Přejít na obsah

Hodinky se strojkem lemania 5100 nad 40 mm

Doporučené příspěvky

Zdravím, potřeboval bych radu- hledám hodinky se strojkem lemania 5100 v rozměru pouzdra nad 40 mm. Nejlépe na tahu. Mám ho ve svých Fortis a něco jsem už vyzkoušel, ale vždy v cca rozměrů 38-39. Když by měl někdo nějakej tip, sem s ním. Dekuju

IMG_20231116_100923.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kde jsou ty doby, cca před dvanácti lety, kdy se dalo ještě relativně v pohodě něco s 5100 sehnat... myslím v našich končinách. 😢   To jsem chtěl Sinn 140/142 a těsně mi je někdo vyfoukl před nosem. A za ani ne půl roku jsem s 5100 sehnal Heuer 510.500. A i tvoje Fortisy s Lemanií dneska taky jen tak neseženeš, teď spíše s 7750. Bdw, Fortis myslím, že měl 5100 ve třech modelech. Cosmiky, Stratoliner (oboje 39mm) a Fortis B42.
Fortis, Sinn a Tutima jsou poslední značky, u kterých 5100 ještě byla "montována" do hodinek po tom, co pětjedničku Swatch Group zařízl.

Zas tolik značek, kde 5100 byla není... klasika vintage, hledat Hujer, Omega, Orfina, případně přímo hodinky Lemania z konce 70'let a nabízené pod jinou značkou.
Alain Silberstein, Lorenz a nebo Paul Picot, ale to nechceš...

5100 je srdcovka, jenže poslední dobou jsem nenarazil na nic. Jo, za kopečky a třeba na Chrono24 je toho mraky, ale je to věc peněz, ale když to vidím za kolik, tak za mě už neE.  

Odkaz ke komentáři

Díky, na chrono24 za žádnou cenu nepůjdu ( je to me tabu), lovim jen v našich vodách, jinak by to byl rozvod, vrazda, nebo tak nějak. A ty Fortis jsou super, ale 38-39 je na me denní nošení málo.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...