Tondaa73 Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Odesláno 1. září 2014 Crostini jsou "toasty". Grissini tyčky. Že jsem raději nedržel hubu. Crostini nejsou tyčky a bruschetta je vždy s nějakou náplní, nejznámější s rajčaty. A o antipasti jsem napsal souhrně.Taky raději přepnu....strejda Gůgl mi to vysvětlil...
obrbobr Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Odesláno 1. září 2014 Ja tez ne, ale je to vyborne k ledovemu aperol spritzu. Wuohaa, ja se uz tak tesim na lyze!jo, to je přesně to co jsem u toho pil :-) Proste jednohubky, vsichni vime o co jde :-) kua ja mam hlad ...já taky, ale to mám myslím celej život. Teď mě napadlo, že to možná byly nějaký panini s různými náplněmi, mě spíše šlo někde najít recept na ty náplně, které mě strašně zachutnaly Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tommas4 Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 Tak nevím jestli to už tak trošku nepřehánějí . . .černo kde se člověk podívá, od Ústí přes bílej dům až po formule, teď černý hamburgery,kdyby aspoň spálili ten karboš trošku aby to bylo echt :D zpráva je screenshot z Novinek, mě zas až tak vážně neberte
Tondaa73 Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 Před týdnem na Burgerfestu měl James Dean bar i zelený....s wasabi...Bohužel jsem neokoštoval, měl jsem plný pupek odjinud.....
Hasňa Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Odesláno 20. září 2014 Žena dneska udělala skvělý oběd. Čerstvé mušle na vině a smetaně a k tomu bagetu. Chablis jsem obstaral já. Bylo to skvělé.
Návštěvník Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Odesláno 21. září 2014 Už jsem do tohoto vlákna dlouho nepsal. Moc nevařím, není čas. Před asi třemi měsíci jsem dostal zmražené krůtí prso. Což o to, krůtí je dobrý maso, ale prsa jsou vražda. Skoro bez tuku, přetáhneš ho a rodina žere překližku. A na mě v mrazáku čumělo dvoukilový prso na kost zmrzlé. Tak jsem ho rozmrazil a říkám, kurwa co stím. Čtyřčlenná rodina to nemá najednou nárok sníst a nechávat ho naložené v ledničce na všední dny v týdnu blbost. Přes týden se u nás nevaří.Rozhodl jsem se k riskatnímu kroku. Včera, než jsem šel o půlnoci spát, ten špalek jsem ze všech stran opekl na suché steakové pánvi, aby se zatáhl. Potom jsem ho potřel olivovým olejem, posypal tex - mex kořením, jabllko na měsíčky, cibuli na srpky a česnek. trochu podlil vodou a dal do trouby na 80 oC. Ráno jsem se probral, mrknul na to, podlil šťávou a teplotu zvedl na 120 oC. Nechal do 11 h., potom jsem to vyndal z trouby, manželka udělala brkaši a nakrájela zeleninu. Blížilo se poledne. S třesoucíma rukama jsem zakrojil pečeni a ...... a vyvalila se šťáva. Maso šlo od sebe vidličkou a bylo šťavnaté, ani trochu vysušené na vrchu zlatá kurka. Ten můj orgasmus teď není o žrádle jako takovým, ale že jsem zariskoval a povedlo se mi něco, co jsem ještě nikdy vlastně ani neviděl. Šťavnatou pečeni z krůtích prsou. Po vychladnutí zítra děcka do školy na plátky krůtí v sendviči a já s manželkou nastudeno s kyselou vokurkou a chlebem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hasňa Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Odesláno 21. září 2014 Taky je mám v mražáku. Recept si ukládám. Dík.
marosh Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Odesláno 21. září 2014 Romane, jako vždy. Paráda.Škoda, že si nedorazil.
Moty Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Odesláno 22. září 2014 a studená byla ta krůta taky jedná, často stuhne po vychladnutí, ale recepr super. nejdřív mě napad chleba a pak mazanec, až když jsem začal číst to vyšlo najevo
obrbobr Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Odesláno 22. září 2014 Už jsem do tohoto vlákna dlouho nepsal. Moc nevařím, není čas. Před asi třemi měsíci jsem dostal zmražené krůtí prso. Což o to, krůtí je dobrý maso, ale prsa jsou vražda. Skoro bez tuku, přetáhneš ho a rodina žere překližku. A na mě v mrazáku čumělo dvoukilový prso na kost zmrzlé. Tak jsem ho rozmrazil a říkám, kurwa co stím. Čtyřčlenná rodina to nemá najednou nárok sníst a nechávat ho naložené v ledničce na všední dny v týdnu blbost. Přes týden se u nás nevaří.Rozhodl jsem se k riskatnímu kroku. Včera, než jsem šel o půlnoci spát, ten špalek jsem ze všech stran opekl na suché steakové pánvi, aby se zatáhl. Potom jsem ho potřel olivovým olejem, posypal tex - mex kořením, jabllko na měsíčky, cibuli na srpky a česnek. trochu podlil vodou a dal do trouby na 80 oC. Ráno jsem se probral, mrknul na to, podlil šťávou a teplotu zvedl na 120 oC. Nechal do 11 h., potom jsem to vyndal z trouby, manželka udělala brkaši a nakrájela zeleninu. Blížilo se poledne. S třesoucíma rukama jsem zakrojil pečeni a ...... a vyvalila se šťáva. Maso šlo od sebe vidličkou a bylo šťavnaté, ani trochu vysušené na vrchu zlatá kurka. Ten můj orgasmus teď není o žrádle jako takovým, ale že jsem zariskoval a povedlo se mi něco, co jsem ještě nikdy vlastně ani neviděl. Šťavnatou pečeni z krůtích prsou. Po vychladnutí zítra děcka do školy na plátky krůtí v sendviči a já s manželkou nastudeno s kyselou vokurkou a chlebem. a.jpgzajímavý postup,ještě zajímavější by bylo zjistit náklady spojené s pečením, resp. provoz trouby po celou dobu (noc).Myslím, že by bylo levnější si skočit Alcronu na jídlo
FrantisekH Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Odesláno 22. září 2014 sice to není o vaření ale je to nesmysl.. při ceně kilowaty 5 kč ho to noční pečení vyšlo řekněme na 50kč max..a to ještě přeháním..pekl na 80 a stále a nelezl do trouby. za pade máš u nás dvě polívky a vodu z vodovodu..
VS Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Odesláno 22. září 2014 zajímavý postup,ještě zajímavější by bylo zjistit náklady spojené s pečením, resp. provoz trouby po celou dobu (noc).Myslím, že by bylo levnější si skočit Alcronu na jídlo Provozuji to docela pravidelně a náklady jsou srovnatelné s pečením na 180 st. hodinu a půl. Ona ta trouba je docela dobře izolovaná.
obrbobr Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Odesláno 22. září 2014 sice to není o vaření ale je to nesmysl.. při ceně kilowaty 5 kč ho to noční pečení vyšlo řekněme na 50kč max..a to ještě přeháním..pekl na 80 a stále a nelezl do trouby. za pade máš u nás dvě polívky a vodu z vodovodu..tak nesmysl to tak úplně není, připočti cenu toho masa a ostatního, čas s tím strávený ...Jasně, že se to takhle řešit a přepočítávat, ale když se nad tím člověk zamyslí, tak kolikrát by to levnější bylo Mluvím z vlastní zkušenosti, třeba když jsem pekl medovník, to kdybych spočítal náklady, tak si můžu koupit alespoň 2 Marlenky
FrantisekH Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Odesláno 22. září 2014 jo když budeš počítat všechno tak se ani nevyplatí dejchat....ale ty jsi mluvil o tom samotném pečení ne o tom kolem..
tommas4 Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Odesláno 22. září 2014 Jakožto profík bych vás měl hnát do reštyky, ale naopak říkám - uvařte si doma!Dneska má hospodu kdejaký kikot a jak prodejce tak kuchař se nerozpakují použít místo sýra náhražku z vody a oleje, místo dresinku vodu vyšlehanou s olejem (to se vám mimochodem podaří udělat i doma) a pak z toho udělá tatarku atd. atd. je to úplně zrůdný. A co teprve majufaktura kde se jen ohřívají chemicky upravené a kalibrované skorotovary, viz. jídelna v Ikea apod. . .Výjimkou jsou restaurace s normálním majitelem co dbá na suroviny, těch je ale podle mých zkušeností tak 10%.Zbytek instantních kovbojů je na poblití a protože jde o zdraví tak vaření doma byť jen o víkendu u mě palec nahoru.
Návštěvník Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Odesláno 22. září 2014 tak nesmysl to tak úplně není, připočti cenu toho masa a ostatního, čas s tím strávený ...Jasně, že se to takhle řešit a přepočítávat, ale když se nad tím člověk zamyslí, tak kolikrát by to levnější bylo Mluvím z vlastní zkušenosti, třeba když jsem pekl medovník, to kdybych spočítal náklady, tak si můžu koupit alespoň 2 Marlenky Kašli na to, su boháč , nějak se tím vyrovnám. Vono to je podobný jako sex, taky se u něho nadřeš, někdy stojí vícenáklady, výsledek je nejistý a přeci ho mám radši než onanii, i když ta je tutovka a k výsledku vede stejnýmu.
obrbobr Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Odesláno 22. září 2014 Jakožto profík bych vás měl hnát do reštyky, ale naopak říkám - uvařte si doma!Dneska má hospodu kdejaký kikot a jak prodejce tak kuchař se nerozpakují použít místo sýra náhražku z vody a oleje, místo dresinku vodu vyšlehanou s olejem (to se vám mimochodem podaří udělat i doma) a pak z toho udělá tatarku atd. atd. je to úplně zrůdný. A co teprve majufaktura kde se jen ohřívají chemicky upravené a kalibrované skorotovary, viz. jídelna v Ikea apod. . .Výjimkou jsou restaurace s normálním majitelem co dbá na suroviny, těch je ale podle mých zkušeností tak 10%.Zbytek instantních kovbojů je na poblití a protože jde o zdraví tak vaření doma byť jen o víkendu u mě palec nahoru.s tím s Tebou souhlasím do posledního, sám se v restauracích nestravuju, když vidím jaký čuňata tam vaří.To si radši dám klidně suchej chleba k obědu (to beze srandy), ale musí bejt dobrej, nejlíp z nějakého menšího pekařství, ale i takovej slunečnicovej Lidlu není špatnej a dá mi to daleko víc než nějakej smažák ve 4. cenový ...
obrbobr Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Odesláno 22. září 2014 tak onanie je sex s člověkem, kterýho máš na světě nejraději, ne? Co by na tom bylo špatnýho.To řekl v nějakým filmu myslím Woody Allen. Vono to je podobný jako sex, taky se u něho nadřeš, někdy stojí vícenáklady, výsledek je nejistý a přeci ho mám radši než onanii, i když ta je tutovka a k výsledku vede stejnýmu.
Návštěvník Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Odesláno 22. září 2014 tak onanie je sex s člověkem, kterýho máš na světě nejraději, ne? Co by na tom bylo špatnýho.To řekl v nějakým filmu myslím Woody Allen. Nic, každý dle svých potřeb
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se