Harwey Odesláno 7. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2024 Vino Bazalik, 3 šupy - 2022 Zaujimavy postup vyroby a kvasenia https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/20813#1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wrch Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2024 Malá rodinná vinařství, vína zcela bez chemie. Ruční sběr, spontánní fermentace, nečiřeno… a jde to. V chuti elegantní, perzistentní, obrovský kontrast k běžným vínům se syntetickými aditivy. Cena pravda vyšší, zážitek však nepopsatelný ️ 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2024 Na zohriatie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2024 Já už jedu jen na tomto, velmi nízký obsah cukru, takže večer loupnu 4 láhve a ráno jsem fresh 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leopold Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2024 A dnes takto 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 27. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2024 Teď jsem v mezičase vypil prá vín z Itálie, Francie, včera ze Španělska a dnes už mi Morava nejede. Tak pěkně děkuju 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wrch Odesláno 27. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2024 Mladší, ale výtečné! Biodynamika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2024 Mam rad sladke vina 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 Blauburger 2005 PS. Těch 19 let dal v pohodě. Znám ho od lahvování, vím, kam jsem ho kdy schoval. Přesto klobouk dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 Dnes to ušlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 V 24. 12. 2024 v 14:27, SadClown napsal: Já už jedu jen na tomto, velmi nízký obsah cukru, takže večer loupnu 4 láhve a ráno jsem fresh Jj, v podstatě nejde šlápnout vedle, suchý veltlín nebo ryzlink a spokojenost. Jak to trochu kroutí sanici, je to pitelné .V Poysdorfu je výběr . Jen teda ty 4 lahve bych si rozložil na víc dní . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 před 8 hodinami, DavidLC napsal: Jj, v podstatě nejde šlápnout vedle, suchý veltlín nebo ryzlink a spokojenost. Jak to trochu kroutí sanici, je to pitelné .V Poysdorfu je výběr . Jen teda ty 4 lahve bych si rozložil na víc dní . Když nám to vozí jednou měsíčně přímo majitel a pere to do nás pod tlakem. Tak by se nám to doma kupilo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 Na dlouho můj poslední příspěvek. Letos jsem vydržel 5 měsíců bez chlastu, příští rok zkusím 6 a začnu už dnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 před 37 minutami, Jeronimo napsal: Na dlouho můj poslední příspěvek. Letos jsem vydržel 5 měsíců bez chlastu, příští rok zkusím 6 a začnu už dnes. Když vydržíš 5 měsíců, tak vydržíš furt, škoda znovu nastupovat do blbýho vlaku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 před 7 minutami, špelda66 napsal: Když vydržíš 5 měsíců, tak vydržíš furt, škoda znovu nastupovat do blbýho vlaku. No, už letos jsem chtěl 6 a vydržel jen 5. Léto, horko, chuť na pivo. Ale letos budu na sebe přísnej. Když vydržím dýl nebo pořád, tak jen dobře. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 Kdo nepije, je podezřelej 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 Nebudem sa morit nepitim:) 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno středa v 08:16 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 08:16 před 12 hodinami, Harwey napsal: Nebudem sa morit nepitim:) Ružové 2022 z Golguzu ? Dalo sa to ešte piť ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno středa v 10:15 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 10:15 Ano dalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se