kancldiving. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paro Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Vcerejsi akvizice. Jsem unesen. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Gratulace. LHC jsou sázka na jistotu, v téhle barvě fakt pecka Já měl výjimečně v práci mechanický kladiva, k tomu hezkej minipříběh: Nedávno jsem jedné švestr pochválil quartzový Tissotky, tak se rozzářila, že prý má hodinky tuze ráda... Vytknul jsem jí, že by měla mít aspoň jedny mechaniky, a včera vzal svoje Štajny (aby viděla pohyb vteřinovky, slyšela tikot, a tak...). A ona měla na ruce opět Tissot, ale automaty, open heart. Že prej jsem jí nasadil brouka do hlavy a tak se neudržela a udělala si radost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Hezkej příběh M.K. já tahám furt tyhle tůly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Černej rytíř na černý řemeslo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 V 25. 3. 2021 v 10:04, Lacifer napsal: Černej rytíř na černý řemeslo Taky Seiko, ale bílý, na bílý řemeslo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Office skydiving Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Makáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biggles Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
didoodje Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Tudory na Bonda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 Pilot u " zakončení sítě " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2021 V 3. 3. 2020 v 14:05, Fajkus napsal: Tak až bude hotová, uděláme chrono-strelo-sraz a pořádně ji prolezeme. nedavno jsem registroval, ze strela uz je v muzeu v kopru bude nejaky srazik, pokud to vladni narizeni dovoli? nebo uz je koprivnice pro vetsinu z ruky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2021 před 4 hodinami, Anela napsal: nedavno jsem registroval, ze strela uz je v muzeu v kopru bude nejaky srazik, pokud to vladni narizeni dovoli? nebo uz je koprivnice pro vetsinu z ruky? Strela už je v plném palbě, ale zatím hledá majitel (Tatra) systém užití. Je to národní kulturní památka, takže se na to musí s citem. Jakmile ho zveřejní, domluvíme sraz a strela bude součástí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 Vojandy a klávesnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2021 Teplíčko a výhled ze střechy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 Dneska kontrolní den na rekonstrukci stravováku. Barva na displeji byla jediná veselá součást dne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se