warann Odesláno 6. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2024 Uz jsem to psal nekde vedle, kdyz jsem kolegovi chvalil jeho Tanky. Nicmene bych se rad optal na pripadny zkusenosti s tim solarnim strojkem, co davaji prave do Tanku. Cenove jsou myslim + - dtto jako klasicky quartzky, tak resim co pripadne zvolit. Celkem mi prijdou ty solary sympaticky, ale ocenim i jakoukoli osobni referenci. Dikes.
M@ker Odesláno 6. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2024 Jo Tanky sú super Pekne, páčili sa mi Santosy ale jak to tu zasobujete takýmito fotkami, tak už neviemOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
ivan_989 Odesláno 9. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Peta M Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radek124 Odesláno 25. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2024 (upraveno) Zjišťuju že s hodinkama bez luminiscence bych asi dlouho nevydržel… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. prosince 2024 uživatelem Radek124 1
ivan_989 Odesláno 1. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2025 V poslednom čase nosím najčastejšie tieto. Pohodlné, elegantné, hodia sa k všetkému, na oslavu i bežný deň. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Radek124 Odesláno 24. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2025 (upraveno) Charisma jaksviňa, jeden by to do toho “plastovýho Casia” fakt neřek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. ledna 2025 uživatelem Radek124
Peta M Odesláno 1. února 2025 Nahlásit Odesláno 1. února 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Borža Odesláno 9. února 2025 Nahlásit Odesláno 9. února 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
TML55 Odesláno 12. února 2025 Nahlásit Odesláno 12. února 2025 patří sem i Must de Cartier? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Radek124 Odesláno 4. března 2025 Nahlásit Odesláno 4. března 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
farkyostrava Odesláno 11. března 2025 Nahlásit Odesláno 11. března 2025 Odložím si to tady, Santosy me lakaji, ale nejdriv se k nim musim dorvat a zkusit na ruku https://delugs.com/pages/cartier a sice nevím kdy a nevím jak, ale Santosy na gume bych nosil
Radek124 Odesláno 20. března 2025 Nahlásit Odesláno 20. března 2025 Gumu a sponu radši origo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
TML55 Odesláno 23. března 2025 Nahlásit Odesláno 23. března 2025 Cartier Santos Carree ref.2961 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Chosef76 Odesláno 3. dubna 2025 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2025 Nedám na ně dopustit. Neskutečně pohodlné na ruce, zvláště teď, když jsem po 2 týdnech sundal IWC BP. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
bandicoot Odesláno 3. dubna 2025 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2025 @Chosef76no vidíš a já se tady drbu že nebudu umět střídat pamy 313 a plechový suby. A ono to jde.
ivan_989 Odesláno 19. dubna 2025 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radek124 Odesláno 28. dubna 2025 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Petr R Odesláno 30. dubna 2025 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2025 Tak se taky hlásím do party, nevzpomínám si, jestli mi někdy nějaký hodinky takhle dobře seděly na ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se