Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes se s vámi můžu podělit o jednu velkou radost. V době kdy tato limitka vznikala jsem zaváhal. Dost mě to mrzelo. Někdo si toho všiml, zapamatoval si a v čase kdy se rozhodl, že nožík se mu moc do ruky nedostane si na mě vzpomněl a uviděl v tom příležitost jak udělat radost. 

Díky, povedlo se. 

Slíbil jsem diskrétnost tak se mě prosím neptejte na jméno. 👍🏻

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• po 3 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

mám tip na menší hodinkový upgrade, který je ideální pro vrtané nožky a spony s mikroregulací 🙂

https://www.knifestock.cz/victorinox-sada-nastroju-4ks-2-1201-4-p61769

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Dát hlas 2
  • Po roku...
Odesláno

@mAra_ @mydlinkaTM @warann 

Pánové, napadlo mě, že vám trochu zkomplikuju život 🙂 Neměli byste po těch dvou letech chuť pustit se znovu do nějakého výjimečného nože?

Za mě by bylo parádní třeba nějaké Spyderco. Myslím, že by o něj byl velký zájem 🙂 

• Like 3
  • Dát hlas 1
Odesláno

@ABCDEJá si na to dokonce sám nedávno vzpomněl. Problém (můj) je, že nevím, co bych chtěl. Spyderca jsem měl, všech se postupně zbavil a nejsem si jistej, zda mě něco od nich aktuálně láká (aby bylo jasný - píšu svoje subjektivní pocity, většina to může vidět jinak).

Minulý limitky se IMHO dost povedly, obě kudly průběžně nosím, pokud se teď něco dělalo, mělo by to bejt zas něco jinýho (nikoli jen recyklace původních limitek).

Možná by se mi líbil nějakej Benchmade, ale mám dojem, že u @mydlinkaTMto není úplně oblíbenej brand. Případně ZT, ale tam už jsme cenově vejš.

Jinak jsem s ideama aktuálně v koncích, pokud někdo něco nastřelí, budu jen rád. 

Odesláno

No ono to minule u Spyderca tuším spadlo kvůli pořizovací ceně nože. 😞

Proti Benchmade nejsem vysazenej, ale tak nějak mě nenapadá, žádnej použitelnej model. 🤔

Odesláno

Já bych se taky zúčastnil, ale pouze pokud se budu moct zapsat do pořadí normálně, ne pouze v jeden konkrétní okamžik kdy kdo dřív přijde tak dřív mele jako tomu bylo posledně.  

Odesláno
před 19 hodinami, Prochy68 napsal:

Já bych se taky zúčastnil, ale pouze pokud se budu moct zapsat do pořadí normálně, ne pouze v jeden konkrétní okamžik kdy kdo dřív přijde tak dřív mele jako tomu bylo posledně.  

No, já ti rozumím, ale ono to má i tu druhou stranu. Jednak limitka musí bejt nějak limitovaná, že. A hlavně, po @mydlinkaTM nemůžeme chtít nějaký nesmyslný množství. Takže se to bohužel zastropovat musí. Anebo někdo musí přijít s nějakým modelem, kterej by vyhověl oběma aspektům. Prozatím bych se zkusil nezávazně pobavit o vhodný kudle. 

• Dát hlas 1
Odesláno
před 1 minutou, warann napsal:

No, já ti rozumím, ale ono to má i tu druhou stranu. Jednak limitka musí bejt nějak limitovaná, že. A hlavně, po @mydlinkaTM nemůžeme chtít nějaký nesmyslný množství. Takže se to bohužel zastropovat musí. Anebo někdo musí přijít s nějakým modelem, kterej by vyhověl oběma aspektům. Prozatím bych se zkusil nezávazně pobavit o vhodný kudle. 

No právě o to jde. Minule jsem se tu několik týdnů nezávazně bavil, těšil se, a nakonec jsem měl smůlu, protože... Chápu, že je to limitka, ale myslím si, že by mělo být od začátku jasné, kdo bude její součástí. U limitovaných edic hodinek to tu přece bývá běžné. Ale co člověk, to názor. Já jen sděluju ten svůj a říkám, za jakých podmínek bych se zúčastnil. Nic víc, nic míň.

Odesláno

@Prochy68 vsak v pohode 🍻. Taky rikam, ze kdyz se udela nejaky model, ktery bude spravedlivejsi nebo jak to rict, tak jsem pro. Problem vidim v tom, ze na zacatku neni vubec jasny, k cemu to ve finale dospeje, tak se spousta lidi nebude chtit zavazovat. Ale asi bych nepredbihal, tohle je technikalie, primarni otazka je zda vubec neco a pripadne co. A pak je samozrejme krucialni otazkou, zda by @mydlinkaTM byl ochotnej do toho zase jit. 

• Dát hlas 1
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Ahoj vespolek pánové, kdyby jste někdo měl zájem, tak mám k dispozici limitku tohoto Victorinoxu 😉

Bohužel mu nenabídnu to co si zaslouží a pouze leží v šupleti.;-(

Když budete mít někdo zájem, napište mi, domluvíme se spolu 🙂

Díky a fajn den, Tikzot

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...