Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Tohle do srazu určitě nevydrží, otec má příští weekend šede a tak to nejspíš zežerem.

Můžu se pokusit o repete, podle toho jak dopadne otec po ochutnávce (toho chilli tam šlo celkem dost).

 

Jinak díky za slova chvály!

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Maxel: vypada to uzasne!!! Mnam ;) .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Krása. Ale je to uzené nebo normální? Napiš prosím tě postup. Díky moc. Kolena můžu :-)

 

Uzené ne, ale bylo předvařené (Lidl). Stejně jsem ho ale půl hodinky ještě ovařil s celým pepřem, novým kořením a bobkovým listem.

Potom šlo na pekáč, podlité černým pivem a trochou vývaru, ve kterém se vařilo. Stranou jsem si mezitím v rendlíku zredukoval omáčku, kterou jsem to při pečení potíral.

Omáčka = černé pivo (guinness), med, lžíce Jack Daniels, dva stroužky česneku utřené s trochou soli a najemno nastrouhaný zázvor (špalík cca 3cm). Všechno povařit a zredukovat na šťávu.

Pekl a průběžně potíral jsem hodinu na 150st. a hodinu na 200st. Pak jsem sundal kůži, koleno vykostil, maso s kůží vrátil do omáčky a ještě cca 15 minut dopekl pod grilem.

 

Příště zkusim syrové koleno od řezníka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hoši, jedno dílko lepší jak druhý! Well done ;)

 

Já se včera na oslavě tátovo šedesátin vylil jak váza, tak dneska jen něco jednoduchýho, ale vydatnýho.

Opečený chleba, mayogurtový dip, slanina vysmažená do křupava, žampíky s tymiánem, přehnuté volské voko, jarní cibulka aby se neřeklo.

post-37766-0-29300300-1475434415_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...