sibirnaya Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 skalis napsal: Taky se pridam. Jedno z mych soucasnych pracovist. Ale vetsinu casu stejne prosedim u komjputru (a podle fotek ostatnich nejsem sam) stejne jako na ostatnich pracovistich Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. zavidim ti tu tenkou rucku diplomaty jsou naadherny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 budo napsal: Spíš dělá v kasínu, ne....? kouzlí v kasínu... a já furt že to nepadne a nepadne... Jinak já dělám v následujícím chlívě: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 sibirnaya napsal: zavidim ti tu tenkou rucku diplomaty jsou naadherny... Jo, jsou v realu mnohem hezci nez na jakekoliv fotce. Hlavne me dostala hra svetla na te vroubkovane lunete -- z jednoho uhlu se lesknou vroubky a ty ctverecky jsou tmave a z jineho uhly se to obrati a ctverecky pekne zari (fotku dodam vecer). Skoda, ze ke mne doputovaly az po srazu (v sobotu, kdyz jsem byl u rodicu mi je privezla babicka , jinak bych je vzal s sebou. Ale sibirnayo, pro Tebe by byly stejne maly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 (upraveno) farářskej napsal: kouzlí v kasínu... a já furt že to nepadne a nepadne... Jinak já dělám v následujícím chlívě: ty vole, na té klávesnici rostou brambory Upraveno 20. ledna 2009 uživatelem YPO? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 YPO? napsal: ty vole, na té klávesnici rostou brambory neboj, už je sklizeno je ale fakt, že by mi tu už měl někdo uklidit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 Taky přihodím fotku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 20. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 mrakodrap: no konečně první pořádnej kšeftař! x-D farářskej: děláš v DTPčku ...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 budo napsal: farářskej: děláš v DTPčku ...? ne-e, píšu do časopisu... někdy i o hodinkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrdlička Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 xxxxxfazerxxxxx napsal: Pekna fotka---jsem netusil,ze jsi kouzelnik No uz aj stary Coperfield mal rad,ked sa jeho results pohybovali v modrych cislach,takze obcas su tlaky priblizit sa jeho show...cislo znie MAS STACK CHIPSOV A ...NEMAS (asistuje hrac ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 skalis napsal: Hlavne me dostala hra svetla na te vroubkovane lunete ... (fotku dodam vecer) Jak jsem slibil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 4 hrdlička: kde to jseš s těma hezkejma Longinama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 kibi napsal: nahravaci studio...? přesně to mě napadlo, ale matou mě ty červený antény bo co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANT Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 budo napsal: Spíš dělá v kasínu, ne....? kuzelnika, co!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrdlička Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2009 Muffik napsal: 4 hrdlička: kde to jseš s těma hezkejma Longinama? Laboratoř pro zkoušky EMC, podrobnosti zde: http://www.tuev-sued.de/cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2009 Ještě že to není laboratoř E=M.C2 jinak by jsi nám s tím časem mohl pěkně zahejbat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2009 Taky jsem v háku, ale dneska je lepší ani nevycházet... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docdan Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2009 Tohle téma se mi líbí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2009 docdan napsal: Tohle téma se mi líbí hehe, v te Tvoji fotce bude i nejake tajemno... zacalo me z ni bolet koleno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2009 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se