igby29 Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2024 Předem se omlouvám…. Opravdu plánujete limitku nože, kde cca 2/3 konečné ceny budou stát úpravy? Nebo se pletu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2024 Samozřejmě, že ne. Jen se všichni nudíme, tak nás napadlo takhle zabít nějakej čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2024 před 10 minutami, igby29 napsal: Předem se omlouvám…. Opravdu plánujete limitku nože, kde cca 2/3 konečné ceny budou stát úpravy? Nebo se pletu? Tak to je podle mě smysl limitky, mít něco exkluzivního. Koupit si nůž a a do něj špendlíkem vyrýt iniciály umí každej Pardon za kecání, dneska jsem objevil tohle vlákno a moc se mi líbí, kam jste došli. Hlásím se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2024 (upraveno) před 40 minutami, igby29 napsal: Předem se omlouvám…. Opravdu plánujete limitku nože, kde cca 2/3 konečné ceny budou stát úpravy? Nebo se pletu? Jo, tak nějak to bude. Upraveno 24. ledna 2024 uživatelem John_Lenon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2024 (upraveno) @mydlinkaTM šlo by případně hodit fotky, jak ten matroš vypadá, klidně na libovolným noži. Zkusil jsem vybrat co jsi posílal na vnoxech, jestli to dobře chápu. První je tuším micarta (varianta 1), jen jsem asi barvoslepej, ale nejsem schopen říct, jestli hnědá/zelená, nebo ještě něco jinýho? Druhej - oranžovej je jednobarevná G10 s vloženým logem (varianta 2) Třetí - zelenej je ta G10 s frézováním (varianta 3), ale nejsem si jist, jestli to není ta loupaná Mě vzhledem k barvám přišel zajímavej i ten čtvrtej a to je modrá micarta, nebo se pletu? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. ledna 2024 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2024 No musim uznat, ze ta posledni verze - modra, vypada super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2024 (upraveno) To je i můj tajnej lobbing za 111mm ale to už je stejně jedno, protože už je rozhodnuto... Upraveno 24. ledna 2024 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2024 (upraveno) před 9 minutami, Lamiczka napsal: To je i můj tajnej lobbing za 111mm ale to už je stejně jedno, protože už je rozhodnuto... To muze fungovat i v te stavajici verzi neboj Upraveno 24. ledna 2024 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2024 jojo, nebojím se toho Ještě tam byla jedna pěkná modrá na pavoukovi, ale to byla imho G10 Hlavně ale netuším, jestli je to matroš, se kterým mydlinka v tom počtu dokáže pracovat a hlavně je pro něj dostupnej. Jen se u každýho hlasování dívám na ty původní jeho sdílený nože, jak to může vypadat, abych měl představu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2024 Za mě logo raději vyfrezovane než vkládané, přijde mi to decentnejsi a číslování náhodně taky fajn nápad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2024 Mi přijde modrá spíš tohle ne? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2024 (upraveno) jojo, to už je ale hodně, já to pořád beru, že to je ta světlá vyblitá modrá pozadí chronomagu a k ní tmavý prvky - tlačítka rámečky, ... takže se mě na tom pavkoukovi líbí, jak tam v hranách a tom vybrání prosvítá ta tmavší barva... Upraveno 24. ledna 2024 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2024 před 1 hodinou, Frantik napsal: No musim uznat, ze ta posledni verze - modra, vypada super Jop. Není to moje první volba, ale v kontextu ostatních, když už mermomocí modrou, tak tohle je pro mě cesta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2024 Btw. Takhle například vypadá frézování od mydlinky. Vicevrstva g10. je to můj vinox Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2024 Mydlinka ale modrou v tom svým postu nezmiňoval, tak se uvidí, jestli bude ve finálních možnostech. Chápu, že dáno počtem jsou některý věci lehce omezený.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2024 před 4 minutami, Lamiczka napsal: Mydlinka ale modrou v tom svým postu nezmiňoval, tak se uvidí, jestli bude ve finálních možnostech. Chápu, že dáno počtem jsou některý věci lehce omezený.... Ja taky obcas nestiham, ale mam za to, ze @mydlinkaTMpsal (tady nebo solo), ze zelena nebo hneda micarta vs modra G10, pricemz do G10 jde frezovat nebo tam vsadit tu mosaznou vsadku zatimco do micarty lze jen tu vsadku, zatimco frezovat logicky nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 24. ledna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2024 (upraveno) Pořád všichni zapomínáme na variantu oranžové.... Tu bych chtěl já a jen tak mimo, můžeme mít jednu stranu jedné barvy a druhou stranu barvy jiné.... Mám to na mccuste a vypadá to skvěle. (Tam mám kombinaci modrá vs orange).. viz foto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. ledna 2024 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2024 Souhlasim s warranem. Mydlinka psal zelena nebo hneda micarta. U G10 barvy nezminoval, ale jen jednobarevnou. Takze tu nema smysl moc spekulovat nad barvou, pockame co na na @mydlinkaTM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2024 Oranžová byla minula limitka a jakkoli se mi extrémně líbí, tak bychom to měli udělat jiné. Za mě modrá g10 frézovaná ideal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2024 Já bych zůstal u nějaké neutralnejsi varianty. Hlavně s ohledem na množství lidi, kteří se toho chtějí účastnit. chápu, že každému se líbí něco jiného. Proto bych apeloval na to, abychom se drželi při zemi ve smyslu toho, že chceme výsledkem zaujmout co nejvíce lidi, nikoliv mít tu představu přesně podle sebe. a pak je tu samozřejmě otázka dostupnosti materiálu, jak tu píší ostatní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se