Přejít na obsah

LED čelovky a baterky


Doporučené příspěvky

Z webu chronomagu jsem se prokliknul až SEM

 

Nemáte s tímto nebo podobným výrobkem někdo osobní zkušenosti?

 

Případně s nějakou jinou osvědčenou dobře svítivou čelovkou?

 

Díky

 

 

 

EDIT: hackycarky, oprava odkazu

Upraveno uživatelem budo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 172
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Čelovku mám a je to dobrej pomocník při nutnosti něco opravit v noci, protože obě ruce zůstávají volné.

Mám nějakou obyč od energizera se třema LEDkama a je to na 3xAAA baterie

Ta tvoje je sice kompaktnější, ale drahá jak prase a láduje se taky tím nejdražším co může být.

 

Čili, čelovku doporučuju, ale výběr bych uvážil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

díky za Vaše názory, abyste rozuměli, čelovky doma máme a jejich přednosti oceňujeme, jen jsem uvažoval o něčem výkonějším a kvalitnějším ... mám letitou od Energizeru (3xAAA), kterou jsem už dnes viděl i s logy jiných firem, asi to bouchá nějaká továrna ve velkém a na přání označí čím chcete a pak nějaký noname, který je ale řekl bych lepší. Sice o málo větší, ale kompaktní, s více typy svícení, taky 3xAAA. Ta na kroniu mi přišla zajímavá tím, jak je malá a asi bude i dost výkonná. Jak, to si představit neumím, protože pod tím nebo oním počtem lumenů si nemám co představit.

Mrknu na to outdoor forum, díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diody Cree jsou absolutní špička, takže my sice s kibim píšeme o baterkách Fénix, který maj úzkej kužel, ale v tý tvý čelovce to pořád bude ta vysocevýkonná dioda Cree. Ty lumeny jsou parádní, vem si, že ten můj fénix ti na 30-50 metrů spolehlivě osvítí cokoliv. Obrazně řečeno, vidíš jak ve dne. Logicky bych řek, že podobný lumeny v čelovce budou jak když si sedneš před auto se zapnutýma dálkáčema.

Digitální regulace je taky fajn, nestane se ti, že by baterka pomalu slábla - prostě to z ní vyždíme maximum při konstatním svitu.

 

edit překlepy

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 Budo: Jestli si to chces napred osahat, muzes zkusit prodejny s outdoor vybaveni. Kamzik, Hudy... Pac ke kvalitni celovce potrebujes hlavne kvalitni popruh. Myslim, ze lepsi je to vyzkouset. Ja si tam vloni pred dovolenou zkousel tri a jen jedna mi sedela pohodlne. Nakonec jsem to nekoupil, preci jen to tak nevyuziju.

 

edit:

4 RMX: Taky jsem se tam zaregistroval, jsem zvedav co se dozvim. Jinak ja krome beznych naroku na baterku resil to, ze nechci CR123 ale obycejny mikrotuzky, take jsem mel pozadavek aby baterka vydrzela upnuti na zbrani. A rozumnou cenu. Nachomejtl jsem se kdyz kamaradi zkouseli na CZHcku baterky Led Lenser, chvalili to, nebyla draha, tak jsem ji koupil. Mam ji asi 5 let a max. spokojenost. Do 50 metru si v noci pripadam jako kocour:-)

Upraveno uživatelem cody
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na nasvěcování ciferníků mám reklamní propisku ke Quantum of Solace, která má jednu náplň s normálním inkoustem a druhou s "neviditelným", kterej je čitelnej právě pod UV lampičkou; ta je zabudovaná v horní části propisky :)

 

Jinak pokud jde o čelovky, tak bych kdykoli sáhl po něčem od fy. Silva (prodává Vavrys). Jsou ohavně drahý, ale když potřebuješ jasno...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mam Petzl Myo XP a jsem naprosto spokojen. Nedavno se mne behem rybareni na Orliku ptal kolega na celovku, a treti do party inzeroval svoji halogenku....verdikt: Myo XP sice nedosviti na 50 m, ale i diky rozptylce dokaze dostatecne osvetlit vse do 10 m ve velkem uhlu. Prakticka, draha a super.

post-3853-1232403164.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

maty: nechci řešení s baterií na zadní části hlavy ... důležitý je, aby to bylo malý a kompaktní, potřebuju to vzít z věšáku u dveří, když jdu venčit večer psy a mít to v kapse, aniž by mne to nějak zatěžovalo ...

 

 

Ja mám asi dva roky Petzl Tactikka Plus. Je malá, ľahučká a s veľkou "výdržou" svietenia, dá sa jednoducho sklopiť menej viditeľný

červený filter, ...

Som s ňou spokojný, aj ja chodím večer so psom...

Na Vianoce som rovnakú kúpil aj vnukovi.

 

Popis máš napr. tu:

http://www.bartsport.cz/celovky/petzl-tactikka-plus

 

post-3792-1232447697.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak koukám, že chlapi maj stejné hračky, ať jsou od kudkoliv.... :thumbsup_anim: ...sám jsem si před rokem a půl, možná už dvěma pořídil led lenser viz obr. a jsem max spokojen, dělám elektriku, takže je v ruce poměrně často, takže jsem hledal typ s variantou AAA bat a dlouhou výdrží a tu ta opravdu má....ale asi mrknu po čelovce, páč ty volné ruce, to potřebuju, ale tahle mi teprve ukázala, co může maká baterka umět-není problém s ní vidět pohodlně na 50M a jinak celkem dobře 80M. Jinak proběhla i zkouška na vzdálený kopec a blikat směrem k domovu a super viditelnost-např pro nouzový signál-praktická zkouška 10 KM a výrobce udává asi 20km...

post-5244-1232866707.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...