Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

@ Maxel: tak s touto nabídkou (a při vzpomínce na sraz v Jeseníkách) můžeš od zítřka bydlet u nás.

Ale je to hodně daleko na severovýchodě.....

To by asi neprošlo, žena už vaření vodvykla :)

Odesláno

Díky za tip. Pozměnil jsem jídelní lístek na zítra

A dopadlo to?

Jinak díky nějaké zmínce o flap steaku jsem dneska jeden pěkně odleželý ulovil a šup na pánev a pak do trouby a paráda. Samozřejmě durch, protože paní "krvavý nejí ;)" ale ono u tohoto mi to ani nějak nevadí, šťavnatý je to dost, k tomu jen pečený brambory s žampiónama, paráda.

Odesláno

Maxel nechces vydat vlastni kucharku? Prezentace samotneho jidla, ale i foto s postupem a dobre (ctive, tak nejak chlapacky) napsany.

Ja pritelkyni podstcil recept na ty zapekane rolky z Tveho blogu a musim rict ze to bylo vyborny!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Dyť toho dneska je, kdo by si kupoval kuchařku od dalšího amatéra :)

Navíc tenhle recept ani neni můj, anóbrž kolegy tommas4, tudíž kredit jde na jeho vrub.

Jinak toho ze včera dost zbylo, tak kdo ste hladoví a na Praze 9, pište!

@blog: Zdá se býti zcela nemožné se jakkoliv spojit s majitelem naší domoviny a bez fotek to prostě nedává smysl. Snažim se do toho zakomponovat fotky přímo z mýho Flickeru, ale taky to moc nejde. Takže uvažuju, že založim blog úplně mimo fórum.

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

hehe vy kuchařky a bistra, pročtěte s poslední dvě stránky v co mě právě naštvalo, krafe se tam o hospodách :D

recept jsem někde samozřejmě okoukal, je to takový mexico / americo, tenhle typ southern comfort food

mám rád, pokud do toho teda nepřijdou mořský potvory, ty já kromě chobotnice nerad :)

Odesláno

Já bych ti ho pochválil,kdyby tam byl kratší dobu (ale psal jsi proč a chápu,taky jsem šťastně ženatý). U nás naštěstí žena hovězí moc nee a děti to mají rády jako já "protáhnout nad svíčkou" :-))

Odesláno (upraveno)

Hoši, kein stress u mě je ten fůtstajlink taky většinou spíš dílem náhody, než že bych to nějak skládal v hlavě :)

Samo flank super, ale od tebe jakožto krále poctivé kuchyně - v čele s borůvkovými knedlíky, o kterých se dodnes ženě zdá - se už nic jiného ani nečeká.

Jo a debujerka klasa! Já se furt nemůžu dokopat, ale taky je v plánu.

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

Tomáš těžké Tomáši - Pohlreicha taky nikdo nepochválí za nadstandardně podařený gáblík, když se to od něj tak nějak očekává  :cheff:  

Akorát na rozdíl od Tebe a Maxela za to dostává královsky zaplaceno, jelikož produkční vyžadují aby ze sebe sypal i arogantní kecy...

PS: A na Tvé borůvkové knedlíky, kačenku, Maxelovy líčka a další "červenohorské" dobroty vzpomíná i ta moje...  :speak_cool:  

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...