Rudykopalsson Odesláno 28. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2011 tož nějak takto se to dělá http://www.youtube.com/watch?v=7ON0615h3_w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 28. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2011 Dnes první test pánve, které jsem dostal. Teda, já dostal dvě, tož test té menší. Krůtí mleté s hříbky a mrkví + rýžové nudle. Jen taková rychlovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 28. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2011 not bad ...... not bad at all...Koukám, taky funguje fantazie :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 28. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2011 Dnes první test pánve, které jsem dostal. Teda, já dostal dvě, tož test té menší. Krůtí mleté s hříbky a mrkví + rýžové nudle. Jen taková rychlovka. vypadá to dobře, takový lehký jídlo, to mám rád. ..dnes jsme byli pozváni na rodinný oběd, kachnu se zelím a knedlíkem. výborný, ale jak jsem si zvykl na zdravější a hlavně ne tak mastné jídlo, tak je mi teda pěkně šoufl. jednou do roka se to přežít dá, ale budu to cítit ještě pozítří.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2011 Dnes směs telecích a drůbežích jater ( na ozdobu trochu polníčku ): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 jako stopku vánočnímu přežírání jsem dnes udělal lehké jídlo, které sklidilo veliký aplaus u mé drahé polovičky. Kuře na karí s jablky a cizrnový salát. Je to děsně jednoduchý a tak hodím recept, kdybyste chtěli u partnerek zabodovat. Kuře upeču v troubě posypané trochou nepálivého karí, hodím k němu jablka na měsíčky, celý stroužek česneku a rozinky a cherry rajčátky na půlky. Když se upeče, udělám salát. Cizrnu z plechovky Bonduelle scedit z tý slaný vody, dobrý feta sýr, extra virgin olivový olej, polníček, rukola, cherry rajčata, malinko balsamicového octa (nemusí být), prohodit v míse, nasypat na talíř ke kuřeti. K tomu růžové víno..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 Zapomněl jsem na silvestrovské chlebíčky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 (upraveno) Zapomněl jsem na silvestrovské chlebíčky. Ten tác nalevo s těmi tresčími játry a lososem by přede mnou obstál asi 10minut jinak estetický dojem na jedničku, škoda ich zožrať Upraveno 2. ledna 2012 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 Tož tady kúsek domácí slaninky jen tak na košt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 Jedno jednoduché Citronové kuře v mrkvi: Kuře rozmontujeme na díly, nasypeme do hrnce , přidáme 3 středně velké cibule na kolečka, cca půl kila mrkve na hranolky, trochu oliváče, šťávu z půlky většího citrónu, druhou půlku na kolečka, sůl, pepř a kmín (hodně). Vyhrneme rukávy a zmasírujeme všechno dohromady. Podlít vodou, poklička a šup do trouby.Zhruba za hodinu to začne pekelně vonět, sundáme pokličku a za občasného polití dopečeme do barvy. Mrkev a cibule se solí během pečení přirozeně zesládne a ten citron z toho udělá luxusní záležitost. Porce ptáka, naaranžovat rozpečenou zeleninu, polít šťávou a hlavně zapíjet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 Ten tác nalevo s těmi tresčími játry a lososem by přede mnou obstál asi 10minut jinak estetický dojem na jedničku, škoda ich zožrať A to ještě s lososem byl originál ruský červený kaviár (ten černý ne, je tam trochu kvůli barevnosti). Jedno jednoduché Citronové kuře v mrkvi:Vypadá to moc hezky, příští týden vyzkouším, dík za inspiraci. Dnes bude roláda, pekl jsem včera večer, teď už jen špenát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 Jedno jednoduché Citronové kuře v mrkvi: já to dnes také zkusil : EDIT - rodinka nechává děkovat za recept. Zbodli to, jak kdyby tejden nejedli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 Já dnes opět sushi. Ve středu jsem nakoupil potřebné vybavení a zkoušel ho dělat poprvé. Dnes jsem si cvičně namotal pár rolek, abych to dostal do ruky, z ingrediencí, co byly k dispozici, takže z toho vyšly maki s tuňákem, okurkou a wasabi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 já to dnes také zkusil : EDIT - rodinka nechává děkovat za recept. Zbodli to, jak kdyby tejden nejedli Já to zkouším právě teď. Strašně snadná a rychlá příprava. Dík! Doma bylo málo mrkve a cibule, tak jsem to dotáhnul paprikou a česnekem. Místo jednoho citronu jsem dal pár limetek. Za chvíli to bude, ale už JIM to dnes nedám. Až zítra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 Já to zkouším právě teď. Strašně snadná a rychlá příprava. Dík! Doma bylo málo mrkve a cibule, tak jsem to dotáhnul paprikou a česnekem. Místo jednoho citronu jsem dal pár limetek. Za chvíli to bude, ale už JIM to dnes nedám. Až zítra. Ne, že jim to do rána sežereš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 A to ještě s lososem byl originál ruský červený kaviár (ten černý ne, je tam trochu kvůli barevnosti). Vypadá to moc hezky, příští týden vyzkouším, dík za inspiraci. Dnes bude roláda, pekl jsem včera večer, teď už jen špenát. když to budeš dělat tak nahraď kmín tymiánem, nebo kombem jako bouquet garni...cokoli v kombinaci saturejka, estragon, bobkáč, pepř, rozmarýn, kerblík a ten tymián. Bude to mít daleko elegantnější chuť. Kmín je na bůček, velký tučný ptáky, prasečí hlavu, a kyselý zelí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 OK, zkusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 Já to zkouším právě teď. Strašně snadná a rychlá příprava. Dík! Doma bylo málo mrkve a cibule, tak jsem to dotáhnul paprikou a česnekem. Místo jednoho citronu jsem dal pár limetek. Za chvíli to bude, ale už JIM to dnes nedám. Až zítra. Ne, že jim to do rána sežereš :-) Vypadá to celkem dobře. i to voní, tak uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 Hlavně je potřeba nechat to v troubě dlouho - pomalu péct. Já to nechal přes dvě hoďky, skoro tři, maso bylo krásně měkké. A i s tím kmínem je to moc dobré ( neodolal jsem a kousek ochutnal ). Tymián jsem použil v pátek na jiné maso.....je hodně výrazný, takže toho stačí malinko, pokud ho použiješ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 něco rychlého, dobrého a pálivého Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se