Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tvl, já si dělal prdel ale dává to smysl. :D

Já taky. Ale dopoledne tam jedu, tak by se u něj mohl stavit. Stejně mu musím vrátit ten plastovej nesmysl, jinak mě všude pomluví!

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Já taky. Ale dopoledne tam jedu, tak by se u něj mohl stavit. Stejně mu musím vrátit ten plastovej nesmysl, jinak mě všude pomluví!

Tak já hlavně teď nevím, co je s tím Slunečníkem, nějak se mně odmlčel.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Hm tak je to pasé, ten turicefalus se nechává tetovat už vod rána. Dík, budu muset do Makra. Snad maj v HK aspoň ty krevety.

Odesláno (upraveno)

Tvl. teď nevím, jestli jsme tvoji kamarádi nebo tě nám je líto. Mně teda spíš to líto. 

našel jsem si toho turicefala. Nemám věž, ty blboune

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno

Mám se ti pro ně zastavit v Sapě? Že bych je poslal po Romanovi. A dal ti vůbec už tu pastu?

Pastu dostane zejtra. Mám limit ho vidět jen jednou měsíčně.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Tvl. teď nevím, jestli jsme tvoji kamarádi nebo tě nám je líto. Mně teda spíš to líto. 

našel jsem si toho turicefala. Nemám věž, ty blboune

Jo sorry, máš hlavu extrémně kulatou ale chtěl sem ti udělat radost.

Odesláno

No, ten truhlik s vosvětlením stál dva litry, jeden "pod" se semínkem vyjde asi na kilo, vobčas něco uschne ...

V normálním truhlíku to neroste?

Mi připomínáš Návštěvníky. "Koupil jsem semínko, pršel jsem na ně podle návodu, ale nic nevyrostlo." :)

Odesláno

Parada! Ja videl na fotce v mobilu mozna parek, mozna uzeny, mozna nejakej luchmeat :) To mi prislo divny, tak jsem se jeste utesoval, ze by to mohl byt tunak z konzervy !

Omlouvam se.

Odesláno

Dneska vyzkoušeno. Výborná! Díkyac6cabd2f5c3f82cee707e291411d2fc.jpg

No paráda, tak si nechte a jeste sem minule zapomnel doplnit, ze se do toho muze pridat lilek na kousky, krasne nasakne vsechny ty chute, tak priste;-) urcite ji budes delat casto, jako ja;-))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...