Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Pštrosí steak s rozmarýnem ; fazolky na slanině ; salát s avokádem, cherry rajčaty a balzamikem ; volský voko ; karamelizovaná jablka a chilli.

0c18ca4d7323b9853c0532d237857f84.jpg

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno (upraveno)

Zas to nesmíme přehánět, tudíž aby vesmírné kontinuum bylo vyváženo, dneska takle.

BBQ mašlovačka = kečup, protlak, jablečný džus, sladká sojovka, med, prolisovaný česnek, sušený zázvor. Všechno do rendlíku a zredukovat na hustší marinádu, kterou se následně mašluje (rozuměj potírá).

Mesko = vepřevá žebra a kuřecí křídla. Před mašlovaním jen osoleno.

Zelča = mrkev na podélné čtvrtiny, předvařená kukuřice taky na čtvrtiny.

Dipík = avokádová majonéza, aka avokádo, mayo, créme fraiche, šťáva z půlky limety, sůl/pepř.

ba0f6f98021b4a9b7eedbafc89e11342.jpg

ae6d57e3a04d02d196879c31ca141b40.jpg

bde04b1cf48368c47261d9be4078a672.jpg

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno (upraveno)

Tak komedie já a hrnce pokračuje :-)

Dneska přisel balík k mojí do práce. Když jsme se potkali doma, říká ať jdu pro balík do auta, že přišel hrnec...

Tak si říkám, poslali to asi zvlášť a dneska přišel jen ten první.

Otevřu krabicu, a tam balíčky dva. Jeden 28cm co jsme chtěli, druhý nějaký pidi balíček. Si říkám, asi dárek :-D

No tak pak studuju objednávku, dárek to nebyl. Jen mi místo 23cm oválného poslali 15cm oválného...

Se trefim...

Tak volám na zákaznickou linku Amazonu, a že co s tím. Že jim ten malý klidně doplatím, když pošlou ten správný. Tak a výsledek : pošlou mi za ten co nedoručili peníze zpět, a ten malý si můžu nechat jako omluvu.

Za mě příkladná péče o zákazníka!

Přikládám foto: dal jsem tam pro porovnání i nůž abyste viděli, jak je to malá věc :-D

post-13450-0-98488400-1549994292_thumb.jpg

Upraveno uživatelem mAra_
Odesláno

Tak komedie já a hrnce pokračuje :-)

Dneska přisel balík k mojí do práce. Když jsme se potkali doma, říká ať jdu pro balík do auta, že přišel hrnec...

Tak si říkám, poslali to asi zvlášť a dneska přišel jen ten první.

Otevřu krabicu, a tam balíčky dva. Jeden 28cm co jsme chtěli, druhý nějaký pidi balíček. Si říkám, asi dárek :-D

No tak pak studuju objednávku, dárek to nebyl. Jen mi místo 23cm oválného poslali 15cm oválného...

Se trefim...

Tak volám na zákaznickou linku Amazonu, a že co s tím. Že jim ten malý klidně doplatím, když pošlou ten správný. Tak a výsledek : pošlou mi za ten co nedoručili peníze zpět, a ten malý si můžu nechat jako omluvu.

Za mě příkladná péče o zákazníka!

Přikládám foto: dal jsem tam pro porovnání i nůž abyste viděli, jak je to malá věc :-D

Smůla, ale zákaznická péče nakonec ok
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Stal sem se závislým na kozím jogurtu. Sice tím  moje veganská duše trpí ale co už - nic lidského mi není cizí a nechci se dál přetvařovat.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Mám to podobný. Jogurt teda jím normální, ale kozy mám nejraději.

Kozy se špatně podřezávaj, protože  prej strašně smutně koukaj. Teď se na tom sám podílím - není kůzle = nemá Milis jogurt.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...