kork74 Odesláno 14. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2024 před 6 minutami, Jeronimo napsal: Bonbónek Tak to vypadá na slušnou lahůdku. Výběr z bobulí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 14. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2024 před 12 minutami, kork74 napsal: Tak to vypadá na slušnou lahůdku. Výběr z bobulí Mám toho plnou hubu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kork74 Odesláno 14. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2024 Po 4 dnech se Smartwatch a pivem jsem rád za změnu. Koule a červené. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 24. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2024 Zjištění: pepsiny zvládají deště oíp než hrozny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 24. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2024 To je palava, co? Ta me odesla komplet, co nevzalo oidium, to poprasklo po destich... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 8. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2024 Chuť na něco sladkého 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2024 Návštěva u Jeronima dostala co si zaloužila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 28. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2024 Já v sobotu slupl tuhle lahvinku jako nic moc dobrý, lehký vinko.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hightower Odesláno 30. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2024 Ahoj kluci, zkusím si sem jít pro radu. Vyklízel jsem sklep a narazil na tato vína. Měla by to být nějaká Itálie. Má to nějakou cenu? Popřípadě je to aspoň dobrý? Já jako ultimátní pivař a vinařský analfabet nemám absolutní tušení. Díky Lukáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 30. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2024 Sklep stálá nízká teplota? Ve sklepě celých 10 let? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 30. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2024 nebude to úplně špatné,Jižní Tyrolsko,otevři a řekni jaké bylo https://www.lebendigeweine.de/en/cassiano-2016-manincor/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 30. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2024 před 3 minutami, ZJ napsal: nebude to úplně špatné,Jižní Tyrolsko,otevři a řekni jaké bylo https://www.lebendigeweine.de/en/cassiano-2016-manincor/ No, tomu vinu je deset let. Pokud neznáš historii skladování, jak můžeš tvrdit, že nebude špatné? A za druhé: ta vína jsou 2014, Tvůj odkaz je 2016. Proč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 30. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2024 myslel jsem vinařství,proto jsem napsal ať to otevře,pokud má sklep v paneláku,tak je po něm .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 30. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2024 Jako lehce poučený laik bych to načal s někým, kdo má víno rád a nehledal za tím cenu. Pokud to leželo - jako lahev - ve sklepě, tak to červené by mohlo být pitelné, bílé 10 leté bych zkusil, ale moc bych na to nesázel. Je to asi tak rok, co nám Pepa přinesl na štamtyš 3 lahve červeného, co našel ve sklepě, že to tam leží strašně dlouho, je mu 70, tak rozuměj 10+ a od někoho to dostal. Etikety v háji, sediment na stěně. "Vinaři" jsme tam tak já a hospodskej, kterej nalil první lahev do dekantační nádoby a pak do skla. Masakr - v tom víně bylo všechno a byli jsme na to jen 2. A pak ti v dobrý víře přinesou "archivní víno", který koupili před 5-ti lety v Lidlu a od tý doby jim stojí na lince Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 30. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2024 Pánové, po letech v chmelové oblasti nakukuji zpět do vína. Poraďte prosím cenově přístupné silnější červené víno. Rád jsem míval řecké, italské, španělské a portugalské. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 30. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2024 Zkus třeba něco ze španělské oblasti Rioja. Cena lomeno výkon super. Můj tip na začátek: https://www.excaliburshop.com/item/1141/baron-de-ley-reserva-0-75l-14-5-obj/ 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leopold Odesláno 31. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2024 před 15 hodinami, TomCZ napsal: Pánové, po letech v chmelové oblasti nakukuji zpět do vína. Poraďte prosím cenově přístupné silnější červené víno. Rád jsem míval řecké, italské, španělské a portugalské. Dík Dávam prednosť sladkým vínam .Toto z Moldavská je skoro zadarmo kúpiť sa dajú nás len v Tescu aj to len keď mám šťastie že nie je vypredané . Potom už len Portske . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hightower Odesláno 5. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2024 V 30. 10. 2024 v 14:18, Bert napsal: Sklep stálá nízká teplota? Ve sklepě celých 10 let? Já to dostal cca 5 let zpátky k narozeninám, ve sklepě máme chládek ale co se s tím dělo předtím, nemám tucha... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2024 Hm, pro určení ceny vína je to špatná zpráva. Může být ok, ale zcela nepitelné. Dobrá zpráva je, že pokud bude pitelné, bude dobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leopold Odesláno 5. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2024 Trošku sladkého pohladenia 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se