Vir Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března Nechytlo to od ryb nic. Tohle je udírna švagra...nová. Já mám dřevěnou klasiku. Ta nerezová je nezateplená a dole má šuplík na štěpku. Byl docela problém udržet teplotu na 70-80 C. Za mě dřevěná ...je lepší. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března Kuře po kreolsku, pečená mrkev a šťouchačky s výpekovkou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1
Vir Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března Na víkend....barbina na žampionech. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Vir Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března Pro dnešek hotovo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Vir Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
bohus76 Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března Dnes takto , česnečka a vepřové ptáčky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
bohus76 Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března Na ten sestřin svátek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hector_24 Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Harwey Odesláno 29. března Nahlásit Odesláno 29. března Nachystane na poke Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
Moty Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Po 13 letech nám odchází trouba, uhnily šroubky, co drží kryt na horkovzduch větrák, po čem mám koukat, co má umět a co je zbytečnej marketingovej hype?
Vir Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna U mé trouby jsou víceméně programy zbytečné. Mám druhou Gorenje a zatím ok. První vydržela 15 let. Vybíral jsem podle vnitřní velikosti a vyšši rádu. Ta první měla plnovýsuvy a teď jen polovýsuvy ...to mě docela sere. Ale jinak ok
vwtyp11 Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna před 4 hodinami, Moty napsal: Po 13 letech nám odchází trouba, uhnily šroubky, co drží kryt na horkovzduch větrák, po čem mám koukat, co má umět a co je zbytečnej marketingovej hype? Panasonic
shaggy Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna 5 hours ago, Moty said: Po 13 letech nám odchází trouba, uhnily šroubky, co drží kryt na horkovzduch větrák, po čem mám koukat, co má umět a co je zbytečnej marketingovej hype? Zohladnil by som: Vnutorny objem Plnovysuv Pyroliza Vyssie max. teploty Max. vykon Aspon nejaky normalny gombik na ovladanie, nie uplne dotykove Para?
Moty Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Plnovýsuv jsem měl a nikdy nenainstaloval, takže osobní zkušenbost nemám Pyrolýza určitě dobrá, aktuálně máme 300st na pizzu bylo dobrejch, taky máme Pára určitě, je tam nějaký šuplík na vodu? Aktuálně AEG, jakou značku mám přidat do výběru?
Vir Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Ano pára je šuplík na vodu Moc jsem to chtěl....použil jednou....za mě nic moc 300C .. super .. mám Ty plnovýsuvy mi fakt chybí. Mám troubu ve výšce pracovní desky kuchyně.
Maxel Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Za mě: — plnovýsuvy souhlas; mam, používal jsem chvilku, poslední 3 roky jsou v šuplíku — pyrolýza stopro, teplota na pizzu taky — teplotní sonda je must-have — páru nemam, a občas bych využil — značka AEG, ale zbytek mam Whirpool a taky spokojenost 1
Vir Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Na sondu jsem zapoměl....měl jsem/mám.......je super
Pandera Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna Pára je super - kynutí těsta, sous vide, zdravý způsob jak za chvilku udělat rybu... my to užijem (AEG)
Moty Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna Sondu mám externí od Leifheitu, takže jestli je součástí trouby tak o to líp Pára určitě na kynutý a chleba a ke značce, teď AEG a 13 roků, tak asi zůstanu, byť mikrovlnka začala týden po záruce pískat, když je puštěná a u sporáku odešlo elektrický startování, jinak za mě gůt díky za rady a doporučení
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se