Maxel Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Odesláno 16. října 2017 ... No a foto výsledku si prohlídneme tady že ano Díky za tip. Pozměnil jsem jídelní lístek na zítra a zařadil tvůj recept.
Maxel Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Odesláno 16. října 2017 @ Maxel: tak s touto nabídkou (a při vzpomínce na sraz v Jeseníkách) můžeš od zítřka bydlet u nás.Ale je to hodně daleko na severovýchodě.....To by asi neprošlo, žena už vaření vodvykla
tommas4 Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Odesláno 17. října 2017 Díky za tip. Pozměnil jsem jídelní lístek na zítraA dopadlo to? Jinak díky nějaké zmínce o flap steaku jsem dneska jeden pěkně odleželý ulovil a šup na pánev a pak do trouby a paráda. Samozřejmě durch, protože paní "krvavý nejí ;)" ale ono u tohoto mi to ani nějak nevadí, šťavnatý je to dost, k tomu jen pečený brambory s žampiónama, paráda.
Maxel Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Odesláno 17. října 2017 Obrázek za tisíc slov... to máme za dva tácy.Jedním slovem: skvěle! 1
mondeo2 Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Odesláno 18. října 2017 Potřebuju náhubek... já ne já slinták...............sem zas někam vlezl.......
nividic Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Odesláno 18. října 2017 nesložíme se Maxelovi na bistro? toho kluka je ve strojařině škoda
Veneria Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Odesláno 18. října 2017 Maxel nechces vydat vlastni kucharku? Prezentace samotneho jidla, ale i foto s postupem a dobre (ctive, tak nejak chlapacky) napsany. Ja pritelkyni podstcil recept na ty zapekane rolky z Tveho blogu a musim rict ze to bylo vyborny! Sent from my iPhone using Tapatalk
Maxel Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Odesláno 18. října 2017 (upraveno) Dyť toho dneska je, kdo by si kupoval kuchařku od dalšího amatéra Navíc tenhle recept ani neni můj, anóbrž kolegy tommas4, tudíž kredit jde na jeho vrub. Jinak toho ze včera dost zbylo, tak kdo ste hladoví a na Praze 9, pište! @blog: Zdá se býti zcela nemožné se jakkoliv spojit s majitelem naší domoviny a bez fotek to prostě nedává smysl. Snažim se do toho zakomponovat fotky přímo z mýho Flickeru, ale taky to moc nejde. Takže uvažuju, že založim blog úplně mimo fórum. Upraveno 18. října 2017 uživatelem Maxel
tommas4 Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Odesláno 18. října 2017 hehe vy kuchařky a bistra, pročtěte s poslední dvě stránky v co mě právě naštvalo, krafe se tam o hospodách recept jsem někde samozřejmě okoukal, je to takový mexico / americo, tenhle typ southern comfort foodmám rád, pokud do toho teda nepřijdou mořský potvory, ty já kromě chobotnice nerad
Maxel Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Odesláno 18. října 2017 Heh, zrovna sem to dočet. Dobře to tam sázíte...
blackhead Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Odesláno 18. října 2017 Kua ten hambac tak to je zradlo, super!
nividic Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Odesláno 18. října 2017 Tome, vůbec se té debatě ve vedlejším vláknu nedivím, tady jsem to dával jako fór a poctu tem maxelovejm fůdpornofotkám, bien sur.
tommas4 Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Odesláno 18. října 2017 Však já to taky komentoval jako vtip, Kecám, jen jsem nasranej že mi nikdo nepochválil ten flank :D
nividic Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Odesláno 18. října 2017 Ja bych ti pochvalil tu panvicku, ale to bys me nemel rad Holt to ma maxel vychytany, ten stajlink
DavidLC Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Odesláno 18. října 2017 Já bych ti ho pochválil,kdyby tam byl kratší dobu (ale psal jsi proč a chápu,taky jsem šťastně ženatý). U nás naštěstí žena hovězí moc nee a děti to mají rády jako já "protáhnout nad svíčkou" :-))
tommas4 Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Odesláno 18. října 2017 Stajlovat nestíhám, prostě to nevydržím
Maxel Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Odesláno 18. října 2017 (upraveno) Hoši, kein stress u mě je ten fůtstajlink taky většinou spíš dílem náhody, než že bych to nějak skládal v hlavě Samo flank super, ale od tebe jakožto krále poctivé kuchyně - v čele s borůvkovými knedlíky, o kterých se dodnes ženě zdá - se už nic jiného ani nečeká. Jo a debujerka klasa! Já se furt nemůžu dokopat, ale taky je v plánu. Upraveno 18. října 2017 uživatelem Maxel
Radek124 Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Odesláno 18. října 2017 Tomáš těžké Tomáši - Pohlreicha taky nikdo nepochválí za nadstandardně podařený gáblík, když se to od něj tak nějak očekává Akorát na rozdíl od Tebe a Maxela za to dostává královsky zaplaceno, jelikož produkční vyžadují aby ze sebe sypal i arogantní kecy... PS: A na Tvé borůvkové knedlíky, kačenku, Maxelovy líčka a další "červenohorské" dobroty vzpomíná i ta moje...
tommas4 Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Odesláno 19. října 2017 (upraveno) Nějaké ty arogantní kecy bych taky zvládnul kde to mám podepsat ? Upraveno 19. října 2017 uživatelem tommas4
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se