JPS Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2013 (upraveno) učinil jsem pokus o hovězí polivku (chcete-li consommé) oháňku na pekáčupectmaso vyndat a zbaštit s křenem hořčicí a chlebempřecedit a nechat vychladnoutpulkila mletýho a sníh ze čtyr bílků smíchat a hodit do hrnce k vývarua pomalu míchat až do varuza hodinu a půl opatrně naběračkou nabrat vývara přes plátno přecedit bohužel fotografii polívky s játroknedly a nově z lehka povařenou zeleninou vám nepostnu, pač jsem to nestihl vyfotit... :oD Upraveno 6. června 2013 uživatelem JPS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2013 Nestačilo by použít to maso z toho vocasu místo toho mletýho ? :-) Tj. nesežrat to všechno, ale nechat něco do polívky ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2013 Zlej kuchař to dělal takhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2013 (upraveno) no ono se do polívky žádný maso ani nevrátí...To mletý s bílkem se tam dává na vyčištění a zesílení toho vývaru. edit: ...a ano! Zlej kuchař to dělal takhle... Upraveno 6. června 2013 uživatelem JPS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2013 A to se pak to mletý vyhodí ? :-) Ty jo, to mi přijde děsně složitý. Já bych uvařil ten vocas se zeleninou, vobral maso, zeleninu pokrájel a hotovson :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2013 To by me taky zajimalo co s tim mletym masem. Zlej kuchar to asi dal psum nebo Babicovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2013 Taky mě to bylo líto vyhodit. Zlej kuchař asi dá čoklíkům... Přidal jsem k tomu druhou půlku toho mletýho a udělal jsem z toho takovou směs na topinky (cibule, feferonky, paprika, pepř...).V podstatě je z toho jídlo na tři dni. Vařil jsem to v po a maso jsme dojídali včera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2013 Parada! Jen ten postup je kapanek slozitej a drahej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2013 No, já to vařil jen ze "studijních" důvodů :-)Pravda je, že to není nejlevnější.Maso vyšlo asi na 4 kila plus asi 50 za zeleninu a něco za energii. Na druhou stranu je to bašta na tři dni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2013 A pak se lidi divi v restauraci proc stoji polivka 50 a ne 15 kc ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2013 A pak se lidi divi v restauraci proc stoji polivka 50 a ne 15 kc ... Jsem se teď v neděli řízením osudu dostal do Alcronu :-) No a polívka označená jako "Silný vývar z volské oháňky" tam stála 230,- kč. No přišlo mi to dost viď, asi proto, že jsem si neřekl o ty vedlejší produkty, ze kterých bych měl hlavní chody ještě na dva dny Pak už tu cenu lze samozřejmě pochopit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2013 Tak to je slusny! A byla alespon dobra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2013 Teď jde jen o to, jestli je to pravda anebo jen obchodní trik a používaj nějakej koncentrát z plechovky /i když ten může být taky z oháňky/. Docela bych se přikláněl k druhé možnosti /někde jsem viděl i balení toho koncentrátu pro hospody/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2013 Tam ti bylo všechno dobrý :-) Víš jak, já jsem kluk z vesnice, me položiš na lopatky i dobře udělanou gulášovkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2013 Jj knorr vyrabi spousty prasku, ale to by si snad lepsi podniky nemely dovolit ... Je pravda ze treba na prague food festivalu bylo taky spousty dobrot ktery cloveka polozi na lopatky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2013 v sobotu jsem měl norskou tresku jen tak... mana nebeská Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2013 kousek uleželého US hovězího, trocha ryby.. pohoda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2013 Ještě chilli omajdu ....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 Premiéra dlouho připravovaného projektu. Paní Zmizíková doslova šílí nad dokonalým mužíčkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 Svět se v řiť obrací, Milisák peče buchty!!! Jdu se spít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se