Maxel Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Odesláno 10. února 2019 (upraveno) Pštrosí steak s rozmarýnem ; fazolky na slanině ; salát s avokádem, cherry rajčaty a balzamikem ; volský voko ; karamelizovaná jablka a chilli. Upraveno 10. února 2019 uživatelem Maxel
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Odesláno 10. února 2019 Maxelku, jak děláš chleba s máslem?
Maxel Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Odesláno 10. února 2019 Chleba s máslem je luxus, to máme tak na svátky max. Jinak večeře třeba taklenějak.
Maxel Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Odesláno 11. února 2019 (upraveno) Zas to nesmíme přehánět, tudíž aby vesmírné kontinuum bylo vyváženo, dneska takle. BBQ mašlovačka = kečup, protlak, jablečný džus, sladká sojovka, med, prolisovaný česnek, sušený zázvor. Všechno do rendlíku a zredukovat na hustší marinádu, kterou se následně mašluje (rozuměj potírá). Mesko = vepřevá žebra a kuřecí křídla. Před mašlovaním jen osoleno. Zelča = mrkev na podélné čtvrtiny, předvařená kukuřice taky na čtvrtiny. Dipík = avokádová majonéza, aka avokádo, mayo, créme fraiche, šťáva z půlky limety, sůl/pepř. Upraveno 11. února 2019 uživatelem Maxel
montemar Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Odesláno 11. února 2019 ty tvy fotky jsou dokonaly, maxel..
Maxel Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Odesláno 11. února 2019 Děkuju! Ale tu tvou lehkost stylingu prostě nemam.
kdojinej Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Odesláno 12. února 2019 Jakoby nestačil tvuj výsměch v aktualizaci, ještě mi cpi ty moony i semka... a k tomu s těmadle dobrotama...
semi001 Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Odesláno 12. února 2019 Pro moony to byla první zabijačka a super
mAra_ Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Odesláno 12. února 2019 (upraveno) Tak komedie já a hrnce pokračuje :-)Dneska přisel balík k mojí do práce. Když jsme se potkali doma, říká ať jdu pro balík do auta, že přišel hrnec...Tak si říkám, poslali to asi zvlášť a dneska přišel jen ten první. Otevřu krabicu, a tam balíčky dva. Jeden 28cm co jsme chtěli, druhý nějaký pidi balíček. Si říkám, asi dárek :-DNo tak pak studuju objednávku, dárek to nebyl. Jen mi místo 23cm oválného poslali 15cm oválného... Se trefim...Tak volám na zákaznickou linku Amazonu, a že co s tím. Že jim ten malý klidně doplatím, když pošlou ten správný. Tak a výsledek : pošlou mi za ten co nedoručili peníze zpět, a ten malý si můžu nechat jako omluvu.Za mě příkladná péče o zákazníka! Přikládám foto: dal jsem tam pro porovnání i nůž abyste viděli, jak je to malá věc :-D Upraveno 12. února 2019 uživatelem mAra_
Frostie Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Odesláno 12. února 2019 Tak komedie já a hrnce pokračuje :-)Dneska přisel balík k mojí do práce. Když jsme se potkali doma, říká ať jdu pro balík do auta, že přišel hrnec...Tak si říkám, poslali to asi zvlášť a dneska přišel jen ten první. Otevřu krabicu, a tam balíčky dva. Jeden 28cm co jsme chtěli, druhý nějaký pidi balíček. Si říkám, asi dárek :-DNo tak pak studuju objednávku, dárek to nebyl. Jen mi místo 23cm oválného poslali 15cm oválného... Se trefim...Tak volám na zákaznickou linku Amazonu, a že co s tím. Že jim ten malý klidně doplatím, když pošlou ten správný. Tak a výsledek : pošlou mi za ten co nedoručili peníze zpět, a ten malý si můžu nechat jako omluvu.Za mě příkladná péče o zákazníka! Přikládám foto: dal jsem tam pro porovnání i nůž abyste viděli, jak je to malá věc :-DSmůla, ale zákaznická péče nakonec ok
Návštěvník Zmizík Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Odesláno 13. února 2019 Stal sem se závislým na kozím jogurtu. Sice tím moje veganská duše trpí ale co už - nic lidského mi není cizí a nechci se dál přetvařovat.
Tom4 Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Odesláno 13. února 2019 Mám to podobný. Jogurt teda jím normální, ale kozy mám nejraději.
Návštěvník Zmizík Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Odesláno 13. února 2019 Mám to podobný. Jogurt teda jím normální, ale kozy mám nejraději.Kozy se špatně podřezávaj, protože prej strašně smutně koukaj. Teď se na tom sám podílím - není kůzle = nemá Milis jogurt.
Tom4 Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Odesláno 13. února 2019 No tak já tedy po láhvi vína myslel jiný kozy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se