whitley Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Odesláno 15. března 2021 Ulysse Nardin Marine Torpilleur ještě nemám, tak dnes alespoň takhle
paro Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Odesláno 19. března 2021 Vcerejsi akvizice. Jsem unesen. Sent from my iPhone using Tapatalk
M.K. Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Odesláno 23. března 2021 Gratulace. LHC jsou sázka na jistotu, v téhle barvě fakt pecka Já měl výjimečně v práci mechanický kladiva, k tomu hezkej minipříběh: Nedávno jsem jedné švestr pochválil quartzový Tissotky, tak se rozzářila, že prý má hodinky tuze ráda... Vytknul jsem jí, že by měla mít aspoň jedny mechaniky, a včera vzal svoje Štajny (aby viděla pohyb vteřinovky, slyšela tikot, a tak...). A ona měla na ruce opět Tissot, ale automaty, open heart. Že prej jsem jí nasadil brouka do hlavy a tak se neudržela a udělala si radost...
honzyk Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Odesláno 23. března 2021 Hezkej příběh M.K. já tahám furt tyhle tůly
M.K. Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2021 V 25. 3. 2021 v 9:04, Lacifer napsal: Černej rytíř na černý řemeslo Rozšířit Taky Seiko, ale bílý, na bílý řemeslo...
Anela Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Odesláno 25. května 2021 V 3. 3. 2020 v 13:05, Fajkus napsal: Tak až bude hotová, uděláme chrono-strelo-sraz a pořádně ji prolezeme. Rozšířit nedavno jsem registroval, ze strela uz je v muzeu v kopru bude nejaky srazik, pokud to vladni narizeni dovoli? nebo uz je koprivnice pro vetsinu z ruky?
Fajkus Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Odesláno 25. května 2021 V 25. 5. 2021 v 12:51, Anela napsal: nedavno jsem registroval, ze strela uz je v muzeu v kopru bude nejaky srazik, pokud to vladni narizeni dovoli? nebo uz je koprivnice pro vetsinu z ruky? Rozšířit Strela už je v plném palbě, ale zatím hledá majitel (Tatra) systém užití. Je to národní kulturní památka, takže se na to musí s citem. Jakmile ho zveřejní, domluvíme sraz a strela bude součástí.
honzyk Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Odesláno 7. června 2021 Dneska kontrolní den na rekonstrukci stravováku. Barva na displeji byla jediná veselá součást dne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se