Kamil Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 Tvl, já si dělal prdel ale dává to smysl. Já taky. Ale dopoledne tam jedu, tak by se u něj mohl stavit. Stejně mu musím vrátit ten plastovej nesmysl, jinak mě všude pomluví!
Návštěvník Zmizík Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 Hele mně stačej tak tři čtyři hrsti...
Kamil Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 Domluv se s Romanem, klidně ti je vezmu.
Návštěvník Zmizík Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 Já taky. Ale dopoledne tam jedu, tak by se u něj mohl stavit. Stejně mu musím vrátit ten plastovej nesmysl, jinak mě všude pomluví!Tak já hlavně teď nevím, co je s tím Slunečníkem, nějak se mně odmlčel.
tikzot Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 Dík!Jen při tomhle domácím pěstování vyjde keřík asi na pětikilo, pokud jich teda vyrobím ještě deset.Jakto?
Návštěvník Zmizík Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 Hm tak je to pasé, ten turicefalus se nechává tetovat už vod rána. Dík, budu muset do Makra. Snad maj v HK aspoň ty krevety.
Návštěvník Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 (upraveno) Tvl. teď nevím, jestli jsme tvoji kamarádi nebo tě nám je líto. Mně teda spíš to líto. našel jsem si toho turicefala. Nemám věž, ty blboune Upraveno 24. září 2018 uživatelem Roman I.
Viktor Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 Jakto? No, ten truhlik s vosvětlením stál dva litry, jeden "pod" se semínkem vyjde asi na kilo, vobčas něco uschne ...
Návštěvník Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 Mám se ti pro ně zastavit v Sapě? Že bych je poslal po Romanovi. A dal ti vůbec už tu pastu? Pastu dostane zejtra. Mám limit ho vidět jen jednou měsíčně.
Návštěvník Zmizík Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 Tvl. teď nevím, jestli jsme tvoji kamarádi nebo tě nám je líto. Mně teda spíš to líto. našel jsem si toho turicefala. Nemám věž, ty blbouneJo sorry, máš hlavu extrémně kulatou ale chtěl sem ti udělat radost.
VS Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Odesláno 25. září 2018 No, ten truhlik s vosvětlením stál dva litry, jeden "pod" se semínkem vyjde asi na kilo, vobčas něco uschne ...V normálním truhlíku to neroste?Mi připomínáš Návštěvníky. "Koupil jsem semínko, pršel jsem na ně podle návodu, ale nic nevyrostlo."
tikzot Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Odesláno 25. září 2018 No tak to pak joo, ja teda taky pestuju na normal pude venku na zahrade, vse za par korun, ale je pravda ze v zime sem nahranej.
montemar Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Odesláno 25. září 2018 Kde že to bydlíš? Už tam jedu.jasne, prijed jsem doma .. tohle jidlo je sice uz passe, ale varim casto a rad
YPO Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Odesláno 28. září 2018 east coast HK v roce 2030 ....... zmizík s romanem pečou burgry (zmizík je ten větší) mimochodem dobrej kanál https://www.youtube.com/user/BarbecueWeb
Harwey Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Odesláno 29. září 2018 Fud stajling veskery zadny, ale vyvazi to ta chut:)
honza71 Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Odesláno 29. září 2018 Tak to je zaklad, aby bylo masa vzdycky vic, nez testoviny, ze Co to je, z fotky to nepoznam ?
Harwey Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Odesláno 29. září 2018 Sorry, moja chyba, nenapisal som, ze zaklad je sirovec:) fotka v surovom stave je v houbach muchomurkach:)
honza71 Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Odesláno 29. září 2018 Parada! Ja videl na fotce v mobilu mozna parek, mozna uzeny, mozna nejakej luchmeat To mi prislo divny, tak jsem se jeste utesoval, ze by to mohl byt tunak z konzervy !Omlouvam se.
Maxel Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Odesláno 29. září 2018 No jasne- ale bacha tim co davam to neni uplne tom kha ale chutna to podobne;-) za me lip;-)...Dneska vyzkoušeno. Výborná! Díky
tikzot Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Odesláno 29. září 2018 Dneska vyzkoušeno. Výborná! DíkyNo paráda, tak si nechte a jeste sem minule zapomnel doplnit, ze se do toho muze pridat lilek na kousky, krasne nasakne vsechny ty chute, tak priste;-) urcite ji budes delat casto, jako ja;-))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se