Maxel Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 (upraveno) SSSkvěle vypadá ten eSchleba. Zbyly mi nějaký datle a bylo mi líto je vyhodit, voala - datlové čatní s chilli, zázvorem a brandy.Na pohled nicmoc, ale jinak je to dobrý jaxviňa. Upraveno 25. září 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 Né že to do srazu sežereš! Jinak, pánové, oba jste borci, rád sem chodím na čučku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 (upraveno) Tohle do srazu určitě nevydrží, otec má příští weekend šede a tak to nejspíš zežerem. Můžu se pokusit o repete, podle toho jak dopadne otec po ochutnávce (toho chilli tam šlo celkem dost). Jinak díky za slova chvály! Upraveno 25. září 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 Jasný, pokud to přežije, nebude, a pokud to nepřežije, bude (to Kamilovi stejně málo) Jinak samozřejmě ať se oslava vydaří! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 Pečený koleno na černym pivě, česneku, medu a zázvoru. Nakonec vykoštěno a kůže vypečena do křupava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 VRAHU!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 Maxel: vypada to uzasne!!! Mnam . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 @tano: díky @Tittus: soráč! Na to, že sem to dělal prvně, nakonec to celkem šlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Přísahám, že už sem nepolezu !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Pečený koleno na černym pivě, česneku, medu a zázvoru. Nakonec vykoštěno a kůže vypečena do křupava.Krása. Ale je to uzené nebo normální? Napiš prosím tě postup. Díky moc. Kolena můžu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Krása. Ale je to uzené nebo normální? Napiš prosím tě postup. Díky moc. Kolena můžu :-) Uzené ne, ale bylo předvařené (Lidl). Stejně jsem ho ale půl hodinky ještě ovařil s celým pepřem, novým kořením a bobkovým listem.Potom šlo na pekáč, podlité černým pivem a trochou vývaru, ve kterém se vařilo. Stranou jsem si mezitím v rendlíku zredukoval omáčku, kterou jsem to při pečení potíral.Omáčka = černé pivo (guinness), med, lžíce Jack Daniels, dva stroužky česneku utřené s trochou soli a najemno nastrouhaný zázvor (špalík cca 3cm). Všechno povařit a zredukovat na šťávu.Pekl a průběžně potíral jsem hodinu na 150st. a hodinu na 200st. Pak jsem sundal kůži, koleno vykostil, maso s kůží vrátil do omáčky a ještě cca 15 minut dopekl pod grilem. Příště zkusim syrové koleno od řezníka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Dýňova polévkaA uz jen sníst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Krásný sluníčkový den, tak byly pikantní grilované paličky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Hedonisto - kdepak jsi sehnal takové pěkné udělátko??? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Dnes jsem na Burgerfestu u Vaňkovky vyzkoušel Jehněčí Burger a Burger z Hovězího krku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Hedonisto - kdepak jsi sehnal takové pěkné udělátko??? :-)Já ho dostal, myslím, že je to je ze západního Německa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek49 Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 První pokus o domácí hamburger, dobrý to bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 bylo hezky, tak proste krevetky na drevenem uhli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 Nedělní dopoledne v kuchyni. Hovězí plec z Janovické farmy po burgundsku s br.kaší a karamelizovanou šalotkou. Ještě tam měly být žampiony, leč nepřežily od čtvrtečního nákupu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 (upraveno) Hoši, jedno dílko lepší jak druhý! Well done Já se včera na oslavě tátovo šedesátin vylil jak váza, tak dneska jen něco jednoduchýho, ale vydatnýho. Opečený chleba, mayogurtový dip, slanina vysmažená do křupava, žampíky s tymiánem, přehnuté volské voko, jarní cibulka aby se neřeklo. Upraveno 2. října 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se