mAra_ Posted January 12 Report Share Posted January 12 Ahoj. Abychom neplevelili vlákno nůž, zakládám vlákno vlastní. Záměr : udělat s mini modifikacemi nůž který nám udělá @mydlinkaTMtak, aby byl jednoznačně odlišitelný od sériové produkce. Ideálně s označením serveru, na kterém se pohybujeme ( budeme potřebovat schválení @Bert, že můžeme) Myšlenka.: budeme se tu hádat a vymýšlet co vlastně chceme, možností je mnoho : pevný (jen malý zájem), victorinox (s nástroji co nikdo nikdy nepoužije a mydlinka to nechce moc dělat, ale i to je varianta), či nějaký zavírak. Jako první krok bych poprosil, pojďme se shodnout na modelu nože. Poté bych se přesunul na otázku jak modifikovat. Po dohodě s kolegou, @warann mi pomůže to tady nějak dovést k výsledku. ( Dohodli jsme se si zodpovědnost rozdělit 50:50) Kdyby to nikam nevedlo, hádali jsme se tu... tak se celé téma přesune do SZ, s lidmi, kteří se domluvit chtějí. Tak za mě: chtěl bych něco od pavouka tohoto typu: https://www.kapesni-noze.cz/klasicke-zaviraci-noze/spyderco-leafjumper/ Či https://www.kapesni-noze.cz/klasicke-zaviraci-noze/spyderco-lil-native-compression-lock/ Warannovo idea : https://noze.heureka.cz/buck-112-ranger-sport-bu-0112grs5/?gad_source=1&gbraid=0AAAAADqB1c4yYiqfiqgOCyKfqmtdMKYiy&gclid=CjwKCAiA44OtBhAOEiwAj4gpOdjgboxrkfwPagpMr9LQdEMQ1ZXZrPl9L9_dlyev0NbgcCahLLXX2hoCxrwQAvD_BwE#prehled/ Berte to prosím jako prvotní nástřel... Debata je otevřená a uvidíme, kam se dostaneme. Díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
warann Posted January 12 Report Share Posted January 12 @mAra_ diky. Za me souhlas s vyse popsanym. Chapu, ze kazdej by preferoval neco jinyho vc napr. Victorinoxu nebo pevny kudly, ale klasickej zavirak s klipem ma za nas nejvetsi potencial na vetsi shodu. Ze to nebude sedet vsem je jasny. Takze pojdme na to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmx Posted January 12 Report Share Posted January 12 Pavouk +1 (Native) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dokusan Posted January 12 Report Share Posted January 12 (edited) Dobrý nápad. Jedná limitka nože už tady probehla, tak proč ne. Dokonce jsem se jí účastnil. Tak se rád připojím i k druhé Edited January 12 by Dokusan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maro Posted January 12 Report Share Posted January 12 (edited) Taky hlasuju pro spyderco, model je mi jedno Edit: teda možná bych se spíš držel modelů, co navrhoval Mydlinka ať tam fakt nezahucime za desítku Edited January 12 by Maro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted January 12 Report Share Posted January 12 @mAra_ Dřív než bylo světlo dne prvního, tak Chuck Norris řekl: MŮŽEŠ .... EDIT: Jo, a pokud by to někoho zajímalo, tak já bych rád kukri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAra_ Posted January 12 Author Report Share Posted January 12 před 5 minutami, Bert napsal: @mAra_ Dřív než bylo světlo dne prvního, tak Chuck Norris řekl: MŮŽEŠ .... Kukuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxmillian Posted January 12 Report Share Posted January 12 Ha. Super nápad!Přidal bych se a z variant se mi zatím líbí Spyderco Native. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conrad Posted January 12 Report Share Posted January 12 Jako staromilec bych dal přednost na střenkách pěknému dřevu/ Arizona Hadí/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z. Paul Posted January 12 Report Share Posted January 12 Libi se mi co daval Mydlinka, neco v tomto stylu. Kazdopádně jdu do vetsiny mozností, pokud to nebude upona blbost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomina666 Posted January 12 Report Share Posted January 12 Jdu do toho!! taky něco ve stylu Spyderco/Mydlinky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnox Posted January 12 Report Share Posted January 12 Taky bych se pridal. Z variant se priklanim ke Spydercu. Hlavne kdyz to bude klasickej zavirak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akam Posted January 12 Report Share Posted January 12 Super, od Spyderco zatím nic nemám, ještě bych hodil do placu RAT1/2, všichni znají, perfektní nůž, dobrý poměr cena/výkon, na velikosti nezáleží ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waya03 Posted January 12 Report Share Posted January 12 Spyderco by taky nebylo zlý, navrhoval bych nějaký levnější základ pro další modifikaci jako například ten Ambitious co Mydlinka už zmiňoval. Link to comment Share on other sites More sharing options...
warann Posted January 12 Report Share Posted January 12 (edited) Vy mi davate. A ja si rikal: Buck s deep carry klipem super, vec jeste relativne nedavno nevidana, to musi zabrat. Edited January 12 by warann Link to comment Share on other sites More sharing options...
actionman1 Posted January 12 Report Share Posted January 12 idem do toho. Spyderco za mna ok. A najradsej by som siel do micarty idealne hnedej ktora bude pekne patinovat a mozme si ju mazat Link to comment Share on other sites More sharing options...
tikzot Posted January 12 Report Share Posted January 12 SUPER A IDEMO Link to comment Share on other sites More sharing options...
nizkotucnytvaroh Posted January 13 Report Share Posted January 13 Spyderco! Supr nápad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponorka9 Posted January 13 Report Share Posted January 13 Spyderco Tennacious černá čepel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gres Posted January 13 Report Share Posted January 13 Hodil by se pevnej, ale další „hnusnej” nůž s dírou asi vadit nebude Jsem taky za pavouka, ideálně s černou čepelí, barva stranek je me fuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts