Micey Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 Vypadá to skvěle. Doufám, že to neni podobnej syndrom, jako když dělám hamburgery- strašnýho crcání s masem, domácíma houskama a dipama, karamelizovanou cibulkou a podobně, pak to sice vypadá supr, ale chuť je.. meh. Teda, na ty čtyři hodiny práce určitě Už jsem se zařekl, že na to kašlu.. Takový Carbonara udělaj doma minimálně stejně parády, žel bohu.
Maxel Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 (upraveno) Bylo to výborný. Mám to většinou podobně, jako Micey s přípravou burgerů - tři hodiny u plotny a výsledek pak takovej "yeee, snim to, ale zlatej Hadog za stopade bez práce". Možná dva-třikrát se mi povedl vyseknout tak, že to stálo za námahu. A tenhle "hotdog" byl naštěstí ten případ. Příprava sice něco zabrala ; zadělat těsto a upéct briošky, upéct maso, zkaramelizovaná cibule, a další, ale tentokrát to stálo za to. Briošky zbyly a tak jsem si jich pár odvez domu a večer zkusil podobný recept, jen místo mletého tam šel opečený vídeňský párek. A taky se to dalo, jen už bych tomu nedal 100%. //edit: Měl byste někdo tip, kam v Praze na dobré a kvalitní párky? Carbonara nebo variace na aglio olio udělaj plno parády, kor když žena je špagety-žrout a může je v podstatě v jakékoliv podobě ; dokonce i jen s kečupem a sýrem, a nestěžuje si Upraveno 29. srpna 2016 uživatelem Maxel
Micey Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 Nebyl jsem tam.. ale Cuketkovi jsem nakloněn věřit.http://www.cuketka.cz/mr-hot-dog/
Maxel Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 Sem to asi blbě napsal, pardon Myslel jsem samotné kvalitní párky, do hotdogů ; nějaký osvědčený řezník nebo tak. Ale díky za tip, Cuketka je většinou záruka kvality.
Micey Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 Joták.. No, nejvíc vyhajpovaný je Naše Maso od Karpíška, já už to tam teda nemusim, páč milión lidí. Nejsem si jist, jestli TRMS dělá klasický párky.. ale jestli jo, budou dobrý.
matejCZ Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 Na hovezi parky z Nase maso zatim chutove nic nema, takze jednou za cas si tu frontu vystojim a stoji to za to... mimochodem zminovany mr. hotdog od nich bere taky parky... Jinak chutove dobre parky si obcas kupuju v marketech v rakousku nebo nemecku, chutove uplne jinde, nez ty mrtvoly z ceskych marketu...
14titi Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 První pokus o Cantuccini od E. Ridiho. Vyšlo to tak, že příště musím dát určitě méně oříšků...
Maxel Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2016 Pomalu pečené kuře ala kachna, červené zelí s brusinkami, bramborové lokše a redukovaná šťáva.
Maxel Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2016 Smetana tam neni. Je to výpek z masa a kořenové zeleniny, vše rozmixované a na zjemnění kousek másla.
Maxel Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2016 (upraveno) První 2h na 150st, posledních 45-50min na 200st. Během poslední fáze jsem 2x potřel kůži rostl. olejem, je pak super-křupavá ; tak to má ženuška nejraději. Zároveň první hodinu-hodinu dvacet se peklo prsama dolu, lehce ponořené do vody s kořenovou zeleninou ; aby se tolik nevysušily. Upraveno 31. srpna 2016 uživatelem Maxel
Návštěvník Kamil Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 Tohle bych mohl jíst furt dokola a ani nepotřebuju maso.
Maxel Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 (upraveno) Tohle bych mohl jíst furt dokola a ani nepotřebuju maso. Souhlas! Snad nic, než dobře opečený brambory, mi na talíři neudělá takovou radost. Max. sklenici mlíka k tomu, víc netřeba.Pamatuju, jak mi je babička dělala pořád dokola a dokola, když jsem u ní se ségrou trávil prázdniny. Krásné vzpomínky.miniMax to asi podědil, bo kdykoliv se zeptám(e), co by chtěl k jídlu, odpověď zní "bambo", což je nickname pro brambory. Upraveno 2. září 2016 uživatelem Maxel 1
Micey Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 (upraveno) Já nejradši brambory na dva způsoby - buďto takhle, s máslem, a neobracet! http://www.cuketka.cz/1628/ Anebo brambůrky z trouby. Syrový brambory na cca 1-2 mm plátky, potřít oliváčem (to je zásadní), opepřit osoli, a hezky na půl hoďky (nebo nevim, podle oka) do trouby na papír. Úplně jiný kafe, než friťákovky. A lze experimentovat třeba s česnekovou pastou.. Upraveno 2. září 2016 uživatelem Micey
Frostie Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 Moje babička vždy říkala, že jak máš brambory, máš oběd. Maso už se kdyžtak vymyslí. Samozřejmě, znala úpravu brambor na cca 150 způsobů... :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se